- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.156
- 698
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #5.021
Çok küçükKen Ahmed gunday yıldız okumuştum. Aynen insan neden kitap konusunda sahte üyelik açar.Günaydın Kızlar,
Huzursuzluk bitti. Şimdi Dallar Meyveye Durdu - Ahmet Günbay Yıldız okumaya başlayacağım.
Kazen kimmiş ki bu. BDV yetmemiş buralara kadar gelme zahmetinde mi bulunmuş. buradan ekmek çıkmazdı ki ona
Günaydın Kızlar,
Huzursuzluk bitti. Şimdi Dallar Meyveye Durdu - Ahmet Günbay Yıldız okumaya başlayacağım.
Kazen kimmiş ki bu. BDV yetmemiş buralara kadar gelme zahmetinde mi bulunmuş. buradan ekmek çıkmazdı ki ona
benden duymuş olmayın içimizden biriymişÇok küçükKen Ahmed gunday yıldız okumuştum. Aynen insan neden kitap konusunda sahte üyelik açar.
Kız kimsen çık ortaya elma dedim bakbenden duymuş olmayın içimizden biriymişgıybet time
bende mi başlasam acabaHayvan Çiftliği, 86. sayfa.
Ben bu kitabı çok sevdim.
Serenadi çok sevmiştim benAymatov- Cemile yi aldım dün. Okuyan var mı?
Bir de yeni başlayanlar için hangi Livaneli kitabını önerirsiniz öncelikle?
cemile bende var ama okumadım henüz. Livanelinin istediğin kitabından başlayabilirsin ama ilk başta Kardeşimin Hikayesini okumanı tavsiye ederim. sonra Serenad sonra da diğerlerini de okumak isteyeceksin zatenAymatov- Cemile yi aldım dün. Okuyan var mı?
Bir de yeni başlayanlar için hangi Livaneli kitabını önerirsiniz öncelikle?
Serenadi çok sevmiştim ben
cemile bende var ama okumadım henüz. Livanelinin istediğin kitabından başlayabilirsin ama ilk başta Kardeşimin Hikayesini okumanı tavsiye ederim. sonra Serenad sonra da diğerlerini de okumak isteyeceksin zaten
Melinda herşeyi yazmışaz çok kimin elimde hangi kitap var biliyoruz artık. Bu yüzden o kitapları aynı anda okumaya çalışıyoruz. Üç aylık anket yapıldı kitaplar seçildi. Ortak okuma sayfasında bulabilirsiniz.
Hedefinizi söylerseniz sizi ansayfayada eklemiş olurum. (Bir sene içimde okumayı planladığınız kitap sayısı , zorunlu değil vermeyebilirsiniz de ) Birinci sayfayıda müsait olduğunuzda okuyun. Kalıcı olmamız dileğiyle :)
Az önce bitirdim.bende mi başlasam acabaSatrançı okurum son hafta ince memed 4'le birlikte diyordum ama. herkes çok sevmiş hayvan çiftliğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?