Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Çok küçükKen Ahmed gunday yıldız okumuştum. Aynen insan neden kitap konusunda sahte üyelik açar.

Çok küçükKen Ahmed gunday yıldız okumuştum. Aynen insan neden kitap konusunda sahte üyelik açar.
benden duymuş olmayın içimizden biriymişgıybet time

Cicoretti dogrusu ne olacak cevirinin? Oldugindan 20 yas daha buyuk gosteriyor mu? Ben oyle anladim ama ingilizcem iyi degil malesef yanlis da olabilir.
Ben bi kac ugramayinca hep bi aksiyon oluyor burda
Bu arada ben ne zaman kk ya girsem chrome donuyor. Siz de oluor mu bu? Yoksa benim tel.de mi sorun var anlamadim.

Aymatov- Cemile yi aldım dün. Okuyan var mı?

Bir de yeni başlayanlar için hangi Livaneli kitabını önerirsiniz öncelikle?
cemile bende var ama okumadım henüz. Livanelinin istediğin kitabından başlayabilirsin ama ilk başta Kardeşimin Hikayesini okumanı tavsiye ederim. sonra Serenad sonra da diğerlerini de okumak isteyeceksin zaten

Kayınvalide dediğin torununun topuğunu bile kendi oğlununkine benzetendir.
Altı üstü ayak topuğu. Nasıl bir karakteristiği var ki benzettin yahu?

Serenadi çok sevmiştim ben

cemile bende var ama okumadım henüz. Livanelinin istediğin kitabından başlayabilirsin ama ilk başta Kardeşimin Hikayesini okumanı tavsiye ederim. sonra Serenad sonra da diğerlerini de okumak isteyeceksin zaten

İlk fırsatta Livaneli okuyacağım. teşekkürler kızlar

amelia çok teşekkürler. Hedef şubat itibariyle benim 40 kitap olsun. bildirim topiğine de bu ay okuduklarımı yazıyorum o halde. :)

bende mi başlasam acaba Satrançı okurum son hafta ince memed 4'le birlikte diyordum ama. herkes çok sevmiş hayvan çiftliğini
Az önce bitirdim.
Tek kelimeyle bayıldım.
Özgürlükçü,insancil,haklarin savunucusu olanların zamanla nasıl bencil,cikarci,somurucu hale geldiklerini çok güzel bir şekilde anlatmış.
Şiddetle tavsiye ederim canım.

Emile Zola,Apartman'a baslayacagim. Akşama kadar fikrim değişmezse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…