Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Fikrimi degistirdim. İnce Memed 4 'e baslayacagim. Ay bitmeden seriyi bitireyim.
Olur da başka kitap okuyamazsam en azından İnce Memedlerim bitmiş olsun.

Almadanduramayangiller:)
Ben de böyleyim napcam kendimi???

Evet aynen o manada 'otuzunu biraz gecmis olsa da oldugundan 20 yas yasli gosteriyordu.'
Yani bu baya bariz bir hata bence. Eskiden bilincsizce okurdum simdi yayinevi ve ceviriye cok dikkat eder oldum. Bu olcekteki bir yayinevine yakistiramadim acikcasi. Editor resmen uyumus.
Bu arada chrome kilitlenmiyor bende. Telefonunla ilgili birsey olabilir sanirim.

Nazlı Eray__Imparator Çay Bahçesi bitti.

Severek okuduğum bir kitap oldu. Nazlı Eray'ın fantastik dünyasını seviyorum. Birçoğu için basit gelebilir ama açıkçası ben sohbet havasında yalın anlatımları çok seviyorum. Böyle olunca anlattıkları ne kadar saçma olsa da sanki bana olması mümkünmüş gibi hissettiriyor, çünkü o kadar doğal ve süssüz anlatıyor.
Bu kitabında da farklı olayları bir arada anlatıyor, bir olaya başlıyor tam olaya giriyorsunuz 2-3 sayfa geçiyor hooop başka olaya geçiyor, sizin aklınız diğerinde kalıyor, merak ediyorsunuz ama yeni anlatılan da cazip geliyor, tam ona kendinizi veriyorsunuz, diğer olaya geçiyoruz, böyle böyle hepsine dönüşümlü olarak uğruyor ve merakımızı hem gideriyor hem de yeni bir merakla diğer olaya devam ediyorsunuz.
Okurken kendi İmparator Çay Bahçemi düşündüm, orasının ne olduğunu söylemeyeyim, ipucu olmasın ama keşke öyle bir yer olsaymış. Söylenecek çok sözüm varmış, okurken bir kaçını dile getirdim. Benim için iyi oldu. :)
Son olarak beklentiyi yükseltmek istemem, beni mutlu eden ya da hayal kurdurtan satırlara denk geldiğim için içselleştirmiş olabilirim, bu da burda dursun, çünkü kimseyi yanlış yönlerdirmek istemem.
Bir not daha söyleyeyim, bazı olayların sonu yoktu ama bu beni rahatsız etmedi çünkü kendi sonumu yazdım, ben de kitabı nasıl bitirirdim bunu düşündüm, bu son uçukluğu hoşuma gitti. :)

okunacaklara eklemek lazım. Hiç Nazlı Eray okumadım güzel bir başlangıç olabilir.

Yine çok güzel yorumlamışsın canım bende çok seviyorum nazlı erayın dünyasını mutluluk veriyor bana
Nazlı Eray ben

Günaydın kızlar
İnce Memed 4,baslardayim daha. Yeni başladım.
İlk 3'u daha hızlı ilerliyordu.
Sanırım betimlemeler biraz sıkmaya başladı.
Ara vererek okumak daha iyi olacakmış sanırım. Şöyle birkaç hafta.
Tabiki harika bir kitap,bir başucu kitabı.

Senin de hediyelerin yetti ama diyen vardır muhtemelen ama her yerlerden paylaşasım var
_Cassandra_ cım da beni mutluluğa boğmak istemiş, şehir dışında idim eve gelip kargo ile karşılaşmak harika oldu
Canım benim çooook teşekkür ederim, Sahilde Kafka en merak ettiklerimden, nazlı eray da artık tanışmak istediğim bir yazardı, harika oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…