- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #6.421
Hic bilmedigim yazarlari cok okudum bu ara. Duymadigim yazarlari okumayi seviyorum ama su ana kadar Dostoyevski ya da Zweig'i gecebilen olmadi galiba. Zweig kalp benama baya iyiler de cikiyo.
Toni Morison'un Sevilen'i vardi bende fuardaki gorevli kiza ben bu Sevilen'i okuyamadim diye bahsedince Merhamet'i onermisti. Ama Sevilen daha unlu bi kitap galiba. Kopek Kalbi'ni ne zaman okuyacaksin? Daha yeni aldin dimiSenden duyup Köpek Kalbi ni aldım mesela.
Bi de geçenlerde senin okuduğun Merhamet e gitti elim ama onu ertelemek durumunda kaldım
Toni Morison'un Sevilen'i vardi bende fuardaki gorevli kiza ben bu Sevilen'i okuyamadim diye bahsedince Merhamet'i onermisti. Ama Sevilen daha unlu bi kitap galiba. Kopek Kalbi'ni ne zaman okuyacaksin? Daha yeni aldin dimiYa merak ediyorum yorumlarini. Insallah begenirsin. Ben diger kitaplarini da almayi dusunuyorum.
aynı şeyi düşünmüşüz, ben de baktım dağın öte yüzü serisine bugün özleyince okuyalım. :)7den 70 e çocuk edebiyat dergisi ( kendim okumaya başladım, güzel bir dergi)
Momo . Senin anlatmalarına dayanamadım.
Fareler ve insanlar
Köpek Kalbi . Bu daCicoretti nin okuması üZerine aldım.
İnşallah yarın İnce Memed 4 biter.
Ayrıca Yaşar Kemal in Dağın Öte Yüzü serisi de 3 kitapmış. Kitaplar ince memed gibi değil kalınlık olarak. En fazla 300 sayfadır.
Yaşar Kemal i biraz özledikten sonra bir ortak okuma daha yapabiliriz diye düşünüyorum
Ya evet yeni hayat yeni hayat bi türlü göremedim. Detay detay.. Sürekli gozlem..çukurova dışında geçen tek serisi diye biliyorum ama okumadım henüz
Ben çok zorlamıştım yeni hayatta
Hatta o yeni hayata nerde,nasıl,ne zaman başladılar anlamış değilim
Sen bilirsin tabi ama çok da zorlama bence
İyi canım çok şükür, çok yorulmuş ama hâlâ uyanamadı
Kimsecik serisi :)
merhaba, hoşgeldin
Sağol canım benim
maşallah sizinkiler gayretli çıkmış
Sağ olun kızlar
Geçmiş olsun canım.
O salgın bize de uğradı malesef.
Hastalıksız bol okumali günler
arka arkaya okumak sıkmış olabilir canım haklısın, keşke aralara başka şeyler alsaydınİnce memed 4 sayfa 291 deyim.
Bu kitaba ihanet etmek istemem ama sanırım sıkılmaya başladım.
Bir tek ben mi bu durumdayım.
Kitap çok güzel. Bu tartışılmaz ama 4. Kitapta bitsin de başka birşey okuyayım diye sabırsızlanıyorum galiba
Aslında 3 den sonra on küçük zenci ve dönüşümü okudum ama sanırım yetmemişarka arkaya okumak sıkmış olabilir canım haklısın, keşke aralara başka şeyler alsaydın
aynı şeyi düşünmüşüz, ben de baktım dağın öte yüzü serisine bugün özleyince okuyalım. :)
İnce memed 4 sayfa 291 deyim.
Kitap çok güzel. Bu tartışılmaz ama 4. Kitapta bitsin de başka birşey okuyayım diye sabırsızlanıyorum galiba
http://i.hizliresim.com/ALg1j0.jpg
bazen sıkıntılı zamanlar gecirirsin gün içinde dostlardan gelen hediyeler sen, sevince boğar. seviyorum sizi ben ya
kalinkaselin N-A-R iyi ki varsınız :)
Kelebek adasında henüz 11. Bölüm 120. Sayfadayım. Bugün 2 saatimi trafikte geçirince kitabımı evde unuttuğum için tekrar kızdım kendime
ben 3 ü okuyorum şimdiden bunu diyorumİnce memed 4 sayfa 291 deyim.
O vakit ben de bir gariplik Yokben 3 ü okuyorum şimdiden bunu diyorum
Ben de bitirmek istiyorum artık her ne kadar severek okusam daO vakit ben de bir gariplik Yok
Sevindim Galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?