Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Hic bilmedigim yazarlari cok okudum bu ara. Duymadigim yazarlari okumayi seviyorum ama su ana kadar Dostoyevski ya da Zweig'i gecebilen olmadi galiba. Zweig kalp ben ama baya iyiler de cikiyo.

Senden duyup Köpek Kalbi ni aldım mesela.

Bi de geçenlerde senin okuduğun Merhamet e gitti elim ama onu ertelemek durumunda kaldım

Senden duyup Köpek Kalbi ni aldım mesela.

Bi de geçenlerde senin okuduğun Merhamet e gitti elim ama onu ertelemek durumunda kaldım
Toni Morison'un Sevilen'i vardi bende fuardaki gorevli kiza ben bu Sevilen'i okuyamadim diye bahsedince Merhamet'i onermisti. Ama Sevilen daha unlu bi kitap galiba. Kopek Kalbi'ni ne zaman okuyacaksin? Daha yeni aldin dimi Ya merak ediyorum yorumlarini. Insallah begenirsin. Ben diger kitaplarini da almayi dusunuyorum.

Senin için İnce Memed ten hemen sonra başlarım. Yarın ya da öbür gün.
Ben bulgakovun genç bir doktorun anıları nı okumuştum. Harikaydı. Dizisi de varmış

aynı şeyi düşünmüşüz, ben de baktım dağın öte yüzü serisine bugün özleyince okuyalım. :)

Ya evet yeni hayat yeni hayat bi türlü göremedim. Detay detay.. Sürekli gozlem..
Bugün biraz daha okudum.
Yarisini gecmisim.
Alismayayim yarıda bırakmaya dedim

İyi canım çok şükür, çok yorulmuş ama hâlâ uyanamadı
Kimsecik serisi :)

merhaba, hoşgeldin

Sağol canım benim

maşallah sizinkiler gayretli çıkmış

Sağ olun kızlar

Geçmiş olsun canım.
O salgın bize de uğradı malesef.
Hastalıksız bol okumali günler

Cok gecmis olsun miniklerinize kizlar

İnce memed 4 sayfa 291 deyim.
Bu kitaba ihanet etmek istemem ama sanırım sıkılmaya başladım.
Bir tek ben mi bu durumdayım.
Kitap çok güzel. Bu tartışılmaz ama 4. Kitapta bitsin de başka birşey okuyayım diye sabırsızlanıyorum galiba

Iyi aksamlaaar

Delice bitti. Kizil Veba'ya baslamak uzereyim. Bu klasikleri cok sacma bi yayinevinden almis hediye etti bana biri. Okumazsam icim rahat etmiyor okuyup bitirmek istiyorum hemen. Sonra duzgun cevirilerini de alir okurum buyuk ihrimal.

arka arkaya okumak sıkmış olabilir canım haklısın, keşke aralara başka şeyler alsaydın

aynı şeyi düşünmüşüz, ben de baktım dağın öte yüzü serisine bugün özleyince okuyalım. :)

Ay evet ya. Bi süre sonra o seriyi de okuyalım.

Bende tam öyle olmadı sıkılmadım hiç esasen ama dediğin gibi bu bitse se başka şeyler okusam dedim

http://i.hizliresim.com/ALg1j0.jpg

bazen sıkıntılı zamanlar gecirirsin gün içinde dostlardan gelen hediyeler sen, sevince boğar. seviyorum sizi ben ya

kalinkaselin N-A-R iyi ki varsınız :)

Güzel vallahi.
Gecenin Sonuna Yolculuk beraber okuyalım

Kelebek adasında henüz 11. Bölüm 120. Sayfadayım. Bugün 2 saatimi trafikte geçirince kitabımı evde unuttuğum için tekrar kızdım kendime

Öyle anlara ben de çok gıcık oluyorum

Günaydın
Memedimin son 100 sayfası.
Kızım izin verirse oluyacağım.
Bugün hava da kapalı.
Hava açarsa belki kızla parka gideriz, kitabımı da alırım yanıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…