- 1 Kasım 2016
- 1.914
- 7.515
- 88
- 44
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #7.721
ben de ozledim yaaa
ben de ozledim yaaa
Yok yeni kitaba gecmedim.bugun. cok hateketli bir gun yasadim da.firsat olmadi.@cesmi_naz sen de okursun, olumsuz düşünme, çalışırken ilerlemek kolay değil sonuçta. Yeter ki zaman olsun neler neler okunursun kuzu.
DonukPudra tamamdır, yeni kitaba başlamış mıydın ?
Şimdi ne okuyorsun peki pudra merak ettim :))Yok yeni kitaba gecmedim.bugun. cok hateketli bir gun yasadim da.firsat olmadi.
Kızlar ya algernona çiçekler( inşallah doğru yazdım) kitabino kim secti? Şimdiye kadar bu kitabı neden hiç duymadım. Çok sevdim . E kitap okuyorum sayfa 300 140 sayfa gibi bisi kaldı.
Fi dizinin 3 bölümünü ızledim bugün acayip sardı dizi beni bayıldım.
Yine bi furya sonucu hepimiz aynı kitabı aldık sanırımKızlar ya algernona çiçekler( inşallah doğru yazdım) kitabino kim secti? Şimdiye kadar bu kitabı neden hiç duymadım. Çok sevdim . E kitap okuyorum sayfa 300 140 sayfa gibi bisi kaldı.
Fi dizinin 3 bölümünü ızledim bugün acayip sardı dizi beni bayıldım.
gururla söylüyorum ki 1q84 ü bitirdim:)
11 martta başladığım kitabı 5 nisanda bitirerek kendi çapımda rekor kırdım sanırım:)
murakamiyi kitaplarının sonu hariç beğeniyorum çok boşluk kalıyor ama gizemli yazıyo kimsede olmayan tarzda:)
yeni kitabım doppler 20. sayfadayım yeni başladım 100 sayfa zaten inşallah bitiririm:)
Kama SutraŞimdi ne okuyorsun peki pudra merak ettim :))
sanmamtv de verilecek mi dizi?
sanmamRTÜK o kanalı açılmamak üzere kapatır
Bende izlemeye başladım da hatta şu an izliyorum.duymuştum cinsel içerikli olduğunu
Bende izlemeye başladım da hatta şu an izliyorum.bakalım çok beğeni var
Internette yayınlanacak bir dizi .3 bölümü aynı anda yayınlandı izleyebilirsin.tv de verilecek mi dizi?
Ahaha canımsın basgan dediğim böyle olur yaYine bi furya sonucu hepimiz aynı kitabı aldık sanırım
Ben vikitap ortak okuması adaylarında görmüş eklemiştim listeme
Ahaha :))Kama Sutra
Bildirim yapayim sayfa 54.
Internette yayınlanacak bir dizi .3 bölümü aynı anda yayınlandı izleyebilirsin.
tabiki :)ara ara yorumunu yap merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?