Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

O kitabın da baskısı durdu diyorlar. Keşke alsaydım 2 hafta önce gördüğümde

Günaydın kızlar.
Algernon'a Çiçeklere devam. Bende bayılarak okuyanlardanım.. Vikitapta görmüştüm Hep okutacağım kitaplar arasında olacak Ferit'i unuttum

Ben de iki arkadaşıma alıp gönderecem o kitabı. Hatta kendi kütüphaneme de koymak istiyorum ama bakalım ne zaman bi bahane bulup da sipariş verecem

Herkese gunaydin, Su Algernon'u sayenizde ben de alip okuyacagim.
Mambur sana cok ozeniyorum biliyormusun masallah diyorum her mesajinda. 4 cocuk dile kolay ve kendini salip birakmamissin seni kendime ornek alacagim insallah. Bence cok basarili birisin.
Günaydın kızlar
Benim kız artık bir komando gibi emekliyor, tırmanıyor, ayağa kalkıyor ve sıralıyor. Kitap okumak ne mümkün
Eskiden yanıma oturtuyordum ben de kitabımı okuyordum
oyyy minik komandooo yiyebilir miyiz onu?
Guzel Harabeler syf 27 deyim.

Kizlar cok yogun olmamakla birlikte Turk yazarlara karsi biraz onyargim var. Okumaya cekiniyorum bunda daha evvelden okuyup da facia olarak nitelendirebilecegim ozenti veya pembe dizi tadinda kitaplarin da etkisi oldu. Ancak Hasan Ali Toptas, Alper Caniguz ve Baris Bicakci merak ettigim yazarlar arasinda. Ha bir de Hakan Gunday var ama ondan cok cekiniyorum depresif modu yogun gibi geliyor mesela Tezer Ozlu okudum sevmedim o kadar karanlik ve dipte bir ruh hali bana iyi gelmiyor. Bu yazarlardan onereceginiz kitaplar ya da farkli bir yazar oneriniz olursa listeme eklemek istiyorum. Sevgiler kitap kurtlari cancanlar.

Günaydınlar , hayırlı cumalar
2 gün iş dolayısıyla şehir dışındaydım çantayı hazırlarken İnce Memed 4 kalın olur taşımayım Algernonu alayım dedim. Elime aldım 55 sayfa okumuşum gerçi bir daha fırsat olmadı okumama ama aklım onda bugün fırsat buldukça okumayı düşünüyorum. Bende sanırım vikitapta görmüştüm
@loliss geçmiş olsun canım

Alperden oğullar ve rencide ruhlar
Cehennem çiçeği. Bu iki kitap seri şeklinde çok eğleneceksin emin ol.
Hasan ali den sadece kuşlar yaşına gideri okudum ve tek kitapla hayran oldum . loliss uzman o konuda
Hakan günday bayıldığım bi adam hangisini okursan oku seversin ama depresif kaldıramam dersen biraz daha uzak dur. Ben tezer özlü çok severim hüzünlü prenses her satırında içimi acıtır.
Ihsan oktay anar deneyebilirsin.
Emrah serbestten erken kaybedenler
Murat menteş dublörün dilemmasi
Aklıma gelenler şimdilik bunlar

Cicoretti cim minerva1988 ya katılmakla birlikte Barış Bıçakçı'nın bizim büyük çaresizliğimiz kitabını çok sevmiş, bir süre yere pararel gittikten sonra kitabını biraz daha az sevmiştim
Alper Canıgüz'ün minervanın dediği gibi Alper Kamu serisi olarak geçen 2 kitabı diğer kitaplarından çok daha güzel, Hatta Cehennem Çiçeği, Oğullar ve Rencide Ruhlardan çok çok daha güzel
Hasan Ali'den de bende gölgesizler ve kuşlar yasına gider var ama henüz okumadım hiç Hasal Ali Toptaş, uzman loliss
bunlardan alırsan ortak okuma yaparız
bir de Murat Uyurkulak değişik bir yazardır, Alper Canıgüz, Murat Menteş, Emrah Serbes gibi denebilir tarzına

Basganim bana katılmış çok mesudum

Bir ara baskısı yoktu ama doğan kitap tekrar bastı. Hatta şimdi baktım Şubat 2017

İlk fırsatta bir alışveriş daha yapmalıyım. Damızlık Kızın Öyküsü, Kör Suikastçı, Algernon'a Çiçekler olarak.

Diğer kızlara katılıyorum ve Nermin Yıldırım Unutma Dersleri ekliyorum ben de

zaten bebek mevlüdü yaptığım zaman gelmezseniz hepinize çok pis çemkiricem

Melinda, inşallah hayırlısı ile bir kutlama yaparsın. Babyshower la başlar mevlütle devam edersin

Günaydın kızlar. Hayırlı Cumalar

Kararsızım Zweig dan Mürebbiye mi yoksa Austen den Gurur ve Önyargı mı?

Ben Mürebbiye yi çok sevmiştim

babyshower yapan üzerine lütfen alınmasın ama bana çok gereksiz ve saçma geliyo
kız arkadaşlar arası ufak bi eğlence olur belki ama böyle şaşaalı konseptler, tütüler falan
aman Allah muhafaza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…