- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #7.761
Damızlık Kızın Öyküsü-162 deyim. Henüz ortalarındayım ama kadınlık üzerinden öyle güzel anlatılmış ki çok etkilendim. Çok kasvetli ama içine çeken bir anlatımı ve konusu var kitabın.
Günaydın kızlar.
Algernon'a Çiçeklere devam. Bende bayılarak okuyanlardanım.. Vikitapta görmüştümHep okutacağım kitaplar arasında olacak Ferit'i unuttum
O kitabın da baskısı durdu diyorlar. Keşke alsaydım 2 hafta önce gördüğümde
Mambur sana cok ozeniyorum biliyormusun masallah diyorum her mesajinda. 4 cocuk dile kolay ve kendini salip birakmamissin seni kendime ornek alacagim insallah. Bence cok basarili birisin.çocukların isteklerine ,psikolojilerine ve derslerine göre hergün değişiyor ama genelde en ufak boş zamanımda hemen okuyorum.malum dört çocuk olunca ev işi berbat vakit alıyor .ev işinide son zamanlarda en aza indirecek çözümler bulmaya çalışıyorum.
esas hastalık yada sınav yoksa gece geç saatlere kadar okuyorum canım yoksa gün içinde toplasam 30 sayfa olmuyor vede gece sessizlikteki gibi tadı çıkmıyor.
inşallah vaktinde kucağına alırsın yavrunu.benim büyüklerin arası bir yaştı ve hiç zorlanmadım ve çok keyif almıştım
oyyy minik komandooo yiyebilir miyiz onu?Günaydın kızlar
Benim kız artık bir komando gibi emekliyor, tırmanıyor, ayağa kalkıyor ve sıralıyor. Kitap okumak ne mümkün
Eskiden yanıma oturtuyordum ben de kitabımı okuyordum
Alperden oğullar ve rencide ruhlarKizlar cok yogun olmamakla birlikte Turk yazarlara karsi biraz onyargim var. Okumaya cekiniyorum bunda daha evvelden okuyup da facia olarak nitelendirebilecegim ozenti veya pembe dizi tadinda kitaplarin da etkisi oldu. Ancak Hasan Ali Toptas, Alper Caniguz ve Baris Bicakci merak ettigim yazarlar arasinda. Ha bir de Hakan Gunday var ama ondan cok cekiniyorum depresif modu yogun gibi geliyor mesela Tezer Ozlu okudum sevmedim o kadar karanlik ve dipte bir ruh hali bana iyi gelmiyor. Bu yazarlardan onereceginiz kitaplar ya da farkli bir yazar oneriniz olursa listeme eklemek istiyorum. Sevgiler kitap kurtlari cancanlar.
Günaydın baykuşlar
Filozof__Prenses hayır olsun rüyan
Kız beraber gitseydik keşke birlikte bkardık orda
_meLinDa_ ayyy bebek mevlidi mi olacak acabaa
Basganim bana katılmış çok mesudumCicoretti cim minerva1988 ya katılmakla birlikte Barış Bıçakçı'nın bizim büyük çaresizliğimiz kitabını çok sevmiş, bir süre yere pararel gittikten sonra kitabını biraz daha az sevmiştim
Alper Canıgüz'ün minervanın dediği gibi Alper Kamu serisi olarak geçen 2 kitabı diğer kitaplarından çok daha güzel, Hatta Cehennem Çiçeği, Oğullar ve Rencide Ruhlardan çok çok daha güzel
Hasan Ali'den de bende gölgesizler ve kuşlar yasına gider var ama henüz okumadım hiç Hasal Ali Toptaş, uzmanloliss
bunlardan alırsan ortak okuma yaparız
bir de Murat Uyurkulak değişik bir yazardır, Alper Canıgüz, Murat Menteş, Emrah Serbes gibi denebilir tarzına
Gurur ve önyargı zaten üni de siz okumussunuzdurGünaydın kızlar. Hayırlı Cumalar
Kararsızım Zweig dan Mürebbiye mi yoksa Austen den Gurur ve Önyargı mı?
Bir ara baskısı yoktu ama doğan kitap tekrar bastı. Hatta şimdi baktım Şubat 2017
Kizlar cok yogun olmamakla birlikte Turk yazarlara karsi biraz onyargim var. Okumaya cekiniyorum bunda daha evvelden okuyup da facia olarak nitelendirebilecegim ozenti veya pembe dizi tadinda kitaplarin da etkisi oldu. Ancak Hasan Ali Toptas, Alper Caniguz ve Baris Bicakci merak ettigim yazarlar arasinda. Ha bir de Hakan Gunday var ama ondan cok cekiniyorum depresif modu yogun gibi geliyor mesela Tezer Ozlu okudum sevmedim o kadar karanlik ve dipte bir ruh hali bana iyi gelmiyor. Bu yazarlardan onereceginiz kitaplar ya da farkli bir yazar oneriniz olursa listeme eklemek istiyorum. Sevgiler kitap kurtlari cancanlar.
zaten bebek mevlüdü yaptığım zaman gelmezseniz hepinize çok pis çemkiricem
Günaydın kızlar. Hayırlı Cumalar
Kararsızım Zweig dan Mürebbiye mi yoksa Austen den Gurur ve Önyargı mı?
İlk fırsatta bir alışveriş daha yapmalıyım. Damızlık Kızın Öyküsü, Kör Suikastçı, Algernon'a Çiçekler olarak.
Diğer kızlara katılıyorum ve Nermin Yıldırım Unutma Dersleri ekliyorum ben de
Melinda, inşallah hayırlısı ile bir kutlama yaparsın. Babyshower la başlar mevlütle devam edersin
Ben Mürebbiye yi çok sevmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?