Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

hiç bilmiyordum bende internette bulup çocuklarla izlemeye çalışayım.hemde çocuklarda bu kitapları okuma konusunda biraz heveslenirler belki

Hep soracağım unutuyorum 4 çocukla en uygun okuma yapılacak zamanlar hangi zamanlar oluyor? Benim bebelerin arası çok az olacak kendime kitap okumak için zaman ayırabilir miyim hiç bilmiyorum
çocukların isteklerine ,psikolojilerine ve derslerine göre hergün değişiyor ama genelde en ufak boş zamanımda hemen okuyorum.malum dört çocuk olunca ev işi berbat vakit alıyor .ev işinide son zamanlarda en aza indirecek çözümler bulmaya çalışıyorum.

esas hastalık yada sınav yoksa gece geç saatlere kadar okuyorum canım yoksa gün içinde toplasam 30 sayfa olmuyor vede gece sessizlikteki gibi tadı çıkmıyor.

inşallah vaktinde kucağına alırsın yavrunu.benim büyüklerin arası bir yaştı ve hiç zorlanmadım ve çok keyif almıştım

Rastlantı beni aşırı baydı. Klasik klasik devam etseydim keşke

Bu bitsin bi' Jane Austen yapayım.

Çok teşekkürler kızlar, öğleden sonra bayağı iyi oldum çok şükür
minerva1988 ben de diyorum aynısını yaa
Bu kitabı nasıl daha önce hiç duymadım hayret, kızlar epub atmasa yine okumazdım
Ama kesinlikle kitaplığımda da olmalı

Az vaktim olsa kitaplara gömülüyorum vakit bulduğum an hemen
tv den izlemek de vakit alır
uçurtma avcısı okuduğum en akıcı kitaplardandır sayfa sayısı korkutmasın gözünü
Öyle çok da kalın değildi galiba

Aylardir okumak istiyordum .375 sayfa .
Tabii 1q84 ,budala gibi tugla kitaplar okuyan topikte bayaa ince sayilir :))

Ben cok sık ugrayamadigim icin atlamisim ,cok gecmis olsun insallah cabucak atlatirsin

Merhaba Kitapsever Baykuşlar

yeni kitabım; Stefan Zweig - Olağanüstü Bir Gece ( yarın başlarım inşallah )

bir civciv annesi evet, Satranç'ı ben de beğendim. Etkileyici.

Stefan ZWEIG / SATRANÇ kitabından alıntılar;

"Bütün yontulmamış varlıklarda olduğu gibi onda da gülünç bir kendini beğenmişlik vardı."

"İnsan sabahtan akşama kadar bir şey olmasını bekler ve hiçbir şey olmaz. Bekleyip durur insan. Hiçbir şey olmaz. İnsan bekler, bekler, bekler, şakakları zonklayana dek düşünür, düşünür, düşünür. Hiçbir şey olmaz. İnsan yalnız kalır. Yalnız. Yalnız..."

@loliss ciğim geçmiş olsun. İnşallah evdekilere bulaşmaz. özellikle bebikoya
Rüyamda seni gördüm. @_meLinDa_ evinde Kuran mı Mevlüt mü okutuyormuş. Sen oraya gidiyorsun. Cocuklarına da ben bakıyorum. Özellikle bebikoya sonra sen de geldin falan, öyle işte.

PambukPrensess iş konusunda hakkında hayırlısı olsun inşallah

@minerva1988 Veronika Ölmek İstiyor u 10 sene kadar önce okumuş, çok beğenmiştim. Bakalım sen de beğenecek misin?

Şimdilik güzel gidiyor bakalım sevdim kitabı

uçurtma avcısı başladığı gib biten bir kitap. o kadar şanslısın ki daha yeni okuyorsun o kitabı. ben çok beğenmiştim

hayır olsun cancazım, bak @loliss kanka Filonun rüyada bile ölümüne kankayık

Günaydınlar, hayırlı cumalar
bu akşam canımın içi en sevdiğim bir tanecik yazarım Alperciğimin yeni kitabına kavuşuyorum inşallah
çok heyecanlıyım
Algernon gün içinde biter diye düşünüyorum, aslında Peregrine okuyacaktım onsan sonra ama Alper söz konusuysa gerisi teferruattır, Kan ve Gül'e başlarım sanırım

Gerçekten mi
Beni en çok korkutan iki bebeği birden idare edebilir miyim? Uyku saatleri nasıl olur? Bir de çalışıyorum bakıcı işi nasıl hallolacak çok kafamda kuruyorum. Sonra diyorum ki akışına bırak nasılsa her şey olacağına var ve bu günler bir kere olacak olabildiğince tadını çıkarmaya çalış.

Bunlardan sonra asla çocuk istemem diyorum ama bak senin iki tane daha olmuş

İkisi de çok akıcı kitaplar hiç gözün korkmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…