- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #7.741
hiç bilmiyordum bende internette bulup çocuklarla izlemeye çalışayım.hemde çocuklarda bu kitapları okuma konusunda biraz heveslenirler belkiDizisini de çekmişlerdi bu kitabın. Hatta vali rolünde Erdal Beşikçioğlu vardı - ki aşığım o adama- çok da yakışmıştı o role.
Uzun seneler önce okumuştum kitabı, tüm ayrıntıları aklımda değil ama hem gerçek hikaye olması hem de vali olarak Erdal Beşikçioğlu'nu hayal ederek okumak büyük keyif vermişti bana. Yakın zamanda yeniden okumak lazım
çocukların isteklerine ,psikolojilerine ve derslerine göre hergün değişiyor ama genelde en ufak boş zamanımda hemen okuyorum.malum dört çocuk olunca ev işi berbat vakit alıyor .ev işinide son zamanlarda en aza indirecek çözümler bulmaya çalışıyorum.Hep soracağım unutuyorum 4 çocukla en uygun okuma yapılacak zamanlar hangi zamanlar oluyor? Benim bebelerin arası çok az olacak kendime kitap okumak için zaman ayırabilir miyim hiç bilmiyorum
O zaman kitaplarını okuyabilirsinAz vaktim olsa kitaplara gömülüyorum vakit bulduğum an hemen
Kızlar ya algernona çiçekler( inşallah doğru yazdım) kitabino kim secti? Şimdiye kadar bu kitabı neden hiç duymadım. Çok sevdim . E kitap okuyorum sayfa 300 140 sayfa gibi bisi kaldı.
Fi dizinin 3 bölümünü ızledim bugün acayip sardı dizi beni bayıldım.
tv den izlemek de vakit alırAz vaktim olsa kitaplara gömülüyorum vakit bulduğum an hemen
uçurtma avcısı okuduğum en akıcı kitaplardandır sayfa sayısı korkutmasın gözünüherkese iyi akşamlar kızlar
çok mutluyum kitaplarım geldi.. uçurtma avcısı 29.sayfadayım ama çokta kalınmış
bayan peregrine nin tuhaf çacukları kitaplarım geldi.amanın onlardanda gözüm korktu ...
ama kızım ilk kitabı kaptı ,siz bitirmeden ben başlayabilsem bari
Aylardir okumak istiyordum .375 sayfa .Çok teşekkürler kızlar, öğleden sonra bayağı iyi oldum çok şükür
minerva1988 ben de diyorum aynısını yaa
Bu kitabı nasıl daha önce hiç duymadım hayret, kızlar epub atmasa yine okumazdım
Ama kesinlikle kitaplığımda da olmalı
tv den izlemek de vakit alır
uçurtma avcısı okuduğum en akıcı kitaplardandır sayfa sayısı korkutmasın gözünü
Öyle çok da kalın değildi galiba
Şimdilik güzel gidiyor bakalım sevdim kitabıMerhaba Kitapsever Baykuşlar
yeni kitabım; Stefan Zweig - Olağanüstü Bir Gece ( yarın başlarım inşallah)
bir civciv annesi evet, Satranç'ı ben de beğendim. Etkileyici.
Stefan ZWEIG / SATRANÇ kitabından alıntılar;
"Bütün yontulmamış varlıklarda olduğu gibi onda da gülünç bir kendini beğenmişlik vardı."
"İnsan sabahtan akşama kadar bir şey olmasını bekler ve hiçbir şey olmaz. Bekleyip durur insan. Hiçbir şey olmaz. İnsan bekler, bekler, bekler, şakakları zonklayana dek düşünür, düşünür, düşünür. Hiçbir şey olmaz. İnsan yalnız kalır. Yalnız. Yalnız..."
@loliss ciğim geçmiş olsun.İnşallah evdekilere bulaşmaz. özellikle bebikoya
Rüyamda seni gördüm. @_meLinDa_ evinde Kuran mı Mevlüt mü okutuyormuş. Sen oraya gidiyorsun. Cocuklarına da ben bakıyorum. Özellikle bebikoyasonra sen de geldin falan, öyle işte.
PambukPrensess iş konusunda hakkında hayırlısı olsun inşallah
@minerva1988 Veronika Ölmek İstiyor u 10 sene kadar önce okumuş, çok beğenmiştim. Bakalım sen de beğenecek misin?
uçurtma avcısı başladığı gib biten bir kitap. o kadar şanslısın ki daha yeni okuyorsun o kitabı. ben çok beğenmiştimherkese iyi akşamlar kızlar
bayan peregrine nin tuhaf çacukları kitaplarım geldi.amanın onlardanda gözüm korktu ...
Merhaba Kitapsever Baykuşlar
yeni kitabım; Stefan Zweig - Olağanüstü Bir Gece ( yarın başlarım inşallah)
bir civciv annesi evet, Satranç'ı ben de beğendim. Etkileyici.
Stefan ZWEIG / SATRANÇ kitabından alıntılar;
"Bütün yontulmamış varlıklarda olduğu gibi onda da gülünç bir kendini beğenmişlik vardı."
"İnsan sabahtan akşama kadar bir şey olmasını bekler ve hiçbir şey olmaz. Bekleyip durur insan. Hiçbir şey olmaz. İnsan bekler, bekler, bekler, şakakları zonklayana dek düşünür, düşünür, düşünür. Hiçbir şey olmaz. İnsan yalnız kalır. Yalnız. Yalnız..."
@loliss ciğim geçmiş olsun.İnşallah evdekilere bulaşmaz. özellikle bebikoya
Rüyamda seni gördüm. @_meLinDa_ evinde Kuran mı Mevlüt mü okutuyormuş. Sen oraya gidiyorsun. Cocuklarına da ben bakıyorum. Özellikle bebikoyasonra sen de geldin falan, öyle işte.
PambukPrensess iş konusunda hakkında hayırlısı olsun inşallah
@minerva1988 Veronika Ölmek İstiyor u 10 sene kadar önce okumuş, çok beğenmiştim. Bakalım sen de beğenecek misin?
çocukların isteklerine ,psikolojilerine ve derslerine göre hergün değişiyor ama genelde en ufak boş zamanımda hemen okuyorum.malum dört çocuk olunca ev işi berbat vakit alıyor .ev işinide son zamanlarda en aza indirecek çözümler bulmaya çalışıyorum.
esas hastalık yada sınav yoksa gece geç saatlere kadar okuyorum canım yoksa gün içinde toplasam 30 sayfa olmuyor vede gece sessizlikteki gibi tadı çıkmıyor.
inşallah vaktinde kucağına alırsın yavrunu.benim büyüklerin arası bir yaştı ve hiç zorlanmadım ve çok keyif almıştım
herkese iyi akşamlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?