Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

babyshower yapan üzerine lütfen alınmasın ama bana çok gereksiz ve saçma geliyo
kız arkadaşlar arası ufak bi eğlence olur belki ama böyle şaşaalı konseptler, tütüler falan
aman Allah muhafaza

Benim şu anda bulunduğum şehirde arkadaş çevrem yok. Olsa yapardım herhalde. Ben de aşırı süslü konseptli şeyleri sevmiyorum. Kıza doğumgünü yapcam haziranda, nasıl en sade oluyorsa öyle artık

minerva1988 _meLinDa_ elenaferrante hepsini not ettim tesekkur ederim kizlarr.
_meLinDa_ sana katiliyorum. babyshower hangi yoreye ait bilmiyorum ama ben hastane odasi kapisina asilan suslere bile tahammul edemiyorum. Benim bildigim bi dis bugdayi olurdu bebek disini cikarinca bir de bebek gormeye gidilirdi. Bu tur seyler istihdam sagliyor birilerine kazanc oluyor tabi ancak cok samimi bulmamakla beraber her gecen gun biraz daha kirlettigimiz dunyamiza cöp uretiyoruz bu tur seremonilerle. Cunku geri donusum konusunda cok zayifiz hala. Isin sosyal boyutuna ise hic deginmeyim.

Ah ne güzel anlatmışsın

Katılıyorum

Tatar Çölü bitti. Ben gayet beğendim. Yazarın diğer kitaplarını da deneyebilirim.

Yeni kitabım Bayan Peregrine'nin Tuhaf Çocukları

Ayrıca
Birazdan bir adet
Alegron'a Çiçekler ve Damızlık Kızın Öyküsü kitaplarının da sahibi oluyorum.

Teveccühünüz kızlar ahh gerçekten uzman olabilsem keşke Hasanım Ali konusunda _meLinDa_ minerva1988
Gölgesizler ve Heba okumadığım kitapları o yüzden ben kuşlar yasına gider i ortak okuyun diyorum
Hem o başlangıç için daha ideal bence,üslubu çok daha yalın

_bloom_ sağol canım benim geçti gitti çok şükür
Keyfini çıkar sen de

Günaydın kızlar
Benim kız artık bir komando gibi emekliyor, tırmanıyor, ayağa kalkıyor ve sıralıyor. Kitap okumak ne mümkün
Eskiden yanıma oturtuyordum ben de kitabımı okuyordum
O günleri çok arayacaksın hele bir yurusun totonu yere koyamazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…