- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #7.781
başganın seni yer bile, sen ne diyorsunBasganim bana katılmış çok mesudum
babyshower yapan üzerine lütfen alınmasın ama bana çok gereksiz ve saçma geliyo
kız arkadaşlar arası ufak bi eğlence olur belki ama böyle şaşaalı konseptler, tütüler falan
aman Allah muhafaza
Gurur ve önyargı zaten üni de siz okumussunuzdur
Günaydın kızlar
Benim kız artık bir komando gibi emekliyor, tırmanıyor, ayağa kalkıyor ve sıralıyor. Kitap okumak ne mümkün
Eskiden yanıma oturtuyordum ben de kitabımı okuyordum
Aramiza hosgeldin
minerva1988 _meLinDa_ elenaferrante hepsini not ettim tesekkur ederim kizlarr.
_meLinDa_ sana katiliyorum. babyshower hangi yoreye ait bilmiyorum ama ben hastane odasi kapisina asilan suslere bile tahammul edemiyorum. Benim bildigim bi dis bugdayi olurdu bebek disini cikarinca bir de bebek gormeye gidilirdi. Bu tur seyler istihdam sagliyor birilerine kazanc oluyor tabi ancak cok samimi bulmamakla beraber her gecen gun biraz daha kirlettigimiz dunyamiza cöp uretiyoruz bu tur seremonilerle. Cunku geri donusum konusunda cok zayifiz hala. Isin sosyal boyutuna ise hic deginmeyim.
Katılıyorumminerva1988 _meLinDa_ elenaferrante hepsini not ettim tesekkur ederim kizlarr.
_meLinDa_ sana katiliyorum. babyshower hangi yoreye ait bilmiyorum ama ben hastane odasi kapisina asilan suslere bile tahammul edemiyorum. Benim bildigim bi dis bugdayi olurdu bebek disini cikarinca bir de bebek gormeye gidilirdi. Bu tur seyler istihdam sagliyor birilerine kazanc oluyor tabi ancak cok samimi bulmamakla beraber her gecen gun biraz daha kirlettigimiz dunyamiza cöp uretiyoruz bu tur seremonilerle. Cunku geri donusum konusunda cok zayifiz hala. Isin sosyal boyutuna ise hic deginmeyim.
O günleri çok arayacaksın hele bir yurusun totonu yere koyamazsinGünaydın kızlar
Benim kız artık bir komando gibi emekliyor, tırmanıyor, ayağa kalkıyor ve sıralıyor. Kitap okumak ne mümkün
Eskiden yanıma oturtuyordum ben de kitabımı okuyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?