- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #7.801
Hayirli yolculuklarBebekle yolculukta okumak çok zor
Ruhlar kutuphanesine basladim. Sayfa 118.
Kesinlikle katılıyorum.babyshower yapan üzerine lütfen alınmasın ama bana çok gereksiz ve saçma geliyo
kız arkadaşlar arası ufak bi eğlence olur belki ama böyle şaşaalı konseptler, tütüler falan
aman Allah muhafaza
Masaallah ya sen ne kadar temizlik yapiyorsun.Merhaba,
Sabah erken uyandım, Ruhlar Kütüphanesi'ne ufak bir giriş yaptım. 75. sayfada bıraktım. Dün yapmadığım temizliğimi bugün yaptım, şimdi kahve yapıp kitap okumak istiyorum.
Ben senin bildirimleri her gördüğümde bu kız niye hiç Türk yazar okumuyor diye düşünüyordum biliyo musun :)Kizlar cok yogun olmamakla birlikte Turk yazarlara karsi biraz onyargim var. Okumaya cekiniyorum bunda daha evvelden okuyup da facia olarak nitelendirebilecegim ozenti veya pembe dizi tadinda kitaplarin da etkisi oldu. Ancak Hasan Ali Toptas, Alper Caniguz ve Baris Bicakci merak ettigim yazarlar arasinda. Ha bir de Hakan Gunday var ama ondan cok cekiniyorum depresif modu yogun gibi geliyor mesela Tezer Ozlu okudum sevmedim o kadar karanlik ve dipte bir ruh hali bana iyi gelmiyor. Bu yazarlardan onereceginiz kitaplar ya da farkli bir yazar oneriniz olursa listeme eklemek istiyorum. Sevgiler kitap kurtlari cancanlar.
Fi dizisinden sonra e kitabını buldum ona sardım.
1100 sayfa e kitap hali bakalım.
Fi dizisinden sonra e kitabını buldum ona sardım.
1100 sayfa e kitap hali bakalım.
Öngörün gelişmiş:) nasıl beğendin moBen de tam olarak fi dizisini izliyorum
Kitabının da ilk 200-300 sayfasını okumuştum o zaman da tam Türk dizisi demiştim
Çoğu yazarımızı eş geçmişiz mesela tek başına yaşar kemal okumazdım galiba . Kızların teşviki çok fazla oluyor bu konuda . Sipariş vermden önce de konuşuruz canım sevdiklerimizden sana ra liste yaparız:)Aslinda okuyorum topikde bulundugum sure icinde cok denk gelmedi. Benim en sevdigim iki yazardan biridir Sabahattin Ali . Ben daha cok gunumuz yazarlarina onyargiliyim. Okuyup da begenmedigim cok kitap oldu biraz da ondan. Nazan Bekiroglu da aklimda hep. Tavsiyelerin icin tesekkur ederim canim.Peyami Safa da okumadim onu da ekleyim.
Ben daha başlardayım ana mantık aynı ama yanınki diziye aktarımında karşılaşmalar olaylar daha farklı yansıtılmış. Ikisini de ayrı ayrı sevdim bilmiyorum ya da severim varmis:)Ben ilk 2 kitabı 3 günde okumuştum
üçüncü kitap 2 gün sürdü ama onu fazla uzatmışlardı bence. Diziye nasıl yansıtacaklar merak ediyorum.
Masaallah ya sen ne kadar temizlik yapiyorsun.
Pırıl pirildir şimdi evin.
Kıskandım
Öngörün gelişmiş:) nasıl beğendin mo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?