Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

babyshower yapan üzerine lütfen alınmasın ama bana çok gereksiz ve saçma geliyo
kız arkadaşlar arası ufak bi eğlence olur belki ama böyle şaşaalı konseptler, tütüler falan
aman Allah muhafaza
Kesinlikle katılıyorum.
Daha doğmamış çocuğa öyle hoş geldin partisi hep korkutucu gelmiştir bana.

Merhaba,

Sabah erken uyandım, Ruhlar Kütüphanesi'ne ufak bir giriş yaptım. 75. sayfada bıraktım. Dün yapmadığım temizliğimi bugün yaptım, şimdi kahve yapıp kitap okumak istiyorum.
Masaallah ya sen ne kadar temizlik yapiyorsun.
Pırıl pirildir şimdi evin.
Kıskandım

Ben senin bildirimleri her gördüğümde bu kız niye hiç Türk yazar okumuyor diye düşünüyordum biliyo musun :)

Arkadaşlar çok güzel önerilerde bulunmuşlar. Onlara ek olarak klasiklerden de okuyabilirsin. Sabahattin Ali,Kemal Tahir,Yaşar Kemal,Peyami Safa,Ahmet Hamdi olabilir mesela.

Edebi cümleleri,siirsel anlatımı seviyorsan günümüz yazarlarından Nazan Bekiroglu'nu onerebilirim. Ben çok severek okurum.

Bu onyargini neden şiirle baslayarak kırmayı denemiyorsun?? Nazım Hikmet,Yahya Kemal,Orhan veli olabilir mesela.

Aslinda okuyorum topikde bulundugum sure icinde cok denk gelmedi. Benim en sevdigim iki yazardan biridir Sabahattin Ali . Ben daha cok gunumuz yazarlarina onyargiliyim. Okuyup da begenmedigim cok kitap oldu biraz da ondan. Nazan Bekiroglu da aklimda hep. Tavsiyelerin icin tesekkur ederim canim. Peyami Safa da okumadim onu da ekleyim.

Çoğu yazarımızı eş geçmişiz mesela tek başına yaşar kemal okumazdım galiba . Kızların teşviki çok fazla oluyor bu konuda . Sipariş vermden önce de konuşuruz canım sevdiklerimizden sana ra liste yaparız:)

Ben ilk 2 kitabı 3 günde okumuştum
üçüncü kitap 2 gün sürdü ama onu fazla uzatmışlardı bence. Diziye nasıl yansıtacaklar merak ediyorum.
Ben daha başlardayım ana mantık aynı ama yanınki diziye aktarımında karşılaşmalar olaylar daha farklı yansıtılmış. Ikisini de ayrı ayrı sevdim bilmiyorum ya da severim varmis:)

Öngörün gelişmiş:) nasıl beğendin mo

Beğendim fena değil. Mehmet Günsur zayıflamış. Serenay hiç seksi değil.
Bi de can manay psikolog mu psikiyatr mı?
Yani çelişki vardı.
Gazeteci röportaj yaparken bir psikiyatr olarak dedi ama adam psikoloji dersine girdi ve içlerinizden birisi iyi psikolog olacak dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…