Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ben de sipariş verirken buraya sorcam tektafdan
Cicoretti sen de yap bi sepet de dolduralım Türk yazarlarla

O benimde dikkatimi çekti. Kitapta da ilaçlar hakkında fln konuştular. Pskiyatr olsa da yine psikoloji dersine girebilir . Bize de gelenler vardi unideyken . Benim oyuncuların hepsine ayrı ayrı zaafım var. Mehmetcim ozancim. Büşra develi çok tatlinhatun , berrak da . Serenayi d çok beğeniyorum . Sevdiğim oyuncuların denk gelmesi de beni etkiledi

Ben ilk 2 kitabı 3 günde okumuştum
üçüncü kitap 2 gün sürdü ama onu fazla uzatmışlardı bence. Diziye nasıl yansıtacaklar merak ediyorum.
Bende çok merak ediyorum bu seriyi benim çooook sevdigim ebru aykaç bu seri hakkinda o kadar guzel yorumlar yazmiş ki... Baldanberi kızlari da baya ovduler ama o kadar.cok konustular ki bu konuda artik onlardan dymak istemiyorum...

Merhaba kızlar
Ben fi pi çi serisini sevmemiştim. dizi ve film izleme özğrlü olduğumdan ( çünküm öyle yerinde pek oturamam) ve hiç dizi izlemediğim için hiç ilgimi çekmemişti ancak şimdi siz yazımda acaba bir göz atsam mı diyorum.

Evet tam kahve ve kitaplik hava.
Ama ben anca minik bey uyuyunca okuyorum.
Diger turlu nadir firsatim oluyor .sansim yok gecemem .

Oy yerim ben onu.
Şarkımızı dinleyeyim de uyuyayım. Ben akşamları okuyamıyorum, gözüm ağrıyor çok. Ben gündüzü sen de akşamı değerlendir, boşa gitmesin.

İyi geceler kızlar.

İntikamın sırrı kurgu olarak çok iyi fakat kitap okuyamama olayına girdim sanırım. Sabahtan beri anca 24 sayfa okuyabildim

Gunaydin kızlar.
Polo Coelho, Şeytan Ve Genç kadın bitti.
İyi ile kötünün savaşını,başına kötü şeyler gelen bir adamın iyinin varlığına olan inancını kaybetmesini, bunu kanıtlamak için insanları suça teşvik etmesini,ama aslında içinde kaybolan iyiyi diriltmeye çalışmasını anlatan güzel bir kitap.

Aslında iyi ve kötü diye bir şeyin olmadığını,sadece ne zaman karşımıza ciktiklari ve nerden baktigimiza bağlı olduklarını anlatmış yazar.

Sıradaki kitabım sevgili DonukPudra nin hediyesi Hasan Ali Toptaş,Kuşlar Yasina Gider

Ortak okuma mı yapılacaktı? Eğer öyleyse bekleyebilirim.

Ben daha başlardayım ana mantık aynı ama yanınki diziye aktarımında karşılaşmalar olaylar daha farklı yansıtılmış. Ikisini de ayrı ayrı sevdim bilmiyorum ya da severim varmis:)

Sürükleyici kitaplar çünkü. Konu güzel anlatılmış.
Ben ilk çıktığında okumuştum hepsini, sonradan çok daha popüler oldu. Popüler kitaplara karşı önyargı olunca insanda erteliyor sürekli.
Bu arada yazarı tam kitaptaki gazeteci karakteri gibi bir kadın (Adı ÖZge'miydi tam emin olamadım,
unuttum ) . Hatta kendisi de demişti, o karakter için kendimden esinlendim diye.
Bu arada elenaferrante kitapta Can Manay için psikolog deniyordu. Psikiyatr geçtiğini hatırlamıyorum hiç.

Bende çok merak ediyorum bu seriyi benim çooook sevdigim ebru aykaç bu seri hakkinda o kadar guzel yorumlar yazmiş ki... Baldanberi kızlari da baya ovduler ama o kadar.cok konustular ki bu konuda artik onlardan dymak istemiyorum...

Fazla popüler oldu bir ara, şimdi dizi ile yeniden adından söz ettirmeye başladı, yoksa unutuluyordu. Ama okunabilir bence, sistemi eleştiren bir tarafı da var. Boş bir romantizm ve seks içeren kitap değil yani.

Herkese günaydın
Dün ve bugün misafir günü
Yarı fırsat vulurum umarım okumaya

kalinkaselin eline sağlık liste için yalnız benim mart ayı sayımı 3 olarak değiştirebilir misin İlk 2 kitabı bildirirken mart 1 demişim.Son kitabı da mart 2 diye yazmışım.

Günaydın kızlar.
Bayan P nin Tuhaf Çocukları sayfa 200-210 arası bir yerdeyim. Unuttum şimdi.

Bana e kitap yollayabilecek olan var mı?
Telefondan okurum dışarılarda, işyerinde iken

Peyami Safa okuyayım dedim azcık da
Fatih Harbiye sayfa 40
Aynı anda 3 kitap olmuş oldu böylece. Bugün eşim de evde, kız da uyuyor, kahvaltıyı eşim hazırlıyor. Ben de kitap keyfi yapıyorum

Yapacak arkadaşlar vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…