Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Kuzu kitapta ilaçlarla ilgili ve tedavide kullanım yönünde sorular vardı . O nedenle de benim kafam karıştı. Aynen çok popüler oldu diye ben de oteledim. Dizisi çekti . Ozge karekteri kitapta ve dizide baya farklı, deniz de o şekilde. Dizide yandırırlarsa türkiye şartlarında sıkıntı olabilor diye galiba

Adı psikolog olarak geçiyordu ya, ilaç kısmına dikkat etmemişim demek.
Değişen şeyleri sevmiyorum işte, zaten dizi de ücretli olacak diyorlar izlemeyeceğim demek ki

Peyami Safa
Fatih Harbiye bitti.
Neriman'a gıcık oldum. Özenti bir genç kadın.

Bayan P ' nin Tuhaf Çocuklarına devam.
Algernon'a Çiçekler' e başlayacağım bir de ama ne zaman bilmiyorum

baştan zorlanıyor tabii insan ama alışınca zorluğu kalmıyor .aralarındaki yaş farkının az olması inan her açıdan daha iyi oluyor.her türlüsünü yaşadım ,büyük kızımla en küçüğüm arası 12 yaş ve ben o yıllardan bin kat fazla zorluk çekiyorum :))
dediğin gibi anın tadını çıkar zamanı bir daha yaşayamıyorsun

çok teşekkür ederim inan çok mutlu oldum okuyunca tabii el ayak çekilmeden yazamadım:)) aslında çok saldığım oldu ama burası ve sizin gibi okayup kendini geliştirmeye çalışan arkadaşları görünce kendime geldim yani bende sizi örnek aldım:))

iyi akşamlar kızlar

uçurtma avcısı 325.sayfadayım.zor bitiririm diyordumki bir baktım neredeyse bitiyormuş:))
nasıl daha önce okumamışım ,nasıl güzel bir kitap ...hemen çocuklarımada okutucam .
bayan peregrine ye kızım başladı ,cabuk okur ama bu gece bitirirsem yeni kitabıma başlarım.sanırım stefan zweig okurum

herkese iyi haftasonları olsunn

İyi pazarlar kızlar
Dün şehir dışına çıkmıştık (şehir dışı dediğim de beylikdüzü )
Yolda Alper'in yeni kitabına başladım biraz okudum, Kan ve gül sayfa 72
Çok tatlı bi kitap olmuş, kikirdeye kikirdeye okuyorum zaman yolculuğu var en sevdiğim konudur
Merak ediyorum neler olacak ama bugün okuyamayabilirim
Dün stand up izlemeye gittik, çok eğlendik, pek seviyoruz biz eşimle
Herkese çok güZel bir gün dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…