- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.944
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #7.841
Kuzu kitapta ilaçlarla ilgili ve tedavide kullanım yönünde sorular vardı . O nedenle de benim kafam karıştı. Aynen çok popüler oldu diye ben de oteledim. Dizisi çekti . Ozge karekteri kitapta ve dizide baya farklı, deniz de o şekilde. Dizide yandırırlarsa türkiye şartlarında sıkıntı olabilor diye galibaSürükleyici kitaplar çünkü. Konu güzel anlatılmış.
Ben ilk çıktığında okumuştum hepsini, sonradan çok daha popüler oldu. Popüler kitaplara karşı önyargı olunca insanda erteliyor sürekli.
Bu arada yazarı tam kitaptaki gazeteci karakteri gibi bir kadın (Adı ÖZge'miydi tam emin olamadım,
unuttum) . Hatta kendisi de demişti, o karakter için kendimden esinlendim diye.
Bu aradaelenaferrante kitapta Can Manay için psikolog deniyordu. Psikiyatr geçtiğini hatırlamıyorum hiç.
Fazla popüler oldu bir ara, şimdi dizi ile yeniden adından söz ettirmeye başladı, yoksa unutuluyordu. Ama okunabilir bence, sistemi eleştiren bir tarafı da var. Boş bir romantizm ve seks içeren kitap değil yani.
Kuzu kitapta ilaçlarla ilgili ve tedavide kullanım yönünde sorular vardı . O nedenle de benim kafam karıştı. Aynen çok popüler oldu diye ben de oteledim. Dizisi çekti . Ozge karekteri kitapta ve dizide baya farklı, deniz de o şekilde. Dizide yandırırlarsa türkiye şartlarında sıkıntı olabilor diye galiba
haklısın çok kalın diye korkmuştum ama çok akıcı bir kitapmış.sanırım bitince yine büyük bir boşluğa düşmüş gibi olucamuçurtma avcısı başladığı gib biten bir kitap. o kadar şanslısın ki daha yeni okuyorsun o kitabı. ben çok beğenmiştim
baştan zorlanıyor tabii insan ama alışınca zorluğu kalmıyor .aralarındaki yaş farkının az olması inan her açıdan daha iyi oluyor.her türlüsünü yaşadım ,büyük kızımla en küçüğüm arası 12 yaş ve ben o yıllardan bin kat fazla zorluk çekiyorum :))Gerçekten mi
Beni en çok korkutan iki bebeği birden idare edebilir miyim? Uyku saatleri nasıl olur? Bir de çalışıyorum bakıcı işi nasıl hallolacak çok kafamda kuruyorum. Sonra diyorum ki akışına bırak nasılsa her şey olacağına var ve bu günler bir kere olacak olabildiğince tadını çıkarmaya çalış.
Bunlardan sonra asla çocuk istemem diyorum ama bak senin iki tane daha olmuş
çok teşekkür ederim inan çok mutlu oldum okuyunca tabii el ayak çekilmeden yazamadım:)) aslında çok saldığım oldu ama burası ve sizin gibi okayup kendini geliştirmeye çalışan arkadaşları görünce kendime geldim yani bende sizi örnek aldım:))Herkese gunaydin, Su Algernon'u sayenizde ben de alip okuyacagim.
Mambur sana cok ozeniyorum biliyormusun masallah diyorum her mesajinda. 4 cocuk dile kolay ve kendini salip birakmamissin seni kendime ornek alacagim insallah. Bence cok basarili birisin.
oyyy minik komandooo yiyebilir miyiz onu?
Guzel Harabeler syf 27 deyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?