- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.944
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #7.861
Ben de siparis verirken alicam alpercigimi:))İyi pazarlar kızlar
Dün şehir dışına çıkmıştık (şehir dışı dediğim de beylikdüzü)
Yolda Alper'in yeni kitabına başladım biraz okudum, Kan ve gül sayfa 72
Çok tatlı bi kitap olmuş, kikirdeye kikirdeye okuyorumzaman yolculuğu var en sevdiğim konudur
Merak ediyorum neler olacak ama bugün okuyamayabilirim
Dün stand up izlemeye gittik, çok eğlendik, pek seviyoruz biz eşimle
Herkese çok güZel bir gün dilerim
Neva kac yasinda simdi . Çok tatlı bi his olsa gerekSelam dün gece Neva anne ben senin yanında yatayım sende kitap oku dedi, neva uyuyana kadar okuyayım diye Gönül meselesine başladım, bitirene kadar da bırakamadım elimden hem kolay ilerledi hemde ilginç bir kitaptı
Mayısta 4 olacak inşallah, gerçekten çok güzel bir duygu Allah'ım baştaNeva kac yasinda simdi . Çok tatlı bi his olsa gerek
Cem İşçiler ile Cihan TalayBen de siparis verirken alicam alpercigimi:))
Kimindi stand up merak ettim .
Gezin dolaşın ya yureyebiliyorken:))
Kızların çoğu deli gibi gezdiği için dusuk bence . Tüm haftasonu gezmelerini kıskandım:)Gene bir haftasonu ve gene sessiz buralar.
Nasılsınız?
Haftasonları kitap okuma oranınız nasıl?
Kızların çoğu deli gibi gezdiği için dusuk bence . Tüm haftasonu gezmelerini kıskandım:)
Benim gayet iyiydi yüzde 75 oranında bi oran verebilirim :)
Maalesef ben pek okuyamıyorum. Sebebi Yok. Konsantre olamıyorum kitaba
Evet onu okuyorum. Asıl problem kitap da değil bende... bundan önce de yolların başlangıcını yarım bıraktım. Bu aralar nete fazla sardım. Sanırım ondan bu hallerBazı günler öyle oluyor ya. Yüzüncü Ad okuyordun galiba. Değiştir kitabı
Gene bir haftasonu ve gene sessiz buralar.
Nasılsınız?
Gene bir haftasonu ve gene sessiz buralar.
Nasılsınız?
Evet onu okuyorum. Asıl problem kitap da değil bende... bundan önce de yolların başlangıcını yarım bıraktım. Bu aralar nete fazla sardım. Sanırım ondan bu haller
Gezmekten kitap okuyamadım resmen iki gündür ben
Şimdi aldım elime bi yirmi sayfam falan kaldı
Cuma günü yada perşembe ipek ongunun bor genç kizin gizli defteri kitabina basladim o seriyi cok seviyodum ve dort bes ay once tum serii aldim 5 e kadar okumuştum şimdi en baştan alip okuyorum :) bu yaşta okumak 13-14 yil onceye gore cok keyof vermese de içimde kalan bişeydi:) cumartesi 3. Sünü bitirdim 1q84 den sonra o kadar hizli ilerledi ki baya iyi geldi:) ağır kitaplarin arasina çerezlik olarak yerleztircem kalanalri da yıl içinde...
Dopplerin son 20 sayfasi kalmişti onuda tamamladim üniden çok sevsigim bi arkadasim geldi aynı yurtta yaptigimiz gibi yorganin altina girip nerdeyse dabaha kadar konuştuk offf çok keyifliydi:) ve kopyalanmış adam kitabini hesiye ettim okumadigi 3 saramago kitabindan biriymiş :) :)normalde kitaplarimi asla paylaşmam ama bu başkaydi kendime yine alirim:) bazen yapmak lazim:)
Ve dün gece şimi bitirdim ne okusam diye bakinirken tam peregrinelere başlim dedim gözüme serenad takildi şimdoye kadar hic olumsuz yorum duymadim çok cabuk bitiyo falan gibi şeylerde duyunca ona baslm didim
Yazdigim saattende anlasilacagi gibi 200. Sayfaya geldim yorumu bitince yapiyim ama yarin bitiremezsem kudururum heralde...
Şimdiden izlemem gereken 1 film ve araştirmam gereken 3 konu var:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?