Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ben de siparis verirken alicam alpercigimi:))
Kimindi stand up merak ettim .
Gezin dolaşın ya yureyebiliyorken:))

Selam dün gece Neva anne ben senin yanında yatayım sende kitap oku dedi, neva uyuyana kadar okuyayım diye Gönül meselesine başladım, bitirene kadar da bırakamadım elimden hem kolay ilerledi hemde ilginç bir kitaptı
Neva kac yasinda simdi . Çok tatlı bi his olsa gerek

Gene bir haftasonu ve gene sessiz buralar.
Nasılsınız?
Haftasonları kitap okuma oranınız nasıl?
Kızların çoğu deli gibi gezdiği için dusuk bence . Tüm haftasonu gezmelerini kıskandım:)
Benim gayet iyiydi yüzde 75 oranında bi oran verebilirim :)

Bazı günler öyle oluyor ya. Yüzüncü Ad okuyordun galiba. Değiştir kitabı
Evet onu okuyorum. Asıl problem kitap da değil bende... bundan önce de yolların başlangıcını yarım bıraktım. Bu aralar nete fazla sardım. Sanırım ondan bu haller

Cuma günü yada perşembe ipek ongunun bor genç kizin gizli defteri kitabina basladim o seriyi cok seviyodum ve dort bes ay once tum serii aldim 5 e kadar okumuştum şimdi en baştan alip okuyorum :) bu yaşta okumak 13-14 yil onceye gore cok keyof vermese de içimde kalan bişeydi:) cumartesi 3. Sünü bitirdim 1q84 den sonra o kadar hizli ilerledi ki baya iyi geldi:) ağır kitaplarin arasina çerezlik olarak yerleztircem kalanalri da yıl içinde...

Dopplerin son 20 sayfasi kalmişti onuda tamamladim üniden çok sevsigim bi arkadasim geldi aynı yurtta yaptigimiz gibi yorganin altina girip nerdeyse dabaha kadar konuştuk offf çok keyifliydi:) ve kopyalanmış adam kitabini hesiye ettim okumadigi 3 saramago kitabindan biriymiş :) :)normalde kitaplarimi asla paylaşmam ama bu başkaydi kendime yine alirim:) bazen yapmak lazim:)

Ve dün gece şimi bitirdim ne okusam diye bakinirken tam peregrinelere başlim dedim gözüme serenad takildi şimdoye kadar hic olumsuz yorum duymadim çok cabuk bitiyo falan gibi şeylerde duyunca ona baslm didim

Yazdigim saattende anlasilacagi gibi 200. Sayfaya geldim yorumu bitince yapiyim ama yarin bitiremezsem kudururum heralde...
Şimdiden izlemem gereken 1 film ve araştirmam gereken 3 konu var:)

Günaydın
Algernon'a çiçekler sayfa 123
Uyanır uyanmaz 25 sayfa okumuşum

Evet onu okuyorum. Asıl problem kitap da değil bende... bundan önce de yolların başlangıcını yarım bıraktım. Bu aralar nete fazla sardım. Sanırım ondan bu haller

Dönem dönem oluyor galiba.
Geçen bir blogda okudum. Adam diyor ki
"Aradan zaman geçince keşke daha çok internete girseydim, daha çok facebookta takılsaydım demeyeceğiz."
Doğru bence, ben mesela buradan birisi şu kitaba başlıyorum ya da şunu okumak istiyorum deyince, o kitabı benim daha önve okumuş olmam çok hoşuma giden bir durum.
İyi mi kötü mü bilmiyorum ama güzel kitapların hepsini okumak için kendimle yarış içine giriyorum bazen.

Lafı dolandırdım ama velhasıl kitap internetten çok daha güzel

Gezmekten kitap okuyamadım resmen iki gündür ben

Şimdi aldım elime bi yirmi sayfam falan kaldı

Haftasonu herkes gezmelerde

İpek Ongun ben de eskiden okumuş ve beğenmiştim.
Bir de lisedeyken Buket Uzuner okumuştum bir sürü kitabını. Acaba tekrar okusam aynı tadı alır mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…