Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydın herkese ve mutlu haftalar

Tayfun Talipoğlu - Yol Hikayeleri bitti. Bam Teli'ni çok severdim, kitabı da aynı tadı verdi bana. Hala keşke bu kadar erken gitmeseydi diyorum Tayfun Talipoğlu için. Allah rahmet eylesin
Üniversiteden iki arkadaşımla beraber 1984'ü okumaya karar vermiştik, bu sabah yolda ona başladım. Başındayım tabi ki, ama başlangıcı ilgi çekici. Fazla uzamaz elimde umarım
Gölge Şehir ise gerçekten kağnı hızıyla ilerliyor Sayfa 225'deyim daha. Bu ay ikinci ve üçüncü kitabı bitirebilirim umarım, bu hızla zor gözükse de

O kitap serisi bende de ilerlememişti

Gölge Şehir ve Ruhlar Kütüphanesi ni okumamaya karar verdim. Güzel ama tarzım değil

Kuzu sabaha kadar okumussun:))

O kitap serisi bende de ilerlememişti

Serinin ilk kitabını geçen sene okudum, sevdim de aslında. Benim sıkıntım kitabı yanımda taşıyamamak.
Evde de vakişt bulamıyorum bu ara, eşimle diziye sardık diye uyuyana kadar onu izliyoruz. İşyerinde e-pub olarak okuyayım dedim, onun da kalitesi kötü. Neyse yapacak bişey yok, geç de olsa bitireceğim mutlaka

Evren okuma diye mesaj gönderiyor âdeta

Hangi dizileri izliyorsun

Evren okuma diye mesaj gönderiyor âdeta

Hangi dizileri izliyorsun

Evren okuma diye mesaj göndermez o okumamızı ister. Özellikle de kitabı ve seriyi sevdiysem

Şuan eşimle eğlenceli olması açısından Friens'i izliyoruz. Benim üçüncü izleyişim ama beraber de izlemek istedik. Son 1 yıl içerisinde yeni çıkan dizileri pek bilmiyorum ama öncesinde ilgimi çeken hemen tüm dizileri izlemişimdir. Son 1 yıldır önceliklerim ve hayatım değişti biraz, ondan ihmal ettim ama dönüyorum yavaştan.

Ben de temin ettim o kitabı. Nisan ayı içerisinde okumayı planlıyorum

günaydın kızlar
sabah Buket Uzuner'in İki Yeşil Su Samuru kitabına başladım sayfa 21, bir kere daha başlamıştım ama devamını getirememiştim umarım bu sefer biter
Okuyanlar hep çok sevmişti. Benim de aklımda olan bir kitap

Friends nasıl güzel bir dizi yaaa bende severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…