- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #7.881
Günaydın herkese ve mutlu haftalar
Tayfun Talipoğlu - Yol Hikayeleri bitti. Bam Teli'ni çok severdim, kitabı da aynı tadı verdi bana. Hala keşke bu kadar erken gitmeseydi diyorum Tayfun Talipoğlu için. Allah rahmet eylesin
Üniversiteden iki arkadaşımla beraber 1984'ü okumaya karar vermiştik, bu sabah yolda ona başladım. Başındayım tabi ki, ama başlangıcı ilgi çekici. Fazla uzamaz elimde umarım
Gölge Şehir ise gerçekten kağnı hızıyla ilerliyorSayfa 225'deyim daha. Bu ay ikinci ve üçüncü kitabı bitirebilirim umarım, bu hızla zor gözükse de
Kuzu sabaha kadar okumussun:))Cuma günü yada perşembe ipek ongunun bor genç kizin gizli defteri kitabina basladim o seriyi cok seviyodum ve dort bes ay once tum serii aldim 5 e kadar okumuştum şimdi en baştan alip okuyorum :) bu yaşta okumak 13-14 yil onceye gore cok keyof vermese de içimde kalan bişeydi:) cumartesi 3. Sünü bitirdim 1q84 den sonra o kadar hizli ilerledi ki baya iyi geldi:) ağır kitaplarin arasina çerezlik olarak yerleztircem kalanalri da yıl içinde...
Dopplerin son 20 sayfasi kalmişti onuda tamamladim üniden çok sevsigim bi arkadasim geldi aynı yurtta yaptigimiz gibi yorganin altina girip nerdeyse dabaha kadar konuştuk offf çok keyifliydi:) ve kopyalanmış adam kitabini hesiye ettim okumadigi 3 saramago kitabindan biriymiş :) :)normalde kitaplarimi asla paylaşmam ama bu başkaydi kendime yine alirim:) bazen yapmak lazim:)
Ve dün gece şimi bitirdim ne okusam diye bakinirken tam peregrinelere başlim dedim gözüme serenad takildi şimdoye kadar hic olumsuz yorum duymadim çok cabuk bitiyo falan gibi şeylerde duyunca ona baslm didim
Yazdigim saattende anlasilacagi gibi 200. Sayfaya geldim yorumu bitince yapiyim ama yarin bitiremezsem kudururum heralde...
Şimdiden izlemem gereken 1 film ve araştirmam gereken 3 konu var:)
O kitap serisi bende de ilerlememişti
Serinin ilk kitabını geçen sene okudum, sevdim de aslında. Benim sıkıntım kitabı yanımda taşıyamamak.
Evde de vakişt bulamıyorum bu ara, eşimle diziye sardık diye uyuyana kadar onu izliyoruz. İşyerinde e-pub olarak okuyayım dedim, onun da kalitesi kötü. Neyse yapacak bişey yok, geç de olsa bitireceğim mutlaka
Evren okuma diye mesaj gönderiyor âdeta
Hangi dizileri izliyorsun
Günaydınlar mutlu haftalar
Damızlık Kızın Öyküsü-MArgaret Atwood bitti. Kesinlikle tavsiye ederim kadınlık üzerinden güzel bir distopya, ancak olay değil daha çok duygular üzerine yoğunlaşmış bir anlatımı var.
Günaydın arkadaşlar. Sınav geçti gitti, üstümden koca bir yük kalktı. Saatleri Ayarlama Enstitüsü bu akşam biter. Bitince ne okuyacağıma karar veririm. Hepinizi özlemişim. Sevgiler..
P PembePaltolu aynı yazarın Kör Suikastçı var bir de. Onu okudun mu ya da okumayı düşünüyor musun?
Okuyanlar hep çok sevmişti. Benim de aklımda olan bir kitapgünaydın kızlar
sabah Buket Uzuner'in İki Yeşil Su Samuru kitabına başladım sayfa 21, bir kere daha başlamıştım ama devamını getirememiştim umarım bu sefer biter
Evren okuma diye mesaj göndermez o okumamızı ister. Özellikle de kitabı ve seriyi sevdiysem
Şuan eşimle eğlenceli olması açısından Friens'i izliyoruz. Benim üçüncü izleyişim ama beraber de izlemek istedik. Son 1 yıl içerisinde yeni çıkan dizileri pek bilmiyorum ama öncesinde ilgimi çeken hemen tüm dizileri izlemişimdir. Son 1 yıldır önceliklerim ve hayatım değişti biraz, ondan ihmal ettim ama dönüyorum yavaştan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?