Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

ben doppler kitabını sevdim ... mükemmeldi süper ötesiydi diyemem ama güzel kelmesini fazlasıyla hakkediyor bence... doppler baş kahramanımızın adı bu ara , doppler gibi katı ve uçlarda düşünmesem de çoğu zaman ona yakın düşünceler içindeyim bu yüzden kendimden bişeyler gördüğüm için bana yakın geldi açıkçası bence şehir hayatından sıkılan birinin seveceğine inanıyorum dili de bayağı akıcı...

Cicoretti

Doppler i ben de okuduğumda böyle düşünmüştüm. Şehir hayatından herkes kadar sıkılıp köye yerleşmek isteyen bir insan olarak bence de gayet güzeldi

günaydınlar Pal sokağı çocukları son 50 sayfa falan kaldı kitabı evde bırakmışım

Bayan Peregriene nin Tuhaf Çocukları sayfa 321
Bugün bitirmeye kastım ama olmadı.

Algernon'a Çiçekler sayfa 77

Hedefim yarın bayan p yi bitirmek ve Algernon'a Çiçekler de 150 lere gelmek
bayan peregrine nasıl gidiyor başlamayı düşünmüyorum ama hızlı ilerliyorsa başlayayım 3 seriyi bu ay okuyamam gibi geliyor

BBlair yeni mi geldiniz? Hoş geldiniz?
bir garip oblomov hızlı ilerliyor aslında ben de okudum epey ama benim tarzım değilmiş böyle fantastiklikler onu anladım
fantastik okuyunca gözünde canlanıyorsa ben seviyorum aslında elimdeki kitap bitsin de bir bakayım olmadı saolasın canım. pek bir uyuyorum bu aralar 3 kitap gözümü korkutuyor olmadı mayısta da devam ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…