- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #7.921
fantastik okuyunca gözünde canlanıyorsa ben seviyorum aslında elimdeki kitap bitsin de bir bakayım olmadı saolasın canım. pek bir uyuyorum bu aralar 3 kitap gözümü korkutuyor olmadı mayısta da devam ederim
BBlair yeni mi geldiniz? Hoş geldiniz?
bir garip oblomov hızlı ilerliyor aslında ben de okudum epey ama benim tarzım değilmiş böyle fantastiklikler onu anladım
Nasıl kitap ?Merhabalar mutlu haftalar
Cumartesi günü akşam 10 dan gece 3 e kadar kitap okudum pazar günü okuyamadım bugun kesinlikle devam edeceğim azra kohenden aeden kitabını okuyorum :))
hoş geldin :)evet yeni farkettim bu topiği :))
hahah haklısın aslında bu ay böyle olsun hep alışmışım zamanında bitirmeye yadırgıyorum şimdiSenin uyuman normal. Olmadı mayısa sarksın boşver. İnce Memedlere de şubat demiştik noldu. Marta sarktı hep
aramıza hoş geldinevet yeni farkettim bu topiği :))
canım geçmiş olsun yeni gördüm neyin var ?Çi bitti , pi ye başlayacağım 3 gün daha raporluyum bakalım pi de biter bu arada
Ayagimi sakatladim geçen hafta kuzum önemli bişey değil üzerine basmamam gerekiyor bi surecanım geçmiş olsun yeni gördüm neyin var ?
ay çok geçmiş olsun canım ya en yakın zamanda iyileşirsin inşallahAyagimi sakatladim geçen hafta kuzum önemli bişey değil üzerine basmamam gerekiyor bi sure
Ayagimi sakatladim geçen hafta kuzum önemli bişey değil üzerine basmamam gerekiyor bi sure
Ayagimi sakatladim geçen hafta kuzum önemli bişey değil üzerine basmamam gerekiyor bi sure
Skosnob daha ilk kademesi için. Memur olarak çalışıyorum, bir üst yetkililik için girdim.
Yok canım Bağlar da sıkıntı varmis şükür daha ıyimKurumunu tahmin ediyorum. Bizlerde terfi çok zor oluyorİnşallah geçersin.
Aaaa çok geçmiş olsun canım.Kırık falan değil değil mi?
Nazar mı değdirdik acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?