- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.944
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #9.941
Ya lolisee gitmek 1 saat orası da 1.5 saat :)Ben de gideyim o zaman:))
Teee nere değil kız
Yamacıma gelmiş:)
Hoşgeldin. Seni gördüğüme çok sevindim. Ev de hallolur bir şekilde, sıkıntı etme. Kitaplığını heyecanla bekliyoruz.
Hoş geldin
Bütün hayatınız balayı tadında geçsin
hosgeldiniz
dügününüz hayirli olsun
Allah mutlulugunuzu daim etsin
Havva`nin 3 Kizi -180.sayfa
pek hosuma gitmedi ama bir kere basladim
yarim birakmak istemiyorum
insaAllah Mayis ayi kitap listesine yetisir
herkese hayirli, mutlu iftarlar
bizim daha iftara 3 saatimiz var
Hoş geldin canım benim ozledik seni
Hepinize cok tesekkur ederim arkadaslar, hosbuldum ben de burayi ozledim. Balayinda cicegi burnunda esime ZWEIG okuttum ayyy hic begenmedi kotu yorumlar yapti o kadar icerledim ki Zweigi cok icsellestirmisim sanirim. :) becerebilirsem fotograf atmayi denicem size.Cicoretti hayirli olsun yuvan. Allah agiz tadiyla yasamak nasip etsin.
Gecmisi pek okuyamiyorum kacirdim sanirim . Tebrik ederim..
Cok guzel olmus kitapligin ferah ferah ..
Ne güzel olmuş kitaplık keyifli okumalar
Hayirli olsun .evet son sinif biraz yovun olursun.MerhabalarNasilsiniz arkadaslar , umarim herkes iyidir Sinavlarim dolayisiyla yoktum uzun bir süredir sınavlarım cuma günü bitti ben de geldim tekrardan .. 12.sinifa geçtim bu yüzden bu yaz kitap okuyabildigim kadar okuyacagim..
Yil icine cok zamanimin olmayacak ne yazik kii ...
Bugün okul kütüphanesinde dolaşırken Kavim kitabinigordum.. Okuyacagim ilk Ahmet Ümit kitabi olucak merak ediyorum cook...
Yeni kitabim;
Ahmet Ümit - Kavim
MerhabalarNasilsiniz arkadaslar , umarim herkes iyidir Sinavlarim dolayisiyla yoktum uzun bir süredir sınavlarım cuma günü bitti ben de geldim tekrardan .. 12.sinifa geçtim bu yüzden bu yaz kitap okuyabildigim kadar okuyacagim..
Yil icine cok zamanimin olmayacak ne yazik kii ...
Bugün okul kütüphanesinde dolaşırken Kavim kitabinigordum.. Okuyacagim ilk Ahmet Ümit kitabi olucak merak ediyorum cook...
Yeni kitabim;
Ahmet Ümit - Kavim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?