Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Hoşgeldin. Seni gördüğüme çok sevindim. Ev de hallolur bir şekilde, sıkıntı etme. Kitaplığını heyecanla bekliyoruz.

Hoş geldin
Bütün hayatınız balayı tadında geçsin

Hoş geldin canım benim ozledik seni

Cicoretti hayirli olsun yuvan. Allah agiz tadiyla yasamak nasip etsin.

Gecmisi pek okuyamiyorum kacirdim sanirim . Tebrik ederim..
Hepinize cok tesekkur ederim arkadaslar, hosbuldum ben de burayi ozledim. Balayinda cicegi burnunda esime ZWEIG okuttum ayyy hic begenmedi kotu yorumlar yapti o kadar icerledim ki Zweigi cok icsellestirmisim sanirim. :) becerebilirsem fotograf atmayi denicem size.

Merhabalar Nasilsiniz arkadaslar , umarim herkes iyidir Sinavlarim dolayisiyla yoktum uzun bir süredir sınavlarım cuma günü bitti ben de geldim tekrardan .. 12.sinifa geçtim bu yüzden bu yaz kitap okuyabildigim kadar okuyacagim..
Yil icine cok zamanimin olmayacak ne yazik kii ...

Bugün okul kütüphanesinde dolaşırken Kavim kitabinigordum.. Okuyacagim ilk Ahmet Ümit kitabi olucak merak ediyorum cook...

Yeni kitabim;
Ahmet Ümit - Kavim

Hayirli olsun .evet son sinif biraz yovun olursun.
Simdiden keyifli okumalar

Bence baslayacaksan Ahmet Ümit in İstanbul Hatirasindan başlamalisin..Sultanı Öldürmek diğer kitapları arasindan sıyrılır..Özellikle bu ikisini tavsiye ederim..Hem olay örgüsü hemde arka planda ki tarihi ve mekan bilgileri kitabı çok doyurucu kılıyor..

Kızım olmadan asla okudunuz mu ya da daha önce tavsiye eden oldu mu bilmiyorum ama henüz okumadiysaniz kesinlikle okuyun derim .Eleştirilecek yönleri var ama bi annenin dramı olarak okudundugunda müthiş bir kitap. Sizden bi şey rica edebilir miyim arkadaslar mutlaka oku dediğiniz kitapları yazar mısınız?

Gunaydin kizlar,
Ya eve gelip yemek yapmak cok yorucu biseymis ben nasil halledicem bilmiyorum. Topuklarim agridi dun
Hepinize tesekkur ederim tekrar guzel dilekleriniz icin. Kitapligim esasinda istefigim gibi olmadi ustamiz aksini iddia etse de ama o kadar cok aksaklik yasadiktan sonra varsin boyle olsun deyip kullanmaya basladim.
Glow 127. syfdayim bu hafta bitirip dugun oncesi surundurdugum Drina Koprusu'ne gecmeyi planliyorum.

UYkulu ve yağmurlu bir günden günaydın herkese
Cicoretti hoşgeldin Telaş bitti artık, bundan sonrası çok huzurlu ve çok mutlu olur umarım Evliliğin yorucu kısımları var, temizlik, yemek vs gibi. Ama bir o kadar da keyifli tarafları var. Hep en keyifli yüzünü görürsün inşallah Ayrıca kitaplığına da bayıldım, güzel kitaplarla dolsun hep
Mayıs ayı bitmeden bitirme ihtimalim olmayan kitabım Efsane'de henüz 185. sayfadayım. Haziran bitmeden bitse bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…