- 30 Temmuz 2015
- 818
- 2.271
- 63
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #9.961
Cok guzel olmus kitapligin ferah ferah ..
UYkulu ve yağmurlu bir günden günaydın herkese
Cicoretti hoşgeldin Telaş bitti artık, bundan sonrası çok huzurlu ve çok mutlu olur umarım Evliliğin yorucu kısımları var, temizlik, yemek vs gibi. Ama bir o kadar da keyifli tarafları var. Hep en keyifli yüzünü görürsün inşallah Ayrıca kitaplığına da bayıldım, güzel kitaplarla dolsun hep
Mayıs ayı bitmeden bitirme ihtimalim olmayan kitabım Efsane'de henüz 185. sayfadayım. Haziran bitmeden bitse bari
Öncelikle Allah mesut etsin, bir yastıkta mutlu bir ömür geçirin inşallah.
Kitaplığın da çok güzelmiş, keyifle okuyacağın kitaplarla doldurursun zamanla.
Tesekkur ederim kizlar hepinizegünaydın kızlar uçan şato sayfa 67
bu ay okuma hızım baya düşecek gibi iftardan sonra hiç bişey yapacak halim kalmıyor
Cicoretti hoşgeldin canım, çok mutlu olun inşallah kitaplığına bayıldım çok güzel
Selam arkadaslar dugun bitti, balayi bitti. Hayat telasina donduk bakalim nasil devam edecek!!! Balayinda Bir Kadinin Yasamindan 24 Saat' i okudum. Tabi ki cok begendim. Sonra Glow ' a basladim simdi 130lardayim. Glow Ned BEAUMAN'in son kitabi . Ben bu yazari cok severek okuyorum ilk okudugum kitabi Boksor Bocek idi. Sonra Isinlanma Kazasi' ni okudum. Glow da tarzini kismen degistirmis. Kelime oyunlarini, kendine has buldugum devrik ama zevkle okunan cumlelerini sadelestirmis. Bitince tam yorum yapacagim. Ama evimizin cogu kismi henuz oturmadigi icin bir sure evde kitap okumak bana haram
Herkes nasil? Nasilsiniz sizleri cok merak ediyorum acaba neler kacirdim? Ruhicim adin degisse de profil fotodan tanirdim gene senielenaferrante .
Evin heryeri alt ust durumdayken ilk kitaplarimi yerlestirdim biliyo musunuzkutuphanenin fotografini aksam atayim size tam dolmadi ama bir iki yila hakkini veririm saniyorum.
Cicoretti çok güzel kitaplığın
Günaydın herkese
İstanbul yapmurlu.Tam uyku havası.Keşke tatil olsaydı yaa
keyifle okuGünaydın Kızlar
Kırmızı Pazartesi ve 1Q84 de başlardayım. Bir yandan iftardan sonra temizlik düzenleme vs yaptığım için bu hafta ağır ilerliyorum ama haftaya inşallah düzenli okumaya devam ederim.
Bu arada dün kitap aldım :)
Kan ve Gül
Huzursuzluk
Havva'nın 3 kızı
Ve dağlar yankılandı
Bundan sonra 2 ayda bir almaya çalışacağım inşallah
Çok teşekkür ederimHayirli olsun .evet son sinif biraz yovun olursun.
Simdiden keyifli okumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?