Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydın
Jules Verne- Doktor Ox'un Deneyi ni okudum bitirdim. 90 sayfalık bir kitap.
Şehrin ismi , insanların ismi karışık geldi.
Sakin, kendi halinde, sesini bile yükseltmeyen bir şehrin insanlarının taşkınlaşmasına sebep olan bir deney yapılıyor.

Yeni kitabım Da Vinci Şifresi

Cok guzel olmus kitapligin ferah ferah ..

Cicoretti kitaplık harika bayıldımmm
koza16 geçmiş olsun canım, hoş geldin tekrar kavim en sevdiğim Ahmet Ümit kitabıdır

Öncelikle Allah mesut etsin, bir yastıkta mutlu bir ömür geçirin inşallah.
Kitaplığın da çok güzelmiş, keyifle okuyacağın kitaplarla doldurursun zamanla.

Tesekkur ederim kizlar hepinize

Tebrik ederim dilerim hep balayı tadında bir hayat yaşarsın. Evin eksiklerini dağınıklığını hiç problem etme hepsi zamanla oturuyor düzene

Kitaplığında harika keyifle okuyacağın bol kitaplarla dolsun taşsın inşallah :))
Cicoretti çok güzel kitaplığın

Günaydın herkese

İstanbul yapmurlu.Tam uyku havası.Keşke tatil olsaydı yaa

Bende uyku havası deyip saati kapatıp 8 e kadar uyumuşuz :)) 9 da geldim işe ama olsun hemen öğlen oldu :)

Günaydın Kızlar

Kırmızı Pazartesi ve 1Q84 de başlardayım. Bir yandan iftardan sonra temizlik düzenleme vs yaptığım için bu hafta ağır ilerliyorum ama haftaya inşallah düzenli okumaya devam ederim.

Bu arada dün kitap aldım :)
Kan ve Gül
Huzursuzluk
Havva'nın 3 kızı
Ve dağlar yankılandı

Bundan sonra 2 ayda bir almaya çalışacağım inşallah

keyifle oku

Filler Sultanı ile Kırmızı Sakallı Topal Karınca bitti
Sosyal hiciv konusunda 1 numaraya oturabilecek bir eser, tüm dünya dillerine çevrilmeli, okullarda dersi verilmeli,
Hayvan Çiftliği yanında halt etmiş affedersiniz
O derece güzel bir eser, herkes okumalı
Elbet bir gün okuyacaktım ama o günü öne çektiği için sevgili _asmunikal_ tekrar tekrar teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…