- 2 Haziran 2015
- 6.636
- 15.363
- 248
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #9.981
Teşekkur ederim canim tavsiyelerin icin not edicemBence baslayacaksan Ahmet Ümit in İstanbul Hatirasindan başlamalisin..Sultanı Öldürmek diğer kitapları arasindan sıyrılır..Özellikle bu ikisini tavsiye ederim..Hem olay örgüsü hemde arka planda ki tarihi ve mekan bilgileri kitabı çok doyurucu kılıyor..
AlmanyaNerede oturuyorsunuz??
ben filmini izlemistimMerhaba hanımlar
Bülbülü öldürmek sayfa 145.
Kitabını şimdilik beğendim. Hızlı ilerliyor.ben filmini izlemistim
ama yariya kadar ancak bakabilmistim
cok agir ilerliyordu
kitabi nasil
Ayy resmen kıskandım! Kitaplığın çok güzelmişş
Cicoretti pratik yemekler öğrenirsin zamanla. Bir kaç da taktik geliştirmek gerekiyor ev işleri için.Eşin de yardım etti mi tamamdır simdilik ediyor basarilarinin devamini diliyorum ben de
evet insallah oturur ya gozum korktu:))))Cicoretti hoşgeldin, kitaplığın çok güzelmiş, çok güzel kitaplarla doldur inşallah
Yeni evliyken zor geliyor her şey zamanla oturur
cok tesekkur ederim amincok güzelll
Allah tadini aldirsin
güle güle kullan
doluyor hatta tasiyor yillar gectikce daha guzelleri senin olsun canimCicoretti kitaplıgına bayıldımmmm ama kitapokumaya yeni yeni baslayan ama hızlı bir sekildeseven ben öylebir kitaplıgı doldurabilmem için çooook çabalamam gerek
insallah canim daha guzelleri senin olsun bir kucucuk rafi doldurmuyordu ben de duzenli okumaya basladigimda. Simdi gerci ders kitaplari filan da var burda ona ragmen hala bos geldi gozumeAyy resmen kıskandım! Kitaplığın çok güzelmişşve de çok ferah, evet. Umarım bir gün benim de böyle kocaman bir kitaplığım olur
Cicoretti hoş geldin.
Evliliğin hayırlı uğurlu olsun.
Bir ömür mutluluklar
Kitaplığın da bir harika olmuş. Tesekkur ederim canim
_asmunikal_ kalinkaselin haziran ayı için sizden izin rica etsem olur mu kizlar?
Bu aralar çok okuyamiyorum ramazan dolayısıyla da bazı planlarim var.
Buranın hakkını veremiyorum :/
Temmuz ayında inşaallah layıkıyla dönerim.
Baykusluktan cikarmazsiniz değil mi beni
olsun canim benim hosgeldin demistin zaten cok tesekkur ederim.
Evet herkese gunaydin diyeyim Glow syf 203 deyim. Bugun bitirmeyi umuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?