Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Selam kizlar dun yarim biraktigim Drina Koprusu' ne devam etmeye basladim bu kitap cok sı-kı-cıııı ilerlemiyor bir turlu ya 50 sayfa okudum sanarken 10 syf okumus buldum kendimi lanetli midir nedir?

kalinkaselin canim cok tesekkurler sana da simdiden kolay gelsin cok rahat etmeni dilerim yeni evinde. Listelerin de acelesi yok zaten. O kadar emek veriyorsun.

Dün Çember Serisi'nin 2. kitabı olan Siyah'ı bitirdim. Çok da heyecanlı bir yerde kaldı ama araya başka kitap almak istedim yine de.

7 mayıs hatırası xyzt-5544 çığımın hediyesi Gün Olur Asra Bedel'e başladım yolda. Henüz 21. sayfadayım. Bu bitince serinin devamını okumayı planlıyorum.

Aaa canım sen de mi başladın ben 3 e geçmedim araya Ahmet Ümit i ekledim . İnce Mehmed 3 ü de eklerim belki . Şimdilik es verdim
evet canim cok merak ediyordum bu seriyi
insaAllah araya kitap eklemeden bitirmeye calisacagim

Gününüz aydın olsun kızlar

Jeanette Winterson__Vişnenin Cinsiyeti bitti.

Yazarın okuduğum ilk kitabıydı ve ben sevdim. Bir konu başlar, olaylar gelişir ve sona ulaşılır, bu düşünceyi yıkan bir kitap benim açımdan, zaman kavramı yok, evet hikayemiz 17. Yy da başlıyor ama size bir anda oniki prensesin hikayesini anlatır ve o kahramanlarla başka bir dünyaya geçersiniz. Karakterlerimizin anlatımında fantastik düşüncelere ev sahipliği yapıp aşk-cinsellik, yalan-gerçek, tarih-gerçeklik kavramları üzerine değişik bir bakış açısı geliştirebilirsiniz. Masalsı ve gizemli bir yolculuğun kapılarını açan bir kitap, unutmadan belirteyim herkese hitap edebilecek bir kitap değil, anlamsız ve gereksiz bulunabilir. Beklentiyi yüksek tutmamak ve sıradan bir olay örgüsü beklememek gerekir.

evet canim cok merak ediyordum bu seriyi
insaAllah araya kitap eklemeden bitirmeye calisacagim
İyi yapmışsın canım. Burdaki arkadaşlara da tavsiye ederim
Okunası eserlerden biri bence
İnce Mehmed de bizim Robin Hood umuz diyeyim kısaca
Anlatımındaki tasvirlere bayılıyorum
Yaşar Kemal bu 4 ciltlik eseri 32 yılda yazmış. Dile kolay

ince Memedden bahsediyorsanız eğer bu topikte şubat ayında toplu okuduk biz

Baharın Peşinde bitti ve sevdim kitabı. Gençlik kitabı sayılabilecek bir kitaptı ama konusu ve işleyişi muhteşemdi. Son sayfaların nasıl akıp gittiğini anlamadım bile.

Yanımda yeni kitap olmadığı için şimdilik bir şey okuyamıyorum ama öğleden sonra bir saat dersim var evde okuyacağım. Hazır okuma isteğim gelmiş devam ettirmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…