- 20 Temmuz 2016
- 2.356
- 4.155
- 133
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #10.041
Çok güzel.ince Memedden bahsediyorsanız eğer bu topikte şubat ayında toplu okuduk biz
Gece 2 ye kadar uyku tutmadıseni arada tehdit etmek lazım bak nasıl hızlandın
biz biraz gec kaldik deseneince Memedden bahsediyorsanız eğer bu topikte şubat ayında toplu okuduk biz
İnce Memedince Memedden bahsediyorsanız eğer bu topikte şubat ayında toplu okuduk biz
İyiki görmemişim:)Günaydın kizlar
Hayırlı cumalar.
Sevgili_asmunikal_ kalinkaselin den haziran ayı için izin istemiştim ama görmediler sanırım.
Ben de bunu işaret kabul edip bir ay da olsa sizlerden uzak kalmamaya ve az da olsa okumaya karar verdim
Herkese sevgiler
TUNA80 YEKTA61 @birgaripoblomov (ismini değiştirmiş olabilir mı) M mambur Whiteandblue
kızlar bildirim yapmamışsiniz geçen ay izinli miydiniz?? Yada ben mı göremedim listeden çikarmadim izinsiz bildirim yapmayanları listeden çıkarıyoruz dönüş yaparsaniz sevinirim.
Aa neden canımGünaydın. Beni listeden çıkarabilirsiniz. Bundan sonra bildirim yapmayacağım.
Ben bu ay bitiremedim hamilelik dusuk vs zor zamanlar geciriyorum. Listeden cikatrabilirsiniz. Tesekkurler.TUNA80 YEKTA61 @birgaripoblomov (ismini değiştirmiş olabilir mı) M mambur Whiteandblue
kızlar bildirim yapmamışsiniz geçen ay izinli miydiniz?? Yada ben mı göremedim listeden çikarmadim izinsiz bildirim yapmayanları listeden çıkarıyoruz dönüş yaparsaniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?