Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Selamlaaar. Hayirli ramazanlar herkese kizlar. Nasilsiniz?

Yatili misafirlerim vardi iki haftadir, hic yerime oturamadigim gibi okuyamadim da yazamadim da..

Yeni ugurladik. Hemen kitabimi elime aldim. Bitirdim Efsane'yi. Efsaneydi gercekten akip gitti hayran birakti kendine, cok begendim. Beraber okumak da cok guzeldi ne kadar yetisemesem de :)

Günaydın hanımlar Mayıs ayı listesini yaptım:) çirkin el yazımla umarım okuyabilirsiniz:)

Dereceye girenlerin tebrik ediyorum Filozof__Prenses izinli olcam dediği halde birinci oldu:) tebrik ediyorum:) @algernonacicekler listeden hiç düşmüyor maşallah hırsının devamını diliyorum sermin1982 her ne kadar listeye eklemeyi unuttuysamda bu derece yaptı bidahaki ay birinci olursun umarım:)

Kızlar listeyi yaparken bir sorunla karşılaşıyorum sürekli buna bir çözüm bulalım birlikte

Listeye bu ay bildirim yapıyorlar giriyorlar sonraki ay yapmıyorlar bir sonraki ay yapıp tekrar giriyorlar bu benim takip etmem açısından çok zor bir durum hedef eksik kalıyor geçmiş ayları takip edemiyorum haliyle bence listeden bir kez çıkanı bir daha almayalım yada ceza olarak üç ay bildirim yaptıktan sonra falan alalım yada başka bişey de olabilir???

Bu arada ince memed 4 resmen elimde sürünüyor ev toplamaktan iki üç sayfa ancak okuyabiliyorum tabi bitmesini istemediğim için de olabilir bunun yanında bir genç kızın gizli defteri 4 e başladım çok ergence ama bu seri benim içimde kalmış gençlik hatırası hele de çoooook kafamın yoğun olduğu bir dönemde ilaç gibi geliyor:)

Günaydın herkese
Dün Hakan Günday'a başlayacaktım ama biraz işler yoğundu, biraz da elim gitmedi başlayamadım. Bugün işyerinde mutlaka başlayacağım ona. Bir de Sherlock Holmes Dörtlerin İmzası'na da başladım bugün sabah serviste. Sanki çok okuyabiliyormuşum gibi iki kitap birden okuyorum artistliğime bak sen Hatta meal okuyorum onu da sayarsak üç

Günaydın. Beni listeden çıkarabilirsiniz. Bundan sonra bildirim yapmayacağım.

Günaydın sevgili baykuşlar
4 gün önce başladığım Notre Dame Kamburu'nda 20.sayfaya ancak geldim
2 3 gündür büyük kızımın okuma bayramı sebebiyle koşturmacamız vardı, küçüğün huysuzluğu,mealdi mukabeleydi derkeeen bu hallere düştüm
Bugün bi silkelenip kendime geleceğim yani inşallah

Ben bu ay bitiremedim hamilelik dusuk vs zor zamanlar geciriyorum. Listeden cikatrabilirsiniz. Tesekkurler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…