Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

günaydın kızlar
dün la sonsuzluk hecesine başladım ama çok az okudum (kitap tabi ki çok güzel ve okunası başladı ama ben çok yorgundum) iş yerine de notre dame ın kamburunu getirdim muhtemelen ikisi de yavaş ilerleyecek fakat kolay okunan kitaplarımı hemen okuyup bitirmek istemiyorum

ingenious_girl kuzum azimli gördüm ben seni doldururuz biz o kitaplığı

Glow bitti. Ned BEAUMAN 'in bu kitapta tarzi biraz degisik geldi. Yazarin anlatimi ve konu hep cok yonlu ilerliyor ve karisik ama bu kitabi bana cok daha karisik geldi zor adapte oldum. Glow'u degilse bile Boksor Bocek' i okumanizi tavsiye ederim.
@_ cassandra_ bildirimlerde gordum Esekarisi Fabrikasi'ni okumussun. Ben de gecen yil okumustum okudugum en acayip gereksiz olup olmadigi konusunda kararsiz kaldigim kitapti. Irrite olmustum fazlaca. Senin yorumlarini da merak ediyorum.

aynı düşünceleri paylaşıyoruz canım okurken sürekli sinir oldum ve niye yazılmış bu kitap dedim, hatta aldığıma çok pişman oldum ama sonu şok ediciydi belki sonunu bilerek okumuş olsak olaya daha psikolojik bakabilirdik

Hanımlar kısmetse pazartesi günü taşınacağım. Laptop umun üstüne oğlum su döktüğü için tamirde ve iş yerinden ayrılış yaptığım için bu ay bilgisayarım yok listeyi akşam bitirmiş olurum bilgisayardaki listenin aynısı defterimde de mevcut bu ay girişi elle yapicam yani defterimden resim çekip aticam bı sıkıntı olur mu??? Önümüzdeki ay girişini muhtemelen yapmış olurum

O kadar uğraşıyorsun ne sıkıntısı olacak ki bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…