Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydın kızlar
Dün Da Vinci Şifresine giriş yaptım. 20 li sayfalardayım.

Yıllar önce sinemada filmini izlemiştim. Bakalım kitabı nasıl?

Dün sabah migren atak geldi, bu sabah da geldi. İlaç alıcam şimdi.
Ayrıca bir de spora başladım. Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur mantığı ile hem sporu hem de sağlıklı beslenmeyi hayatıma sokmaya karar verdim.

@kalinkaselin ellerine sağlık.

Eline sağlık canım, Allah kolaylıklar versin taşınma işinde

Maşallah sana güzel anne

Ben bu ay bitiremedim hamilelik dusuk vs zor zamanlar geciriyorum. Listeden cikatrabilirsiniz. Tesekkurler.

Geçmiş olsun canım

Günaydın kızlar. kalinkaselin ellerine sağlık. bu kadar uğraşıyorsun listeyi yapmaya, ve arkadaşlarında bundan dolayı birazcık daha hassas davranması lazım bence.
dereceye giren arkadaşları tebrik ederim bu arada. listeyi görünce kendimden utandım. oysaki sene başında ne güzel başlamışım
bu haftasonu sınava girecek arkadaşlara başarılar diliyorum. pazartesiye kadar yokum

Aa neden canım
Sen topiğin en uzun süreli okuyanlarındansın

Evet 2013 yılından beri sürekli takip ediyorum, 2 günde bir olmasada bildirim yapmaya çalışıyorum. Sadece geçen yıl ara verdim hamilelik ve doğumdan dolayı. Bir-iki aydır gelenler baykuş olabildi ama ben olamadım. Belki çocukça gelebilir size ama gerçekten hevesim kaçtı. Artık yazmayacağım.

Günaydın kızlar

Bugün dersim yok, evdeyim. O yüzden kitaplığıma girişeceğim. Yayınevlerine göre ayırıp elden çıkarmak istediklerimi takasa koyacağım. İftara kadar ancak biter zaten

Erkenden bitirebilirsem eğer uzun zamandır aklımda olan bir kitaba başlayacağım, ismini yazmayayım sonra okuyamayınca üzülüyorum

kalinkaselin liste için de ellerine sağlık önerini beğendim bu arada. Senin için zorluğu varsa halledilmesi gerekir

ee sen baykuş görünüyosun ilk sayfadaki listede
alt taraftaki ev gibi şeyleri diyorsan eğer o gözden kaçmıştır, _asmunikal_ ekler
keşke böyle küsüp gitmek yerine kızlar şuna şuna kırıldım deseydin, bi hatamız varsa telafi etmeye çalışırdık

Dikkatimden kaçmış. Bak sen bunları yazmadan önce ben kitap okuma hedefleri sayfasında sana baykuş işareti koydum bugün. hatta kendi kendime neden unuttum dedim. Kitap okuma hedeflerine koyup agaç kısmına eklememişim mesela... Bilerek yapılan birşey değil yani.
Birsürü kişiyiz, takip etmemiz zor olabilir elbette. Bunun için üzgünüm.. Gitmeni bende istemem.

Haklısınız alınganlık yaptım galiba. Tamam kalıyorum.

Gözden kaçmış olabilir ama tuna ben serinin iki ay listeye yazmayi unuttum ekledim sonra yapılmayacak şeyler değil ki bunlar kasıtlı da değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…