- 17 Ocak 2011
- 2.396
- 5.947
- 158
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #10.061
Eline sağlık canım, Allah kolaylıklar versin taşınma işindeBu arada ince memed 4 resmen elimde sürünüyor ev toplamaktan iki üç sayfa ancak okuyabiliyorum tabi bitmesini istemediğim için de olabilir bunun yanında bir genç kızın gizli defteri 4 e başladım çok ergence ama bu seri benim içimde kalmış gençlik hatırası hele de çoooook kafamın yoğun olduğu bir dönemde ilaç gibi geliyor:)
Maşallah sana güzel anneGünaydın sevgili baykuşlar
4 gün önce başladığım Notre Dame Kamburu'nda 20.sayfaya ancak geldim
2 3 gündür büyük kızımın okuma bayramı sebebiyle koşturmacamız vardı, küçüğün huysuzluğu,mealdi mukabeleydi derkeeen bu hallere düştüm
Bugün bi silkelenip kendime geleceğim yani inşallah
Ben bu ay bitiremedim hamilelik dusuk vs zor zamanlar geciriyorum. Listeden cikatrabilirsiniz. Tesekkurler.
Gayet istikrarlı gidiyodun aslındaGünaydın. Beni listeden çıkarabilirsiniz. Bundan sonra bildirim yapmayacağım.
Aa neden canım
Sen topiğin en uzun süreli okuyanlarındansın
ee sen baykuş görünüyosun ilk sayfadaki listedeEvet 2013 yılından beri sürekli takip ediyorum, 2 günde bir olmasada bildirim yapmaya çalışıyorum. Sadece geçen yıl ara verdim hamilelik ve doğumdan dolayı. Bir-iki aydır gelenler baykuş olabildi ama ben olamadım. Belki çocukça gelebilir size ama gerçekten hevesim kaçtı. Artık yazmayacağım.
Dikkatimden kaçmış. Bak sen bunları yazmadan önce ben kitap okuma hedefleri sayfasında sana baykuş işareti koydum bugün. hatta kendi kendime neden unuttum dedim. Kitap okuma hedeflerine koyup agaç kısmına eklememişim mesela... Bilerek yapılan birşey değil yani.Evet 2013 yılından beri sürekli takip ediyorum, 2 günde bir olmasada bildirim yapmaya çalışıyorum. Sadece geçen yıl ara verdim hamilelik ve doğumdan dolayı. Bir-iki aydır gelenler baykuş olabildi ama ben olamadım. Belki çocukça gelebilir size ama gerçekten hevesim kaçtı. Artık yazmayacağım.
ee sen baykuş görünüyosun ilk sayfadaki listede
alt taraftaki ev gibi şeyleri diyorsan eğer o gözden kaçmıştır,_asmunikal_ ekler
keşke böyle küsüp gitmek yerine kızlar şuna şuna kırıldım deseydin, bi hatamız varsa telafi etmeye çalışırdık
Dikkatimden kaçmış. Bak sen bunları yazmadan önce ben kitap okuma hedefleri sayfasında sana baykuş işareti koydum bugün. hatta kendi kendime neden unuttum dedim. Kitap okuma hedeflerine koyup agaç kısmına eklememişim mesela... Bilerek yapılan birşey değil yani.
Birsürü kişiyiz, takip etmemiz zor olabilir elbette. Bunun için üzgünüm.. Gitmeni bende istemem.
konuşarak her sorun hallolurHaklısınız alınganlık yaptım galiba. Tamam kalıyorum.
Haklısınız alınganlık yaptım galiba. Tamam kalıyorum.
Gözden kaçmış olabilir ama tuna ben serinin iki ay listeye yazmayi unuttum ekledim sonra yapılmayacak şeyler değil ki bunlar kasıtlı da değilEvet 2013 yılından beri sürekli takip ediyorum, 2 günde bir olmasada bildirim yapmaya çalışıyorum. Sadece geçen yıl ara verdim hamilelik ve doğumdan dolayı. Bir-iki aydır gelenler baykuş olabildi ama ben olamadım. Belki çocukça gelebilir size ama gerçekten hevesim kaçtı. Artık yazmayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?