Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Sporun gerçekten baş ağrısına ciddi yararı var. Hem doğum için de iyi olur özellikle normalse.

Merak ettim hangi ilacı kullanıyorsun? Doktor Parol harici kullanamazsınız diyor benim migrenime ilaç işlemediği için zaten icmiyorum

Normal doğum planlıyorum. Spor salonuna yazıldım. Yürüyüş, squat, omuz ve kol çalışıyorum.
Parol 2 tane içebilirsin dedi doktor. Çok fayda etmiyor gerçi

Sadece tek bir kitaplığımı düzenleyebildim. Baktım minik bir panda gibi yere uzanmaya başlıyorum bıraktım

Şimdi de İki Hayat Arasında adlı kitaba başlıyorum. Konusu dikkat çekici inşallah hoşuma gider

Bu arada nadirkitap.com'dan alışveriş yapan var mı?

Bu ay hedefim 1Q84'ü bitirmek
Bir de __giz__ , _meLinDa_ , xyzt-5544 , _Cassandra_ ile "Gömülü Şamdan" ortak okumasını gerçekleştirmek...
Bir de yolda okurum diye (malum 1Q84 yanımda taşımaya pek uygun ebatlarda değil) dün başladığım Sarah Jio - Kelebek Adası kitabını bitirmek...

Kalinka, ellerine sağlık. Hakkını helal et.
Taşınma işinde kolaylıklar dilerim. Ve de gittiğin yere alışmanı...

_asmunikal_ sana da teşekkür ederim, ilk sayfa düzenlemesi için. geçen gün rüyamda seni gördüm. hayır olsun.
Ben bu ay bitiremedim hamilelik dusuk vs zor zamanlar geciriyorum. Listeden cikatrabilirsiniz. Tesekkurler.
Geçmiş olsun.

@Geveze_kelebek sınavlarında başarılar dilerim.

TUNA80 aramızdan ayrılsan ben de üzülürdüm. Sen istikrarlı giden, uzun süredir burada olan, nezaketli iyi bir okursun bence. Kalmana sevindim. Tabii ki arada bir şeyler arkadaşlarımızın gözünden kaçıyor olabilir ama bir şeyleri dile dökerek halledebiliriz.

bir civciv annesi bahsettiğin yerden hiç alışveriş yapmadım.

Teşekkür ederim. Böyle düşünmen beni sevindirdi..

xyzt-5544 kuzum beraber Kadın kitabını okuyacaktık ya, ben aya yaymak istiyorum, her gün birkaç köşe yazısı okuyayım diyorum, başlasam sıkıntı olur mu ?

Yok kuzum ne sıkıntısı başla tabi ki Ben de dediğin gibi yapacağım sanırım ama henüz başlayamam, haftaya falan başlar takip ederim seni

Ben yaptım daha önce. Baskısı biten kitaplar için. Güvenilir bir site.

listeye girdiğime çok sevindim. vesikalık resmim ne zaman eklenecek ilk sayfaya? bence 10 kitap bitirmeden eklemeyin, motive olur.

ocak ayına kadar 6 ay var. ben 15 kitap desem çok az olmaz değil mi .. hedefimi küçük tutmak istiyorum. biliyorum bazılarınızın aylık okuduğu sayı ama, pabuçlar farklı lütfen mazur görün beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…