- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #10.081
Sporun gerçekten baş ağrısına ciddi yararı var. Hem doğum için de iyi olur özellikle normalse.Günaydın kızlar
Dün Da Vinci Şifresine giriş yaptım. 20 li sayfalardayım.
Yıllar önce sinemada filmini izlemiştim. Bakalım kitabı nasıl?
Dün sabah migren atak geldi, bu sabah da geldi. İlaç alıcam şimdi.
Ayrıca bir de spora başladım. Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur mantığı ile hem sporu hem de sağlıklı beslenmeyi hayatıma sokmaya karar verdim.
@kalinkaselin ellerine sağlık.
Tabi ki eklenebilirkalinkaselin bir de bu ay baykuş olmayı bekliyordum. 2017 listesinde de ismim yok. Hatırlamıyorum ama birinize özelden hedefimi yazmıştım. Onlar da eklenebilir mi rica etsem?
Sporun gerçekten baş ağrısına ciddi yararı var. Hem doğum için de iyi olur özellikle normalse.
Merak ettim hangi ilacı kullanıyorsun? Doktor Parol harici kullanamazsınız diyor benim migrenime ilaç işlemediği için zaten icmiyorum
Kalinka, ellerine sağlık. Hakkını helal et.Günaydın hanımlar Mayıs ayı listesini yaptım:) çirkin el yazımla umarım okuyabilirsiniz:)
Dereceye girenlerin tebrik ediyorumFilozof__Prenses izinli olcam dediği halde birinci oldu:) tebrik ediyorum:) elenaferrante listeden hiç düşmüyor maşallah hırsının devamını diliyorum sermin1982 her ne kadar listeye eklemeyi unuttuysamda bu derece yaptı bidahaki ay birinci olursun umarım:)
Geçmiş olsun.Ben bu ay bitiremedim hamilelik dusuk vs zor zamanlar geciriyorum. Listeden cikatrabilirsiniz. Tesekkurler.
Bu arada nadirkitap.com'dan alışveriş yapan var mı?
Genellikle abim alışveriş yapar, genelde piyasada bulunmayan ikinci ellerde kullanıyor. Bir sıkıntı yaşamadık şu ana kadar.
TUNA80 aramızdan ayrılsan ben de üzülürdüm. Sen istikrarlı giden, uzun süredir burada olan, nezaketli iyi bir okursun bence. Kalmana sevindim. Tabii ki arada bir şeyler arkadaşlarımızın gözünden kaçıyor olabilir ama bir şeyleri dile dökerek halledebiliriz.
xyzt-5544 kuzum beraber Kadın kitabını okuyacaktık ya, ben aya yaymak istiyorum, her gün birkaç köşe yazısı okuyayım diyorum, başlasam sıkıntı olur mu ?
Ben yaptım daha önce. Baskısı biten kitaplar için. Güvenilir bir site.Sadece tek bir kitaplığımı düzenleyebildim. Baktım minik bir panda gibi yere uzanmaya başlıyorum bıraktım
Şimdi de İki Hayat Arasında adlı kitaba başlıyorum. Konusu dikkat çekici inşallah hoşuma gider
Bu arada nadirkitap.com'dan alışveriş yapan var mı?
ben yazmıştım canım geçmişte bir yerde. gidip kontrol edeyim. fazla uçmuşsam revize ederim@PambukPrensess @umut-16 @mormelodihayatin_anlami chentiq
Hoşgeldiniz tekrardan kızlar:) bu ay listeye girdiniz amaaaa hedeflerinizi bilmiyorum:) ocak ayına kadar kaç kitap okumayı hedefliyorsunuz bana özelden yazabilir mısınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?