Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Bugün kendime gelicem dedim ama daha yeni oturabildim, şimdi okuycam inşallah
Eline sağlık canım, Allah kolaylıklar versin taşınma işinde

Maşallah sana güzel anne

Geçmiş olsun canım

Haklısınız alınganlık yaptım galiba. Tamam kalıyorum.
he şöyle

Drina Koprusu bitti arkadaslar kitaba kotu yorum yapamam ama cok agir ilerliyor. Uzun bir donemi Drina koprusu ve visegradin tarihini ( ki videgrada gitmis oldugumdan daha bir ilgiyle baslamistim) kozmopolit yapiyi kisa kisa, bireyleri ve yasamlarini konu alarak anlatiyor. Bir de yazim hatasi olarak okurken beni cok rahatsiz eden bir sey var yapmayan yerine yapmiyan, sevmiyen vs tarzinda yazilmis. Ilk baslarda kendimden supheye dustum ben mi yanlis biliyorum diye. Kitap boyunca bu sekilde yazilmis sebebini bilmiyorum.
Neyse sonunda bitti

Hangi yayıneviydi?

Iyi aksamlar arkadaslar
Ben uzun zamandir gelemiyorum ,asansorde olusan elektrik arizasi nedeniyle bilgisayarimizin bazi parcalsri vede malesef modemimiz voltajdan dolayi yandi .cocuklar teldeki interneti cok kullaniyorlar diye kapattirmistim malesef internete giremedim birturlu . Okumasamda ,okuyamadim diye mutlaka bildirim yapardim kusura bakmayin cocuklardan sohbete fazla katilamiyorum ama bildirimlerimi atlamamaya calisiyorum .. sizi kaybetmek istemem ,
Izinsiz oldu mecburiyetten ama kurallar neyse uyarim arkadaslar

Mazeretin varmış o sebeple sorun değil canım

Dan Brown - Da Vinci Şifresine başlamıştım. 50-60 sayfa kadar okudum, ama hiç içine çekmedi beni. Bir şey anlamadım kitaptan. Bir de eski kitap, kağıt kokuyordu, bıraktım.

Yeni kitabım
Jose Saramago- Görmek

Günaydın ve iyi haftasonları kızlar
Hakan Günday - Az kitabına bir türlü başlayamıyorum, işler çok yoğun fırsatım olmuyor.
Dörtlerin İmzası'na da giriş yaptım ama uykumun bölünüyor olması mahvediyor beni. Neyse ki bugün yarım gün çalışacağım da öğleden sonra eve gittiğimde uykumu alıp akşam biraz okurum. Yani umarım, nedense bu ara pek okuyasım da yok

Merhabalar ya bu gruba dahil olamiyor muyuz acaba?su siralar tam da ihtiyacim olan sey kitap okumak ve okuyan birileriyle sohbet etmek
Tabi ki olabilirsiniz, hoş geldiniz
Buraya arayı çok uzatmadan uğrayıp bildirim yapmak (hangi kitabı okuyorsunuz, kaçıncı sayfadasınız, okuyamıyorsanız mazeretiniz nedir) bildirmeniz yeterli
Bir de bildirim topiğiniz var, bitirdikçe oraya şu kitabı bitirdim diye yazıyoruz, selin arkadaşımız her ay liste yapıyor

Aa beb cok sevmistim. Dan brown iyidir ya

Hangi tarz mesela nergismor ? Ona göre tavsiye verebilirim kendimce :)
Yazar olarak Emine Senlikoglu Ahmet Gunbayyildiz, Hekimoğlu İsmail,Uğur Koşar faln okuyorum illa bu yazarlar olmak zorunda değil tabi ama bu yazarların kitaplarını çok beğenerek okuyorum yaşanmış hikayeler okumak beni çok etkiliyor diyeyim:)

Iyi musmutlu aksamlar kizlar

Bugun hic okuyamadim malesef elimde hic ilgimi ceken kitap kalmadi mecbur kutuphaneyi karistirip birseyler bulucam .kizim geceleri hic durmadigi icin kitap secip ,okuma isini yarina birakiyorum.

Huzurlu geceler

Zamanında Ahmet Günbay, Emine Şenlikoğlu çok okudum, çok sevdiğim yazarlardan.. Bahsettiğin yazarlar tarzında istersen eğer Sevim Asımgil kitaplarını tavsiye ederim Günbay tadında yazıyor..Bu arada Günbay'ın Sevdalar Sözde Kaldı kitabını kesinlikle tavsiye ederim, çok uzun zaman önce okumuştum ama çok etkilendiğini hatırlıyorum..

İskender Pala kesinlikle tavsiyem..:)

İki Hayat Arasında bitti. Açıkçası istediğim gibi etkilemedi beni kitap. Hayatlar arası geçişlerde beklediğim heyecanı yaşayamadım. Merakla ne olacak acaba diyemedim. Biraz hatta fazlasıyla durağan bir kitap gibi geldi bana.

Yine de son 3 sayfa çok sıcak çok iyi geldi. En azından finalde okuyucuya ufak bir kapı bırakılmış. Ayrıca kitapta çeviri ve yazım hatası çok fazlaydı, beni bu tarz şeyler çok rahatsız eder, ondan dolayı da okurken sıkıldım biraz.

Şimdi sahura kadar uyumayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…