- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 36
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #10.101
Eline sağlık canım, Allah kolaylıklar versin taşınma işinde
Maşallah sana güzel anne
Geçmiş olsun canım
he şöyleHaklısınız alınganlık yaptım galiba. Tamam kalıyorum.
listeye girdiğime çok sevindim. vesikalık resmim ne zaman eklenecek ilk sayfaya? bence 10 kitap bitirmeden eklemeyin, motive olur.
ocak ayına kadar 6 ay var. ben 15 kitap desem çok az olmaz değil mi .. hedefimi küçük tutmak istiyorum. biliyorum bazılarınızın aylık okuduğu sayı ama, pabuçlar farklı lütfen mazur görün beni
Drina Koprusu bitti arkadaslar kitaba kotu yorum yapamam ama cok agir ilerliyor. Uzun bir donemi Drina koprusu ve visegradin tarihini ( ki videgrada gitmis oldugumdan daha bir ilgiyle baslamistim) kozmopolit yapiyi kisa kisa, bireyleri ve yasamlarini konu alarak anlatiyor. Bir de yazim hatasi olarak okurken beni cok rahatsiz eden bir sey var yapmayan yerine yapmiyan, sevmiyen vs tarzinda yazilmis. Ilk baslarda kendimden supheye dustum ben mi yanlis biliyorum diye. Kitap boyunca bu sekilde yazilmis sebebini bilmiyorum.
Neyse sonunda bitti
Iyi aksamlar arkadaslar@TUNA80 @YEKTA61 @birgaripoblomov (ismini değiştirmiş olabilir mı) M mambur @Whiteandblue
kızlar bildirim yapmamışsiniz geçen ay izinli miydiniz?? Yada ben mı göremedim listeden çikarmadim izinsiz bildirim yapmayanları listeden çıkarıyoruz dönüş yaparsaniz sevinirim.
Mazeretin varmış o sebeple sorun değil canımIyi aksamlar arkadaslar
Ben uzun zamandir gelemiyorum ,asansorde olusan elektrik arizasi nedeniyle bilgisayarimizin bazi parcalsri vede malesef modemimiz voltajdan dolayi yandi .cocuklar teldeki interneti cok kullaniyorlar diye kapattirmistim malesef internete giremedim birturlu . Okumasamda ,okuyamadim diye mutlaka bildirim yapardim kusura bakmayin cocuklardan sohbete fazla katilamiyorum ama bildirimlerimi atlamamaya calisiyorum .. sizi kaybetmek istemem ,
Izinsiz oldu mecburiyetten ama kurallar neyse uyarim arkadaslar
Cok tesekkurlerMazeretin varmış o sebeple sorun değil canım
Tabi ki olabilirsiniz, hoş geldinizMerhabalar ya bu gruba dahil olamiyor muyuz acaba?su siralar tam da ihtiyacim olan sey kitap okumak ve okuyan birileriyle sohbet etmek
Tabi ki dahil olabilirsin, kitabını kap gelMerhabalar ya bu gruba dahil olamiyor muyuz acaba?su siralar tam da ihtiyacim olan sey kitap okumak ve okuyan birileriyle sohbet etmek
Aa beb cok sevmistim. Dan brown iyidir yaDan Brown - Da Vinci Şifresine başlamıştım. 50-60 sayfa kadar okudum, ama hiç içine çekmedi beni. Bir şey anlamadım kitaptan. Bir de eski kitap, kağıt kokuyordu, bıraktım.
Yeni kitabım
Jose Saramago- Görmek
Yazar olarak Emine Senlikoglu Ahmet Gunbayyildiz, Hekimoğlu İsmail,Uğur Koşar faln okuyorum illa bu yazarlar olmak zorunda değil tabi ama bu yazarların kitaplarını çok beğenerek okuyorum yaşanmış hikayeler okumak beni çok etkiliyor diyeyim:)Hangi tarz mesela nergismor ? Ona göre tavsiye verebilirim kendimce :)
Aa beb cok sevmistim. Dan brown iyidir ya
Zamanında Ahmet Günbay, Emine Şenlikoğlu çok okudum, çok sevdiğim yazarlardan.. Bahsettiğin yazarlar tarzında istersen eğer Sevim Asımgil kitaplarını tavsiye ederim Günbay tadında yazıyor..Bu arada Günbay'ın Sevdalar Sözde Kaldı kitabını kesinlikle tavsiye ederim, çok uzun zaman önce okumuştum ama çok etkilendiğini hatırlıyorum..Yazar olarak Emine Senlikoglu Ahmet Gunbayyildiz, Hekimoğlu İsmail,Uğur Koşar faln okuyorum illa bu yazarlar olmak zorunda değil tabi ama bu yazarların kitaplarını çok beğenerek okuyorum yaşanmış hikayeler okumak beni çok etkiliyor diyeyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?