- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #10.121
Yanlış anlamazsan eğer, daha önce bi arkadaş da demişti sanırımYeni kitabım Ruhunu Haramdan Sakın. Sırf seriyi bitirmiş olmak için başlayacağım yoksa elimin gitmediği bir kitaptı. Umarım beklentilerimi karşılar
Evet çok zekice ve çok sürükleyiciydiBugün bülbülü öldürmek bitti. Teşbih ağacının gölgesinde yi tavsiye ediyormusunuz ?
Yeni kitabım takıntılarla başa çıkma. Psikolojik bir kitap okumak istedim.
_meLinDa_ kızıl nehirleri tavsiye ediyor musun canım
Senin yorumlarına çok güveniyorum ben. Şisteme alayım hemen. Ne zaman sıra gelir bilemem ama olsunEvet çok zekice ve çok sürükleyiciydi
Ancak sonu birden bitti, olay aydınlandıktan sonra azcık daha devam edeydi iyiydi
Tespih ağacının gölgesinde aynı tadı vermiyor malesef. Ama Scout'un büyüdüğünü görmek keyif vermişti bana. Hikayeyi tamamlamak istiyorsan tavsiye edebilirimBugün bülbülü öldürmek bitti. Teşbih ağacının gölgesinde yi tavsiye ediyormusunuz ?
Yeni kitabım takıntılarla başa çıkma. Psikolojik bir kitap okumak istedim.
_meLinDa_ kızıl nehirleri tavsiye ediyor musun canım
Kitabin yazarını öğrenebilir miyimYeni kitabım Ruhunu Haramdan Sakın. Sırf seriyi bitirmiş olmak için başlayacağım yoksa elimin gitmediği bir kitaptı. Umarım beklentilerimi karşılar
Sevdalar sözde kaldı okumustum onu gerçekten çok güzeldi hatırladıklarımdan yıllar geriye dönse var oda etkilemişti beni sevim asimgil ve İskender pala teşekkür ederim bakicam kitaplarına :)Zamanında Ahmet Günbay, Emine Şenlikoğlu çok okudum, çok sevdiğim yazarlardan.. Bahsettiğin yazarlar tarzında istersen eğer Sevim Asımgil kitaplarını tavsiye ederim Günbay tadında yazıyor..Bu arada Günbay'ın Sevdalar Sözde Kaldı kitabını kesinlikle tavsiye ederim, çok uzun zaman önce okumuştum ama çok etkilendiğini hatırlıyorum..
İskender Pala kesinlikle tavsiyem..:)
Çok teşekkür ederim canımTespih ağacının gölgesinde aynı tadı vermiyor malesef. Ama Scout'un büyüdüğünü görmek keyif vermişti bana. Hikayeyi tamamlamak istiyorsan tavsiye edebilirim
Çok teşekkür ederim canım
Belki bir gün okurum. Ona da sıra gelir, ölüm kapımı çalmadan....
Çok teşekkür ederim canım
Belki bir gün okurum. Ona da sıra gelir, ölüm kapımı çalmadan....
Neden böyle dedin
Günaydın kızlarTövbe tövbe... o da ne demekmiş öyle
Günaydın kızlar
Öyle kötü anlamda demedim gerçekten de.
Elbet bir gün gelecek. Ama benim yapılacaklar listem çok kabarık. Okumak istediğim dünya kadar kitap, gezmek istediğim koca bir dünya var.
Ölene kadar okuyacağım demek istedim.
Kusura bakmayın lütfen...
Kuzum ya... çok şükür iyiyim. Ama hayat konusunda bir açgözlülük yaşıyorum sanırım. 32- 33 yaşıma kadar etrafımı görmeden deli gibi çalıştığım için ( aslında fena olmadı, erkenden en üst unvanı aldım, rahat ettim ama bilmiyorum işte) kendime faydalı hiçbirşey yapmadım. Daha doğrusu yapmamışım. Şimdi farkediyorum. Kaybettiğim zamanı telafi etmek için galiba tuhaf bir açgözlülük yaşıyorum.Korkuttun beni
İyi ol sen hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?