Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

bugünlerde depresifsin sanki, daha çok gençsin Allahın izniyle önünde güzel bi ömür var, biz seni çok seviyoruz bı ruh hali yakışmıyor sana

Öyle düşünme papatyam, pırlanta gibi evlat yetiştirdin, harika bi kariyerin var, çok güzel geziyorsunuz maşallah
Ve daha önünde koca bi ömür var Allah izin verirse
Her şey çok güzel olacak

M maviduvar1 ben de üzüldüm böyle modun düşünce. Daha çok güzel bir ömür var önünde. Ayrıca şimdiye kadar yaşadıkların, yetiştirdiğin çocuğun, gezdiklerin, gördüklerin, arkadaşların, kariyerin hepsi senin güzelliklerin.

Keyif alıyorum aslında ama bütüne bakınca "aaa muhteşem bir kitaptı beni çok etkiledi. Bana bir şeyler kattı" diyemiyorum bazen.

Elimde de sadece sevdiğim tarzda kitaplar yok. Okuyup hem aradan çıkarmak istiyorum hem de sevebilir miyim acaba diye düşünüyorum.

Neden yanlış anlayayım

bugünlerde depresifsin sanki, daha çok gençsin Allahın izniyle önünde güzel bi ömür var, biz seni çok seviyoruz bı ruh hali yakışmıyor sana

Öyle düşünme papatyam, pırlanta gibi evlat yetiştirdin, harika bi kariyerin var, çok güzel geziyorsunuz maşallah
Ve daha önünde koca bi ömür var Allah izin verirse
Her şey çok güzel olacak

Çok teşekkür ederim kızlar
Allah'ıma çok şükür. Bir evladım, pırlanta gibi bir eşim, iyi bir meslek hayatım var.
Bir arkadaşıma çok çok kırıldım. Kendimi çok değersiz hissettim. Belki de ondan bilemiyorum.

Ne güzel şeyler yazmışsınız. Sadece sanaldan siz de bu izlenimi yarattıysam ne mutlu bana. Ben de hepinizi çok seviyorum tekrar teşekkür ederim.

Günaydın kızlar.

Ruhunu Haramdan Sakın'ı gece çıkarmıştım başucuma başlarım diye. Sabah uyandım rüyamda mı gördüm nedir hemen elime aldım

2 saatte sanırım bitti. O kadar akıcı o kadar güzeldi ki... Çok naifti. Ömer'i baba olarak görmek, Betül'ün üstüne sanki fazlası mümkünmüş gibi daha da düşmesi ve düşünceli olması çok güzeldi.

Ve kendi hatası yüzünden çok değerli bir şeyi kaybettikten sonra girdikleri o dönem beni çok etkiledi. Neyse ki toparlandılar da finali güzel bittti.

İlk iki kitap yüzünden elim uzun bir süre buna gitmemişti ama şimdi okumadığım için üzüldüm bile. Din ile dini hayata geçirmenin çok güzel bir uyum yakaladığı bir kitaptı.

Kızlar fazlasıyla yazmışlar zaten yazılması gerekeni. Sen çok kıymetli bir insansın hem meslek hayatında hem de aile hayatında çok özel bir yerdesin
Lütfen yine neşene kavuş, önünde çok güzel bir ömür var ve sevdiklerinle çok Da güzel tadını çıkaracaksın biliyorum

Herkes çok güzel şeyler yazdı. Arkadaşım yüzünden kendimi çok değersiz hissetmiştim.
Çok teşekkür ederim. Ayyyyy sevilmek de pek güzel bir duyguymuş ya...
Hepiniz de benim için çok değerlisiniz. Seviyorum sizi uleyynnnnn

Sen bizim için çok değerlisin ki . Zaman zaman hepimiz boşluğa düşüyoruz geçici bir süreç olduğunu düşünüyorum. Iyi ol sen hep

Sen bizim için çok değerlisin ki . Zaman zaman hepimiz boşluğa düşüyoruz geçici bir süreç olduğunu düşünüyorum. Iyi ol sen hep
Değil mi ya. Zaman zaman oluyor....
Çok teşekkür ederim. Hepimiz hep iyi olalım inşallah

Merhaba hayirli aksamlar

Okudum ama yazamadim M maviduvar1 ben de kizlara katiliyorum.. bu zamana dek istedigin yerde oldugun gibi ilerleyen yasantinda da istediklerini gerceklestirip yasayacagini dusunuyorum. hersey gonlune gore olsun.

~~
Visnenin Cinsiyeti bitti.
Kitap cok hosuma gitti...
Gecmis gelecek kavrami olmaksizin ya da birbirine harmanlanmis zamanda olaylar gercek ya da ruyada belki de bir masalda ilerliyor.
Belli bir akisi devami hissiyati yok.

Kitabi okuduktan sonra Mine Söğüt'ün kalemini ozledigimi fark ettim nedense bende de oraya baglam oldu

Yeni kitabim Aci Cikolata...
Bir yandan da Notre Dame ara ara okuyorum.

Pinokyo'nun Rüyası bitti ve enfesti. Selvi Atıcı'nın kitaplarına, anlatım tarzına bayılıyorum. O hep yazsın ben hep okurum

Finaldeki zeybek sahnesi... Ah o sahne ve Ömer'in o zeybeği oynayışı

Kitap kısa herhalde, bir kaç saatte bitirdiğine göre.

Merhabalar arkadaşlar
Bugün tüm gün Kavim'i okudum..
Sayfa 286 dayım. Bu gece bitirmek istiyorum çünkü kitap beni kendine çok bağladı..
Sanki Komiser Nevzat benmişim gibi hissediyorum okurken

Ahmet Ümit in okuduğum tek kitabı. Ben dd beğenmiştim.

İyi geceler kızlar
Görmek
68. Sayfadayım.
Yavaş ilerliyorum. Hızlı okunabilecek bir kitap değil.

424 sayfaydı ama sürükleyiciydi. Nasıl bittiğini anlamadım bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…