- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 36
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #10.141
bugünlerde depresifsin sanki, daha çok gençsin Allahın izniyle önünde güzel bi ömür var, biz seni çok seviyoruz bı ruh hali yakışmıyor sanaKuzum ya... çok şükür iyiyim. Ama hayat konusunda bir açgözlülük yaşıyorum sanırım. 32- 33 yaşıma kadar etrafımı görmeden deli gibi çalıştığım için ( aslında fena olmadı, erkenden en üst unvanı aldım, rahat ettim ama bilmiyorum işte) kendime faydalı hiçbirşey yapmadım. Daha doğrusu yapmamışım. Şimdi farkediyorum. Kaybettiğim zamanı telafi etmek için galiba tuhaf bir açgözlülük yaşıyorum.
Ayyyy anlatabildim mi onu da bilmiyorum
Öyle düşünme papatyam, pırlanta gibi evlat yetiştirdin, harika bi kariyerin var, çok güzel geziyorsunuz maşallahKuzum ya... çok şükür iyiyim. Ama hayat konusunda bir açgözlülük yaşıyorum sanırım. 32- 33 yaşıma kadar etrafımı görmeden deli gibi çalıştığım için ( aslında fena olmadı, erkenden en üst unvanı aldım, rahat ettim ama bilmiyorum işte) kendime faydalı hiçbirşey yapmadım. Daha doğrusu yapmamışım. Şimdi farkediyorum. Kaybettiğim zamanı telafi etmek için galiba tuhaf bir açgözlülük yaşıyorum.
Yanlış anlamazsan eğer, daha önce bi arkadaş da demişti sanırım
Sanki hep keyif almadığın kitaplar okuyormuşsun gibi geliyo, çünkü hep eleştiriyorsun okuduğun kitapları
Hayat, keyif almadığımız kitapları okumaya kendimizi zorlamak için çok kısa bence
bugünlerde depresifsin sanki, daha çok gençsin Allahın izniyle önünde güzel bi ömür var, biz seni çok seviyoruz bı ruh hali yakışmıyor sana
Öyle düşünme papatyam, pırlanta gibi evlat yetiştirdin, harika bi kariyerin var, çok güzel geziyorsunuz maşallah
Ve daha önünde koca bi ömür var Allah izin verirse
Her şey çok güzel olacak
Çok teşekkür ederim kızlarM maviduvar1 ben de üzüldüm böyle modun düşünce. Daha çok güzel bir ömür var önünde. Ayrıca şimdiye kadar yaşadıkların, yetiştirdiğin çocuğun, gezdiklerin, gördüklerin, arkadaşların, kariyerin hepsi senin güzelliklerin.
Kızlar fazlasıyla yazmışlar zaten yazılması gerekeni. Sen çok kıymetli bir insansın hem meslek hayatında hem de aile hayatında çok özel bir yerdesinKuzum ya... çok şükür iyiyim. Ama hayat konusunda bir açgözlülük yaşıyorum sanırım. 32- 33 yaşıma kadar etrafımı görmeden deli gibi çalıştığım için ( aslında fena olmadı, erkenden en üst unvanı aldım, rahat ettim ama bilmiyorum işte) kendime faydalı hiçbirşey yapmadım. Daha doğrusu yapmamışım. Şimdi farkediyorum. Kaybettiğim zamanı telafi etmek için galiba tuhaf bir açgözlülük yaşıyorum.
Herkes çok güzel şeyler yazdı. Arkadaşım yüzünden kendimi çok değersiz hissetmiştim.Kızlar fazlasıyla yazmışlar zaten yazılması gerekeni. Sen çok kıymetli bir insansın hem meslek hayatında hem de aile hayatında çok özel bir yerdesin
Lütfen yine neşene kavuş, önünde çok güzel bir ömür var ve sevdiklerinle çok Da güzel tadını çıkaracaksın biliyorum
Sen bizim için çok değerlisin ki . Zaman zaman hepimiz boşluğa düşüyoruz geçici bir süreç olduğunu düşünüyorum. Iyi ol sen hepÇok teşekkür ederim kızlar
Allah'ıma çok şükür. Bir evladım, pırlanta gibi bir eşim, iyi bir meslek hayatım var.
Bir arkadaşıma çok çok kırıldım. Kendimi çok değersiz hissettim. Belki de ondan bilemiyorum.
Ne güzel şeyler yazmışsınız. Sadece sanaldan siz de bu izlenimi yarattıysam ne mutlu bana. Ben de hepinizi çok seviyorumtekrar teşekkür ederim.
Değil mi ya. Zaman zaman oluyor....Sen bizim için çok değerlisin ki . Zaman zaman hepimiz boşluğa düşüyoruz geçici bir süreç olduğunu düşünüyorum. Iyi ol sen hep
Pinokyo'nun Rüyası bitti ve enfesti. Selvi Atıcı'nın kitaplarına, anlatım tarzına bayılıyorum. O hep yazsın ben hep okurum
Finaldeki zeybek sahnesi... Ah o sahne ve Ömer'in o zeybeği oynayışı
Merhabalar arkadaşlar
Bugün tüm gün Kavim'i okudum..
Sayfa 286 dayım. Bu gece bitirmek istiyorum çünkü kitap beni kendine çok bağladı..
Sanki Komiser Nevzat benmişim gibi hissediyorum okurken
Kitap kısa herhalde, bir kaç saatte bitirdiğine göre.
Ahmet Ümit in okuduğum tek kitabı. Ben dd beğenmiştim.
İyi geceler kızlar
Görmek
68. Sayfadayım.
Yavaş ilerliyorum. Hızlı okunabilecek bir kitap değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?