- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.944
- 598
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #10.321
Aynen okumalisin ben kinyas ve kayrayi bir daha okuycam. Hatta tüm kitaplarını da okuyabilirimHakan Günday - Az bitti. Tüylerimi diken diken eden bir şekilde, mutlu mu üzgün mü olduğuma karar veremeyeceğim bir şekilde bitti. Sanırım Hakan Günday'ın tüm kitaplarını okumak, kitaplarında yarattığı karakterleri anlamak istiyorum..
Aynen okumalisin ben kinyas ve kayrayi bir daha okuycam. Hatta tüm kitaplarını da okuyabilirim
Ordaki yemekleri yapalım mi :)) tarifler çok ilginç değil miydiAci Cikolata bitti.
Film tadinda akici giden bir kitap. Yemek tarifleriyle harmanlanip sunulmasi ve bunun hic rahatsiz etmemesi cok hostu. Yemegin verdigi lezzet yapanin duygu durumuna gore tat alir.
Bazi geleneklerin kurbani olan yemek yapmayi seven Tita'nin etrafinda yer alan olaylari ele aliyor... Ask huzun yemek kokusu....
Evet cok degisikti.Ordaki yemekleri yapalım mi :)) tarifler çok ilginç değil miydi
Selamlar
hımm öyle olsun bakalım
itiraf ediyorum ben Bu yıl cero emiyor diye tutmuyorum ama yine de okuma açısından verimsiz geçiyor ramazan
aa bi çaya çıkın siz bence, kitaplarla birlikte
Aynen okumalisin ben kinyas ve kayrayi bir daha okuycam. Hatta tüm kitaplarını da okuyabilirim
Yikicam canım:) hepiniz hakan gundayci olacaksiniz:)Olsun ben yine de şaşıyorum o enerjiyi nerden buluyorsunuz siz anneler
Benim bu önyargımı da yık Hakan Günday'a karşı:)
bir civciv annesi ben seni nedense yaşı biraz büyük biri gibi düşünmüşüm.Sanırım gençsin sen. Sakıncası yoksa kaç yaşındasın?
Evet yorumluyorum instagramda. Onlarda yorumlamam için gönderiyorlar. Gönderen yayınevlerinden bazıları sadece wattpad kitabı basıyor. Ben de o yüzden iyi ki para vermemişim diyorum. Hakikaten değmeyecek kitaplar çünkü.
Para verip tabi ki kitap alıyorum. Klasik de okuyorum korku da fantastik de romantik-komedi de. En sevdiğim tür fantastik hatta. Fakat bazen ince olduğu ya da aradan çıksın, okuyamama durumumu alsın diye gönderilen kitaplardan seçip okuyorum. Bu sayede beğenmediysem takasa koyuyorum ya da isteyen arkadaşlarıma veriyorum ki kitaplığımda yer açılsın
daha mı büyük tahmin etmiştiniz daha mı küçükEvet yanılmışım:)
daha mı büyük tahmin etmiştiniz daha mı küçük
anladımDaha büyük nedense
4 e kadar yolu varBu kaça gidiyor bacım6 7 8
bir annesözü der ki; anne olunca anlarsınOlsun ben yine de şaşıyorum o enerjiyi nerden buluyorsunuz siz anneler
Benim bu önyargımı da yık Hakan Günday'a karşı:)
canım canım_Cassandra_ cığım ne çok mutlu ettin bugün beni Gün grubundan da methiyeler düzdüm sana ama telefonunun bozuk olduğunu unutmuşum Çok güzel bir doğumgünü hediyesi oldu bana kocaman teşekkürler sana İşte karşınızda güpgüzel kitaplarım
Eki Görüntüle 2005974
Güzel günlerde mutlulukla oku canımcanım canım_Cassandra_ cığım ne çok mutlu ettin bugün beni Gün grubundan da methiyeler düzdüm sana ama telefonunun bozuk olduğunu unutmuşum Çok güzel bir doğumgünü hediyesi oldu bana kocaman teşekkürler sana İşte karşınızda güpgüzel kitaplarım
Eki Görüntüle 2005974
Çok tatlısın senGüzel günlerde mutlulukla oku canımbu arada korkuyu beklerken'in üstüne konmayayim o sana kitap yurdunun hediyesi bu kadar güzel bir arkadaş olduğun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?