Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Aynen okumalisin ben kinyas ve kayrayi bir daha okuycam. Hatta tüm kitaplarını da okuyabilirim

Aynen okumalisin ben kinyas ve kayrayi bir daha okuycam. Hatta tüm kitaplarını da okuyabilirim

Tek tük kitap alışverişi yaptığım zamanların birine Kinyas ve Kayra'yı sıkıştırmaya çalışabilirim beraber okumak için
Teşekkürler o halde kuzum sana beni Hakan Günday'la tanıştırdığın için

Ordaki yemekleri yapalım mi :)) tarifler çok ilginç değil miydi

Selamlar

hımm öyle olsun bakalım

itiraf ediyorum ben Bu yıl cero emiyor diye tutmuyorum ama yine de okuma açısından verimsiz geçiyor ramazan

aa bi çaya çıkın siz bence, kitaplarla birlikte

Olsun ben yine de şaşıyorum o enerjiyi nerden buluyorsunuz siz anneler

Benim bu önyargımı da yık Hakan Günday'a karşı:)

Ben sana okumadın demedim ki sadece şaşkınlığımı dile getirdim.
İnstagram adını ben de merak ettim

Olsun ben yine de şaşıyorum o enerjiyi nerden buluyorsunuz siz anneler

Benim bu önyargımı da yık Hakan Günday'a karşı:)
bir annesözü der ki; anne olunca anlarsın

Güzel günlerde mutlulukla oku canım bu arada korkuyu beklerken'in üstüne konmayayim o sana kitap yurdunun hediyesi bu kadar güzel bir arkadaş olduğun için

Güzel günlerde mutlulukla oku canım bu arada korkuyu beklerken'in üstüne konmayayim o sana kitap yurdunun hediyesi bu kadar güzel bir arkadaş olduğun için
Çok tatlısın sen
Hem kitapyurdunun hediyesi hem de senin hediyen çok güzeller. Sözlerin daha da güzel. Çok teşekkür ederim çok mutlu ettin beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…