Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Merhabalar Ahmet Umit Istanbul Hatirasi syf 86. Dort yasinda asiri hareketli bir oglum ve 4 aylik bir kizim var onlar uyuduktan sonra okuyabiliyorum.istanbul un tarihi acidan onemli yerlerinde esrarengiz olaylar donuyor ama hala anlayamidim ne oldugnu simdilik yavas ama heyecanli gidiyor ...

Ahmet Ümit'in en sevdiğim kitabı olmaya aday.

günaydınlar
dün Merve Öztürk'ün Seni Beklerken kitabını okudum, resmen birkaç saat içinde oturup bitirdim
zamanında benle aynı şeyleri yaşamış (daha kötüsü hatta) aynı hisleri hissetmiş birinin başarı öyküsü bana iyi geldi
zaten Merve hanımı da Melina'yı da yıllardır çok severim
İsmi bile umut verdi bana, 'seni beklerken' ben de bekliyorum büyük bir aşkla

Acı Çikolataya devam ederim bugün, işlerim yoğun ama biter muhtemelen az kaldı

Günaydınlar herkese..
İşlerimi toparlarsam bugün Dörtlerin İmzası'na devam edeceğim. İnce kitaplar benim elimde daha çok sürünüyor nedense
Daha bu ay sonuna kadar Notre Dame'ın kamburu, Kadın ve Gömülü Şamdan'ı da okumam lazım
Meal de var tabi bide bu ara azıcık ihmal ettiğim

Günaydın
Jose Saramago Görmek yarıladım sayılır. Bugün evde temizlik var, akşam yemeğe gideceğiz. Yarın da şehirdışından misafirler geliyor. Hafta başına kadar bitirmeyi planlıyorum.

Murat Uyurkulak - Merhume ve Alice Harikalar Diyarında okuyan var mı?

Demek ki ramazanda herkes aynı

Gunaydinlar efeeemmm,
Dun Elif SAFAK Ustam ve Ben ' e basladim. Bu ay boyunca Turk yazar okuyayim diyorum. 10-15 syf zorlanarak okudum goz kapaklarimla mucadele ettim. Esim de uzanmis isiyle ilgili birsey okuyordu benim uykum geldi yatalim diye bi dondum ohoooo uyumus gitmis
minerva1988 bardaklar birak koydugum yerde durmayi eve yayilmaya basladilar. Bir kadinin bardak mucadelesinden 24 saat adli kisa bir oyku yazmayi planliyorum. :)))))

Alice harikalar diyarında benim favori kitabımdır. Kesinlikle tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…