- 20 Temmuz 2016
- 2.356
- 4.155
- 133
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #10.721
Geçmiş olsun canımestağfurullah ne özeli
dün akşam el bileğimi incittim ve bir şey kavrayamıyorum. kemiğimde ağrı var malesef. bir kitabı bile tutup okuyamadım tek elimle. pdf okumak istedim uyudum
Gunaydin kizlar,
Hastayim biraz, biraz da sinirliyim. Ogle arasi calismam konusunda baski yiyorum. Aksama kadar biriyle kavga etmem umarim.
Saatleri Ayarlama Enstitusu syf 172deyim. Eski turkce kelimelerden dolayi cok hizli gitmiyor ama cok severek okuyorum.
geçmiş olsun..Gunaydin kizlar,
Hastayim biraz, biraz da sinirliyim. Ogle arasi calismam konusunda baski yiyorum. Aksama kadar biriyle kavga etmem umarim.
Saatleri Ayarlama Enstitusu syf 172deyim. Eski turkce kelimelerden dolayi cok hizli gitmiyor ama cok severek okuyorum.
Günaydın kızlar
bir civciv annesi geçmiş olsun.
Murat Uyurkulak- Merhume 55 sayfa kadar okudum. Kitabı sevemedim. İçim ısınmadı hiç. Ben de bıraktım. Ben bir kitabı baştan sevememişsem genelde kendimi zorlamam. Bırakırım. Bir tek Tutunamayanlar ı başta alışamama rağmen direndim ve okudum. Üstelik çok sevmiştim.
Sizler baştan sevmeseniz okur musunuz gene de , bırakır mısınız?
Çok konuştum.
Grange- Kurtlar İmparatorluğu.
Sayfa 22
Özel sektör mü kamu mu canım? Maalesef özelde çalışıyorum ben, benzer istekler oluyor ama ben ısrarla 12 ile 1 arası çalışmıyorum. Açıyorum kitabımı, iş isteyen olursa not isteyip saat 1'den sonra bakıyorum hepsine. Sen de hiç muattap olmadan benim yaptığım gibi yapabilirsin, zorla iş yaptıracak değiller ya.
Gereksiz sinir bozuyolar, hele iscileri 1 mayista bile calistirip mesai vermediler. Kahrolsun kapitalizm diyorum.geçmiş olsun..
ve sabırlar.
acaba enerji toplamadan verim alma kafası ne zaman son bulacak bu memlekette... robot muamelesi yapıyorlar..
günaydınlar herkesse
dün gece uykusuz bir geceydi. notre dame'ın kamburu sayfa 387
O zaman ben de seni alkışlıyorumGereksiz sinir bozuyolar, hele iscileri 1 mayista bile calistirip mesai vermediler. Kahrolsun kapitalizm diyorum.
Gereksiz sinir bozuyolar, hele iscileri 1 mayista bile calistirip mesai vermediler. Kahrolsun kapitalizm diyorum.
Merhaba arkadaşlar, bu konuyu yeni gördüm. İşsizlikten günde bir kitap bitiriyorum, ben de katılayım dedimKİTAP DOSTLARI İÇİN BİR BULUŞMA NOKTASI.....
Kitaplar… Bizi bu dünyadan alıp başka yerlere sürüklerler; bazen fantastik bir dünyaya, bazen bir ütopyaya, bazen geleceğe, bazen ise geçmişe...
Kitap tavsiyeleri, yorumları bulabileceğiniz gibi siz de kitap tavsiye edip; yorumlarınızla sayfaya renk katabilirsiniz... Listeye girip bir baykuş da siz olabilirsiniz :) Bunun için yapmanız gereken;
1- Sayfaya düzenli uğrayıp, X kitabı okuyorum, X sayfadayım gibi bildirim yapmanız gerekiyor.. Dilerseniz kitabı bitirince kitap hakkında ki görüşlerinizi de belirtebilirsiniz.
2-Baykuş olabilmek için, en az 2 ay "Kitap Severlerin Buluşma Noktası Bildirim" topiğine düzenli bildirim yapmanız ve "Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥" topiğine düzenli uğramanız, mazeretiniz var ise belirtmeniz gerekmekte.
3-Her ay ilk üçe girenler ilk sayfada yayınlanacaktır.
4- Yılbaşında yıllık hedefler belirlenip, sene sonuna doğru bu hedefleri ne kadar gerçekleştirdiğimizin analizi yapılacaktır.
5-Polemiğe girmemek şartı ile, her türlü kitabı okumak serbestir..
Keyifli okumalar. Kitapla kalın ♥
Eki Görüntüle 2003479
Scarlet bitti.bir civciv annesi okumadıysanız ilk kitaba yakın bi heyecan vardı bu kitapta da. Biraz kasvetli bir havası olmasına rağmen akıcıydı ve çabucak bitti ilk kitap gibi :)
İftardan sonraya kadar yeni kitaba başlayamam sanırım. Belki yarım kitaplarıma bir göz atarım gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?