Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydınlar ve hayırlı cumalar kızlar. Allah dualarımızı kabul etsin inşallah
Dörtlerin İmzası son 20 sayfam kaldı, bugün biter sanırım.
Kadın kitabında da birçok noktada öyle güzel bilgiler ediniyorum ki yavaş ilerliyor olmak çok keyif veriyor bana. Sayfa 208'deyim.

Özel sektör mü kamu mu canım? Maalesef özelde çalışıyorum ben, benzer istekler oluyor ama ben ısrarla 12 ile 1 arası çalışmıyorum. Açıyorum kitabımı, iş isteyen olursa not isteyip saat 1'den sonra bakıyorum hepsine. Sen de hiç muattap olmadan benim yaptığım gibi yapabilirsin, zorla iş yaptıracak değiller ya.

geçmiş olsun..
ve sabırlar.
acaba enerji toplamadan verim alma kafası ne zaman son bulacak bu memlekette... robot muamelesi yapıyorlar..

günaydınlar herkesse
dün gece uykusuz bir geceydi. notre dame'ın kamburu sayfa 387

Gereksiz sinir bozuyolar, hele iscileri 1 mayista bile calistirip mesai vermediler. Kahrolsun kapitalizm diyorum.

Selam herkese
Gün olur asra bedeli bitirdim. Kitabı okuyacaklar yorumumu okumasın:)

Yedigey'in Zarife'ye aşık olana kadarki bölüm gayet iyiydi de o kısımdan sonra çok bozuldum. İnsan kardeşi olarak gördüğü birine aşık olmamalı. Ne bileyim elinde değil oldun diyelim bastırmalı duygusunu. Kadın evet dese evlenecekti. Eee senin karın noldu? Ondan bahsetmemiş bile doğru düzgün.

Merhaba arkadaşlar, bu konuyu yeni gördüm. İşsizlikten günde bir kitap bitiriyorum, ben de katılayım dedim

Scarlet bitti. bir civciv annesi okumadıysanız ilk kitaba yakın bi heyecan vardı bu kitapta da. Biraz kasvetli bir havası olmasına rağmen akıcıydı ve çabucak bitti ilk kitap gibi :)
İftardan sonraya kadar yeni kitaba başlayamam sanırım. Belki yarım kitaplarıma bir göz atarım gece

Ay daha çok merak ettim şimdi herkes Wolf'a hayrandı. Sen beğendin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…