- 23 Ekim 2013
- 6.584
- 10.892
- 198
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #10.701
Bana eskiden daha samimi geliyordu farklı bi hayranlığın vardı aynı şeyleri düşünüyoruz aynen ben okur muyum onu bile bilmiyorim .
+1+1
Havva'nin 3 kizindan sonra artik Elif Safak bende bitirdi bazi seyleri.
Eskiden tum kitaplari efsaneydi bana.
Çok özledik amaSelam kızlar.
Uzun zamandır okuyamadım. Genelde her sene bu aylarda böyle olur. Film dizi aylarım bunlar beni.
Öpüyorum hepinizi
Kosmasaydim yazamazdım hakkında fikirlerini merak ediyorumGünaydın
bir civciv annesi geçmiş olsun.
elenaferrante bendaha sonra döneceğimden emin olursam yarım bırakıyorum. Yanlış zamanda okuduğumu düşünerek. Dönmeme ihtimal vermezsem direnip okuyorum. Kırmızı Saçlı Kadın daralıp bıraktığım yeniden başladığım şimdiyse bırakmamak için direndiğim bir kitap şu anda.
Koşmasaydım Yazamazdım / Haruki Murakami ma başlayacağım bugün fırsat bulursam. epub sevmiyorum ama bu kitabı okumayı çok istiyorum. Kitap alışverişini bekleyemem.
Okudun mu kuzum sen okumadın mı?Kosmasaydim yazamazdım hakkında fikirlerini merak ediyorum
Okumaya çalıştım:) okudum da o da benim canıma okuduOkudun mu kuzum sen okumadın mı?
Selam kızlar.
Uzun zamandır okuyamadım. Genelde her sene bu aylarda böyle olur. Film dizi aylarım bunlar beni.
Öpüyorum hepinizi
Pdf den okumayı önerirmisin canım.kuyucaklıyı pdf olarak okuyayım dedim, uykusuzdum ağrımdan dolayı zaten sanırım üçüncü sayfada uyuya kalmışım.
Pdf den okumayı önerirmisin canım.
Haklısın evet taşıma açısından pratik. Benim gözler de bozuk . En iyisi kitapaçıkçası pek önermiyorum şöyle ki; benim gözlerim bozuk. gözlük kullanıyorum ve ekrandan uzun uzadıya bir şeyler okumak beni çok yoruyor. bu ışığını kıssam bile malesef aynı
hem kitaptan okumak kadar zevk vermiyor
ama gözleri rahatsız olmayan biri kolaylıkla okuyabilir çünkü 700 sayfalık sürükleyici bir kitap çantada ya da elde taşınmaz ama pdf kolay okunur. bu bir artıdır mesela
var mı kitap kokusu gibiHaklısın evet taşıma açısından pratik. Benim gözler de bozuk . En iyisi kitap
Neden kitap olarak okumuyorsun canım . N'oldu ki?! Özel değilse tabi !! Soruyorum yanlış anlama lütfen :)var mı kitap kokusu gibi
özledim elimde kitap okumayı şu kısacık zamanda
Neden kitap olarak okumuyorsun canım . N'oldu ki?! Özel değilse tabi !! Soruyorum yanlış anlama lütfen :)
İyi geceleeerKurtlar İmparatorluğu
Sayfa 85
Herkese iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?