- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #10.681
Günaydın kızlar
bir civciv annesi geçmiş olsun.
Murat Uyurkulak- Merhume 55 sayfa kadar okudum. Kitabı sevemedim. İçim ısınmadı hiç. Ben de bıraktım. Ben bir kitabı baştan sevememişsem genelde kendimi zorlamam. Bırakırım. Bir tek Tutunamayanlar ı başta alışamama rağmen direndim ve okudum. Üstelik çok sevmiştim.
Sizler baştan sevmeseniz okur musunuz gene de , bırakır mısınız?
Çok konuştum.
Grange- Kurtlar İmparatorluğu.
Sayfa 22
bir civciv annesi çok geçmiş olsun
elenaferrante ben okuyorum, eskiden bırakırdım direkt ama uzun zamandır kitabı yarım bırakamama sorunum var
ama aldığım kitapların iyi kitaplar olduğunu düşünüyorum, tarzım olmayan kitap almadığım için, aldığım kitaplar tarzıma uygun olduğundan sadece yanlış zamanda okuduğumu düşünüyorum, okunmaya değer buluyorum hepsini o sebeple bırakmıyorum yarım
ama gidip de tarzım olmayan bir kitap okumaya kalksam yahut değersiz gördüklerimden okumaya kalksam yarım bırakırım tabi ki
günaydınlar
Notre Dame'ın Kamburu sayfa 149
Günaydın :)Günaydın kızlar
bir civciv annesi geçmiş olsun.
Murat Uyurkulak- Merhume 55 sayfa kadar okudum. Kitabı sevemedim. İçim ısınmadı hiç. Ben de bıraktım. Ben bir kitabı baştan sevememişsem genelde kendimi zorlamam. Bırakırım. Bir tek Tutunamayanlar ı başta alışamama rağmen direndim ve okudum. Üstelik çok sevmiştim.
Sizler baştan sevmeseniz okur musunuz gene de , bırakır mısınız?
Çok konuştum.
Grange- Kurtlar İmparatorluğu.
Sayfa 22
Her ne kadar daha 50. sayfaya gelemediysem de ortak okuyoruz tabi
MY geçmiş olsun.Selam kızlar. Akşam üstü bi kaza geçirdim o yüzden bir şey tutamıyorum. Sanırım iyileşene kadar kitap okuyamayacağım
teşekkür ederim, aminTünaydın Kitapsever Hatun Milleti
Yılmaz ÖZDİL - ADAM Sayfa; 210
MY geçmiş olsun.Allah şifa versin.
çok geçmiş olsunKızlar şu tek tek alıntılama zımbırtısını beceremiyorum o yüzden böyle yazayım; çok teşekkür ederim herkese. Kullandığım elim değil Allah'tan sol elim. Buna rağmen o kadar zorlanıyorum ki anlatamam. Hafifte olsa bir şey kavrayıp kaldıramıyorum mesela
Pdf olarak okuyacağım sanırım Kuyucaklıyı. Can sıkıntısından patlamak üzereyim zira
hayatin_anlami ay ben çok sakarım alışkınım o yüzden kırık çıkık işlerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?