Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

bir civciv annesi çok geçmiş olsun

elenaferrante ben okuyorum, eskiden bırakırdım direkt ama uzun zamandır kitabı yarım bırakamama sorunum var
ama aldığım kitapların iyi kitaplar olduğunu düşünüyorum, tarzım olmayan kitap almadığım için, aldığım kitaplar tarzıma uygun olduğundan sadece yanlış zamanda okuduğumu düşünüyorum, okunmaya değer buluyorum hepsini o sebeple bırakmıyorum yarım
ama gidip de tarzım olmayan bir kitap okumaya kalksam yahut değersiz gördüklerimden okumaya kalksam yarım bırakırım tabi ki

günaydınlar
Notre Dame'ın Kamburu sayfa 149

Doğru zamanda okumadığım kitaplar olabilir, onları bir süre erteliyorum sadece, ama onun dışında yarım bıraktığım çok da yoktur sanıyorum. Şuan elimde bulunan ve okunmayı bekleyen kitaplar da hep okumak istediğim kitaplar. O yüzden zorlansam da yavaş ilerlesem de bırakmıyorum. Çok tarzım dışına çıkmadığım sürece kitaplarda mutlaka bişeyler bulacağımı veya keyif alacağımı düşünüyorum.

Ben de aynen zamanlama yanlış diye düşünüyorum ve erteliyorum kitabı. Ahmet Hamdi Tanpınar ın Huzur kitabını yıllar önce yarım bırakmıştım. Şimdi temmuzda ortak okuma ile tekrar okumayı düşünüyorum

Günaydın :)
Biraz saçma ama ben hiçbir kitabı yarım bırakmam direnirim.Çok uzun sürse bile okurum.Sonu iyi olabilir umudum var :)

Gunaydin kizlar.
bir civciv annesi canim cok gecmis olsun umarim kullandigin elin degildir. Tez zamanda iyi olmani dilerim.
elenaferrante benim disimi sıkıp kufrederek bitirdigim de oluyor. Ay daha fazla dayanamayazaaaam diye biraktigim da geneldw baska bi zamana erteliyorum sadece Zar Adam' i son 50 syf falan kala biraktim ve bir daha da okumadim gercekten nefret etmistim.

Günaydın
bir civciv annesi geçmiş olsun.
elenaferrante bendaha sonra döneceğimden emin olursam yarım bırakıyorum. Yanlış zamanda okuduğumu düşünerek. Dönmeme ihtimal vermezsem direnip okuyorum. Kırmızı Saçlı Kadın daralıp bıraktığım yeniden başladığım şimdiyse bırakmamak için direndiğim bir kitap şu anda.
Koşmasaydım Yazamazdım / Haruki Murakami ma başlayacağım bugün fırsat bulursam. epub sevmiyorum ama bu kitabı okumayı çok istiyorum. Kitap alışverişini bekleyemem.

elenaferrante ben bu tür durumları aynı anda üç dört kitap okuyarak atlatıyorum. Başladığım kitap sıkıcıysa araya akıcı bir kitap girince ikisi de okunuyor. Mesela geç saatlerde sıkıcı kitaplar fazla gitmiyor. Biraz ondan biraz diğerinden hepsi bitiyor bu şekilde :)

Kızlar şu tek tek alıntılama zımbırtısını beceremiyorum o yüzden böyle yazayım; çok teşekkür ederim herkese. Kullandığım elim değil Allah'tan sol elim. Buna rağmen o kadar zorlanıyorum ki anlatamam. Hafifte olsa bir şey kavrayıp kaldıramıyorum mesela

Pdf olarak okuyacağım sanırım Kuyucaklıyı. Can sıkıntısından patlamak üzereyim zira

hayatin_anlami ay ben çok sakarım alışkınım o yüzden kırık çıkık işlerine

Merhabalar
Bu aralar okuyamiyorum resmen. Notre Dame 303teyim. Artik gece oglumu sallarken ya da uyuduktn sonr okuycgim bir sekilde.
Bilgisayarim bozuktu isyerinde simdi geldi islerim yogun orda da cekmecede surunsun istemedim.

Hasan ali _uykularin dogusu da ayni yerde. Bu ay fenalardayim tempo acisindan.

elenaferrante ben de yanlis zaman dusuncesindeyim. Genelde listemde okumak istediklerim begenip aldiklarimdan olusuyor cunku. Farkli tarzlara da sans veriyorum .
Bazen o yanlis zaman sorunundan oteledigim oluyor ya da araya baska kitap alarak onu yavas yavas okudugum oluyor.

çok geçmiş olsun

merhabalar
elenaferrante sıkıntıdan çatlasam da bitiririm, yarım bıraktığım tek kitap tutunamayanlar. tekrar başlamak için doğru zamanı bekliyorum :)

bildirim de yapayım; yüzüncü ad'da 130'lu sayfalardayım. biraz temizlik yapıp okumaya devam edeceğim. sevgiler benden hepinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…