Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Lolisimiz kendilerini çok sever tatlim. Başka bir kitabını da ortak okuma yapalım:)

tesekkür ederim yorumun icin
elimdeki kitap bitince ben de baslayayim o zaman

Geçmiş olsun canım.
Takma kafana bu kadar.
Allah başka hastalık vermesin

Günaydın kızlar
bir civciv annesi çok geçmiş olsun. Allah şifa versin inşallah

Dün mutluluk bitti. Ben çok sevdim kitabı. Yeni kitabıma başlamadım. Önce kayıp kıta Atlantis i okuyayım dedim. Bir kaç sayfa okudum. Zamanı değildi sanırım. Olmadı.
Bu akşam iftara misafirim var. Yarın akşam karar veririm Yen'i kitabıma

Günaydın kızlar

bir civciv annesi geçmiş olsun. Çatlak çabuk iyileşir, dikkat et kendine..

Yılmaz Özdil - Kadın bitti. Adam kitabını da okumak istiyorum, unuttuğumuz ya da atladığımız gerçekleri tekrardan karşımıza çıkarıyor bu kitaplar.
Notre Dame'ın Kamburu'na en geriden de olsa ben de eşlik edebileceğim sonunda. Daha önce 120 sayfa kadar okumuştum. Bugün niyetim okuduğum yere kadar olan kısma bir göz gezdirip hatırlamak. Heyecanla bekliyorum Quasimado ve Esmeralda'nın hikayesini
Elveda Haziran'da da 173. sayfadayım. Bu ara işyerindeki gergin ortamda klişe ve kafa yormayan bir kitap çok iyi gidiyor.

minerva1988 _meLinDa_ temmuza kadar edineyim de beraber okuyalim. Golgesizler'den umutluyum.
hayatin_anlami canim okuyunca senin de yorumlarini bekliyorum.
Herkese gunaydin dun Filler Sultani ve Kirmizi Sakalli Topal Karinca' ya basladim. Syf 39 dayim.
Dun ilk defa mercimek corbasi yaptim fena olmadi sandigimdan kolaymis bu isler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…