- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #10.881
Hüsnü Arkan'ın romanı canım
Hüsnü arkan yazmış tatlim. Sanatcı kişiliğine hayranim zaten. Benden de sana gonul yarasi sarkisi gelsin :)
Lolisimiz kendilerini çok sever tatlim. Başka bir kitabını da ortak okuma yapalım:)Kuslar Yasina Gider Bitti tam da uygun bir zamanda babalar gununde ( aslinda ertesi gununde) okudum denk geldi. Kitabi okurkenki fikrim cok sıkıcı oldugu yonunde idi şoyle ki o kadar cok tekrar var ki bir sure sonra göz devirmeye basladim Ornek vermem gerekirse bos bos bakti, sustu kaldi...gibi yine ayni sekilde bazi olaylari diyeyim hep ayni cumlelerle anlatmasi da sıkıcı olmus. Bir de ben hem Ankara da yasiyorum 5 yil suresince de kitabin gectigi bolgede hizmet verdim o bolgenin dilini gayet iyi biliyorum bu yuzden yoresel agizla yazilan diyaloglar cok sahte geldi ben bunu kalip gibi makyajla koylu kizini oynayan hatunlarin oldugu tore ya da koy dizilerine benzettim. Anlaticinin annesi kucuk bir kasabada yasayan bir kadina gore baya akici edatli tumlecli vurkacli cumleler kurmasi ayrica dikkatimi cekti. Bu kisimlar yapmacik geldi bana. Dedigim gibi o yorenin agzina baya hakimim cunku.
Ama sonunda agladim.... son 10 kadar sayfayi okurken bu elestirdiklerimin hicbiri yoktu. Belki de gercek Hasan Ali Toptas bu 10 sayfadadir dusuncesiyle bitirdim eseri.
Olur aklimda Golgesizler var benim canim okunmadiysaLolisimiz kendilerini çok sever tatlim. Başka bir kitabını da ortak okuma yapalım:)
cok gecmis olsun
cok üzüldüm canim
senin canin sagolsun önce güzelce iyiles kitap her zaman okunur
sevgilerimle
tesekkür ederim yorumun icinKuslar Yasina Gider Bitti tam da uygun bir zamanda babalar gununde ( aslinda ertesi gununde) okudum denk geldi. Kitabi okurkenki fikrim cok sıkıcı oldugu yonunde idi şoyle ki o kadar cok tekrar var ki bir sure sonra göz devirmeye basladim Ornek vermem gerekirse bos bos bakti, sustu kaldi...gibi yine ayni sekilde bazi olaylari diyeyim hep ayni cumlelerle anlatmasi da sıkıcı olmus. Bir de ben hem Ankara da yasiyorum 5 yil suresince de kitabin gectigi bolgede hizmet verdim o bolgenin dilini gayet iyi biliyorum bu yuzden yoresel agizla yazilan diyaloglar cok sahte geldi ben bunu kalip gibi makyajla koylu kizini oynayan hatunlarin oldugu tore ya da koy dizilerine benzettim. Anlaticinin annesi kucuk bir kasabada yasayan bir kadina gore baya akici edatli tumlecli vurkacli cumleler kurmasi ayrica dikkatimi cekti. Bu kisimlar yapmacik geldi bana. Dedigim gibi o yorenin agzina baya hakimim cunku.
Ama sonunda agladim.... son 10 kadar sayfayi okurken bu elestirdiklerimin hicbiri yoktu. Belki de gercek Hasan Ali Toptas bu 10 sayfadadir dusuncesiyle bitirdim eseri.
Geçmiş olsun canım.Selam kızlar.
Kolum çatlamış. Doktor söylediğinde şoka girdim resmen çünkü ilk seferinde de ortopediste gitmiştim ama o fark etmemiş. Kolumu alçıya aldılar ilaç vs verdiler. Bir şey kavrayamıyorum hala çünkü canım çok yanıyor parmaklarımı oynatırken.
Ne zaman buraya gelirim bilmiyorum. Moralim çok bozuldupdf okuyabilirsem size öyle eşlik ederim ancak. Koluma baktıkça gözlerim doluyor. O kadar gün bu halde gezdiğime inanamıyorum
Allakim Allakim hafızaya bakGaliba_meLinDa_ okuyacaktı. Haziran Okuma fotoğraflarında görmüştüm
Donuk pudram yaa sana da bir masaallah kondurmak istiyorum şurayaMerhaba
Uykularin Dogusu 141
AmiiiiinGeçmiş olsun canım.
Takma kafana bu kadar.
Allah başka hastalık vermesin
Teşekkürlerİyi geceler :)
Moll Flanders 208 e geldim
@mybrightside çok geçmiş olsun
ben temmuzda okuyacağım onuOlur aklimda Golgesizler var benim canim okunmadiysa
Ben de istanbula geçince yanıma alayim kitabı :)ben temmuzda okuyacağım onu
sana eşlik edebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?