- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #10.861
Amin filozofcuğum çok teşekkür ederimMY geçmiş olsun.Allah şifa versin
Benim de kırığım çıkığım çokturYa çok geçmiş olsun. Ben de muhtelif zamanlarda ayagimi sakatliyorum.
Kızlar minonun siyah gülüne başlıyorum ortak okuma yapmak isteyen var mıdır benimle
Çok geçmiş olsun ya çabucak iyileşirsin inşallahSelam kızlar.
Kolum çatlamış. Doktor söylediğinde şoka girdim resmen çünkü ilk seferinde de ortopediste gitmiştim ama o fark etmemiş. Kolumu alçıya aldılar ilaç vs verdiler. Bir şey kavrayamıyorum hala çünkü canım çok yanıyor parmaklarımı oynatırken.
Ne zaman buraya gelirim bilmiyorum. Moralim çok bozuldupdf okuyabilirsem size öyle eşlik ederim ancak. Koluma baktıkça gözlerim doluyor. O kadar gün bu halde gezdiğime inanamıyorum
İlk izlenimim bunalımlı :)Ay kör baykuş oku yorumunu merakla bekliyorum
Teşekkürler :)bir civciv annesi çok geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim. Cidden moralim bozuldu elimde olmadan. Kendi kendime zarar verdimÇok geçmiş olsun ya çabucak iyileşirsin inşallah
Epub veya mobi daha rahat oluyor pdf'den. Bizleri haberdar et yine de merakta bırakma
Evet devamıGrange Kongo'ya Ağıt diye yeni bir kitap çıkarmış. Lontano'nun devamı çıkacak demişlerdi. Acaba devamı mı? Bilen var mı?
Ben okucam bebekKızlar minonun siyah gülüne başlıyorum ortak okuma yapmak isteyen var mıdır benimle
:))İlk izlenimim bunalımlı :)
Aa super basganla ortal okuma şerefine nail olucamBen okucam bebek
Notre dame bitsin başlarım ben de bi iki güne
bir civciv annesi çok geçmiş olsun
İstersen kucağına alarak oku, ben genelde öyle okuyorum
Sağ elinle de sayfa değiştirirsin
Gecmis olsunEvet öyle yapıyorum. Bir süre sonra yorulduğumda dinlenip devam ediyorum
cok gecmis olsunSelam kızlar.
Kolum çatlamış. Doktor söylediğinde şoka girdim resmen çünkü ilk seferinde de ortopediste gitmiştim ama o fark etmemiş. Kolumu alçıya aldılar ilaç vs verdiler. Bir şey kavrayamıyorum hala çünkü canım çok yanıyor parmaklarımı oynatırken.
Ne zaman buraya gelirim bilmiyorum. Moralim çok bozuldupdf okuyabilirsem size öyle eşlik ederim ancak. Koluma baktıkça gözlerim doluyor. O kadar gün bu halde gezdiğime inanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?