Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Çok geçmiş olsun ya çabucak iyileşirsin inşallah
Epub veya mobi daha rahat oluyor pdf'den. Bizleri haberdar et yine de merakta bırakma

cok gecmis olsun
cok üzüldüm canim
senin canin sagolsun önce güzelce iyiles kitap her zaman okunur
sevgilerimle

Kuslar Yasina Gider Bitti tam da uygun bir zamanda babalar gununde ( aslinda ertesi gununde) okudum denk geldi. Kitabi okurkenki fikrim cok sıkıcı oldugu yonunde idi şoyle ki o kadar cok tekrar var ki bir sure sonra göz devirmeye basladim Ornek vermem gerekirse bos bos bakti, sustu kaldi...gibi yine ayni sekilde bazi olaylari diyeyim hep ayni cumlelerle anlatmasi da sıkıcı olmus. Bir de ben hem Ankara da yasiyorum 5 yil suresince de kitabin gectigi bolgede hizmet verdim o bolgenin dilini gayet iyi biliyorum bu yuzden yoresel agizla yazilan diyaloglar cok sahte geldi ben bunu kalip gibi makyajla koylu kizini oynayan hatunlarin oldugu tore ya da koy dizilerine benzettim. Anlaticinin annesi kucuk bir kasabada yasayan bir kadina gore baya akici edatli tumlecli vurkacli cumleler kurmasi ayrica dikkatimi cekti. Bu kisimlar yapmacik geldi bana. Dedigim gibi o yorenin agzina baya hakimim cunku.
Ama sonunda agladim.... son 10 kadar sayfayi okurken bu elestirdiklerimin hicbiri yoktu. Belki de gercek Hasan Ali Toptas bu 10 sayfadadir dusuncesiyle bitirdim eseri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…