- 17 Ocak 2011
- 2.396
- 5.947
- 158
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #10.901
AllahımGünaydın
Cress bitti aslında dün bitmişti. Bugün Levana ile devam edicem
Selam kızlar.
Kolum çatlamış. Doktor söylediğinde şoka girdim resmen çünkü ilk seferinde de ortopediste gitmiştim ama o fark etmemiş. Kolumu alçıya aldılar ilaç vs verdiler. Bir şey kavrayamıyorum hala çünkü canım çok yanıyor parmaklarımı oynatırken.
Ne zaman buraya gelirim bilmiyorum. Moralim çok bozuldupdf okuyabilirsem size öyle eşlik ederim ancak. Koluma baktıkça gözlerim doluyor. O kadar gün bu halde gezdiğime inanamıyorum
Nasıl gidiyor aylak adam
Kızlar minonun siyah gülüne başlıyorum ortak okuma yapmak isteyen var mıdır benimle
günaydınlar
dün çok güzel okudum
Notre Dame sayfa 443
bugün bitirmek hedefim kısmetse
sonra da Mino'nun Siyah Gülü'ne başlarım gadınımminerva1988 ile ortak okurum
Allahım
Evet bir de Uzak Yıldızlar var. Hepsi elimde ufaktan toparlanayım sana yetişeceğim
Bu ara kitapmış sekiz yüz sayfalık winter dan önceki
Evet bir de Uzak Yıldızlar var. Hepsi elimde ufaktan toparlanayım sana yetişeceğim
Yaaaa hayır ama ne zaman kitap alsam sepete ekleyip ekleyip çıkartıyorum. Sende var mıİyileşene kadar zorlama kendini ben yavaşlarım
Evet Uzak Yıldızlar var bir de. Kral Katili Güncesi okumuş muydun. Bugün aklıma geldi birden
Bu kitabın hikayesi var bizde.Filler Sultani ile Kirmizi Sakalli Topal Karinca bitti. Cok guzel bir eser. Anlatimi biraz yordu sadece karinca kelimesi cokca gectigi icin.loliss tavsiye ettigin icin cok tesekkur ederim. Dedigin gibi sosyal hicivde cok cok basarili bir kitap.
Gerçekten Victor Hugo kitaplarında herşeyi çok ayrıntılı anlatıyor. Hele Sefillerde Paris kanalizasyon ağını neredeyse ezberlemiştimNotre Dame'ın Kamburu bitti
Daha önce müzikalini izlemiş, defalarca o güzel şarkıları dinlemiştim ama kitabı bambaşkaymış
Victorcuğum uzun tasvirleri çok seviyo, yer yer insano cidden bayıyo bazen de tatlı tatlı espri yapıyo 'bu olaydaki duyguları tasvir etmemize gerek yok' gibilerinden
Kitap özellikle 300. Sayfadan sonra ayrı bi güzelleşti, hele son sayfalarda resmen sinir ola ola büyük heyecanla okudum.. ilk sayfalarda zaman kaybettim bi ilerleyemedim ama şu son 2 gün çok hızlı okudum çünkü çok merak uyandırdı
Her ne kadar hikayeyi bilsem de yine de çok içim acıdı, çok fazla yorum yapmayayım okuyanlar var
İyi ki klasikleri birlikte ortak okuma yapıyoruz, Sefilleri de beraber okumuştuk
Sayenizde kitap hazineme bi sürü şaheser katıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?