Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Geçmiş olsun canım, acil şifalar diliyorum.

Nasıl gidiyor aylak adam

Dün bitirdim harikaydı

Klişe olduğu kadar yumuşak ve kafa dağıtan bir Sarah Jio kitabının daha sonuna geldim. Kitabın güzel kısmı hikayenin bir kitapçıda geçiyor olmasıydı. Ama çok tahmin edilebilirdi sonu tabi. Yine de bu dönemde iyi oldu bana, sevdim sayılabilir.
Notre Dame'ın Kamburu'na konsantre olabilirim artık

Notre Dame'ın Kamburu bitti
Daha önce müzikalini izlemiş, defalarca o güzel şarkıları dinlemiştim ama kitabı bambaşkaymış
Victorcuğum uzun tasvirleri çok seviyo, yer yer insano cidden bayıyo bazen de tatlı tatlı espri yapıyo 'bu olaydaki duyguları tasvir etmemize gerek yok' gibilerinden
Kitap özellikle 300. Sayfadan sonra ayrı bi güzelleşti, hele son sayfalarda resmen sinir ola ola büyük heyecanla okudum.. ilk sayfalarda zaman kaybettim bi ilerleyemedim ama şu son 2 gün çok hızlı okudum çünkü çok merak uyandırdı
Her ne kadar hikayeyi bilsem de yine de çok içim acıdı, çok fazla yorum yapmayayım okuyanlar var
İyi ki klasikleri birlikte ortak okuma yapıyoruz, Sefilleri de beraber okumuştuk
Sayenizde kitap hazineme bi sürü şaheser katıldı

Bu kitabın hikayesi var bizde. _asmunikal_ ile lolise hediye için kadikoyden aldık kitabı ( ya da aldığımızı zannettik) ertesi gün ben de kahvaltı yaparken kitabı aradi aradi bulmadı kırtasiyede unutmuş:) ama amelia hırs yaptığı için tekrar aldı ve lolise bir sonraki buluşmada verdi. Kitaba kavuşmak bile bir hikaye:)

Gerçekten Victor Hugo kitaplarında herşeyi çok ayrıntılı anlatıyor. Hele Sefillerde Paris kanalizasyon ağını neredeyse ezberlemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…