- 17 Ocak 2011
- 2.396
- 5.947
- 158
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #11.061
GünaydınHayırlı cumalar
Yılmaz ÖZDİL - ADAM ; sayfa. 344
_meLinDa_ nice nice dört seneler dilerim. sağlıkla , mutlulukla, huzurla, aşkla ve yavrularınızla.
nickelanjelo geçen gün rüyamda sana "Nickelanjelo, 1Q84 'ün son yüzüncü sayfasındayım." yazıyordum.
Zaten anca rüyamda yazarım.Zira şu anda 10 * son yüzdeyim.
Utandım:)) keyifle oku kuzucum . Pis kargo surprizimi baltaladı ama olsunduAramızda çok güzel kalpli birminerva1988 var. Kendi okuduğu güzelliği benim de okumamı istemiş
Temmuz ayında hemen okuyacağım güpgüzel hediyem işte burdaEki Görüntüle 2012847
Bizim bugün evlilik yıldönümümüz, 4 yılı devirdik sevgilimle
Baya okudum bugün beklerkene, 120. Sayfadayım, çok sevdim Hüsnü Arkan'ın anlatımını
Hiç de baltalanmadı çok güzel bi sürpriz olduUtandım:)) keyifle oku kuzucum . Pis kargo surprizimi baltaladı ama olsundu
Aramızda çok güzel kalpli birminerva1988 var. Kendi okuduğu güzelliği benim de okumamı istemiş
Temmuz ayında hemen okuyacağım güpgüzel hediyem işte burdaEki Görüntüle 2012847
Muhteşem bir kitapBende de var. Beraber okuyalım mı?
Bende de var. Beraber okuyalım mı?
Hüsnü Arkan hiç okumadım ve müzisyen olduğu için zaten sanata çok yatkındır diye düşünüyorum tanımak istediğim yazarlar içine çoktan girdi bileBizim bugün evlilik yıldönümümüz, 4 yılı devirdik sevgilimle
Baya okudum bugün beklerkene, 120. Sayfadayım, çok sevdim Hüsnü Arkan'ın anlatımını
Hiç pişman olmayacaksın garanti veriyorumMerhaba kızlar
Yeni kitabım körlük... normalde okuyacağım kitabı oğluma seçtiriyordum ancak sevgilikalinkaselin öyle güzel yorumlar yapmış ki oğlumdan gizlice başladım. Daha sayfa 18 deyim ancak ışık hızıyla girdim kitabın içine
Okumaya başladım canım. Sayfa 39 dayım. Şimdilik çok ilginç ilerliyorHiç pişman olmayacaksın garanti veriyorum
İyi geceler.
Düğümlere Üfleyen Kadınlar bitti, okuduğum ilk Ece Temelkuran kitabıydı çok beğendim. Diline hayran kaldım diyebilirim. Kitap hakkında daha sonra detaylı bir yorum girebilirim şuan gözlerimi açık tutmakta zorlanıyorum.
Şermin Çarkacı'nın Dedemin Bakkalı "Çırak" adlı kitabına başladım 89. Sayfadayım. Daha önce Dedemin Bakkalı'nı okuyup çok beğenmiştim bu da gayet keyifli bir kitap olmuşsaklayıp çocuklarıma okutacağım iki kitabı da
Sonrasında da İçimdeki Müzik'i okumayı düşünüyorum. Bayram gezmesine giderken yanıma alacağım. İnternet ve telefon doğru düzgün çekmiyor gideceğim yerde muhtemelen onu da bitirmiş olurum dönüşe kadar.
Okuma listelerinizdeki kitapların hiçbiri elimde yok o yüzden şimdilik ortak okumaya iştirak edemiyorum
Şimdiden herkesin bayramınu kutlarım. Mutlu bayramlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?