Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

İnşallah o günlerde gelecek

Mino'nun Siyah Gülü bitti, tekrar yazmayayım, vikitap yorumumu kopyalayayım.

Çok etkilendim. Hüsnü Arkan'ın müzisyen kimliğini çok severim, bu yönünü bilmiyordum, hayran kaldım. İlk başlarda adapte olmakta biraz zorlandım çünkü her bölüm farklı karakter ağzından yazılmış ve bu geçişler aniden olunca şuan kim konuşuyor diye bir afalladım ama kısa sürdü. Karakterler arasında en çok Mino'yu sevdim, başına buyrukluğu, kim ne der diye yaşamaması, cesurluğu, zevk aldığı şeyler, mutlu olmak için kendine sebepler yaratması beni hayran bıraktı. En çok da Hasan'a üzüldüm. Bu romanı çok daha farklı çok daha uzun uzun anlatmak isterdim ama şuan yapamıyorum. Çok etkilendim.

Bizim bugün evlilik yıldönümümüz, 4 yılı devirdik sevgilimle

Baya okudum bugün beklerkene, 120. Sayfadayım, çok sevdim Hüsnü Arkan'ın anlatımını
Hüsnü Arkan hiç okumadım ve müzisyen olduğu için zaten sanata çok yatkındır diye düşünüyorum tanımak istediğim yazarlar içine çoktan girdi bile

Hiç pişman olmayacaksın garanti veriyorum

Cerrah 60
Yoğun tıbbi terimler olmasına rağmen çok hoşuma gitti anı yandaymişçasina yaşiyorum sanki herşey gözümün önünde oluyor bugün baya ilerlerim heralde.cok surukleyici daha önce.de Tess kitabı okudum ama asıl tarzından çok farklıydı şu an gerçek bir Tess romanı okuyorum:)

İyi geceler.
Düğümlere Üfleyen Kadınlar bitti, okuduğum ilk Ece Temelkuran kitabıydı çok beğendim. Diline hayran kaldım diyebilirim. Kitap hakkında daha sonra detaylı bir yorum girebilirim şuan gözlerimi açık tutmakta zorlanıyorum.
Şermin Çarkacı'nın Dedemin Bakkalı "Çırak" adlı kitabına başladım 89. Sayfadayım. Daha önce Dedemin Bakkalı'nı okuyup çok beğenmiştim bu da gayet keyifli bir kitap olmuş saklayıp çocuklarıma okutacağım iki kitabı da
Sonrasında da İçimdeki Müzik'i okumayı düşünüyorum. Bayram gezmesine giderken yanıma alacağım. İnternet ve telefon doğru düzgün çekmiyor gideceğim yerde muhtemelen onu da bitirmiş olurum dönüşe kadar.

Okuma listelerinizdeki kitapların hiçbiri elimde yok o yüzden şimdilik ortak okumaya iştirak edemiyorum

Şimdiden herkesin bayramınu kutlarım. Mutlu bayramlar

İçimdeki Müzik beni ağlatan ender kitaplardandır. Öğrencilerimle ortak okuma yapıp tekrar okumuştum hatta. Eminim seveceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…