Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Herkese iyi bayramlar hanimlar
Ben hem bayraminizi kutlamaya hemde buradan ayrilmaya geldim .kitap okumaya devam ediyorum ama kizimin teog sinavina kadar sanirim duzenli bildirim yapamayacagim .islerim hic planladigim gibi olmadi kucuk bebegim durulacak derken durdurak bilmiyor ,artik etudler yok ve ben kizimi calistiricam isin kotu yani cogu zaman yanliz olucam .
Arada gelir halinizi hatrinizi sorarim cunku cok sevdim ozlerim sizi ama duzenli olamayacagim icin arkadaslarimi yormak beni cok uzer ..
Beni yeniden kitap okumaya alistirdiginiz icin cok cok tesekkir ederim .hepiniz icten ,duyarli samimi insanlarsiniz .
Hepinize iyi tatiller ,emekleriniz icin bir kez daha tesekkur ederim

Sazende Şunkin
Sayfa 138

Gecenin Sonuna Yolculuk
Son 120-130 sayfa falan galiba. Dikkat etmedim sayfa sayısına. Ayı bu ikisi ile bitirmeyi planlıyorum

Merhaba kitap kurtları
Öncelikle iyi bayramlar dilerim, sevdiklerinizin sıcaklığını her daim yanınızda hissetmeniz dileğiyle..

Sezgin Kaymaz__Kün bitti.

Ben çok sevdim, iyi ki DonukPudra bana hediye etmiş ve ben bu yazarı tanımış oldum. Teşekkür ederim kuzum.
Kitap Ankara-Konya arasında geçiyor, iki şehirde de yaşamış olduğum için yerleri ve konuşma hallerini gözümde canlandırmakta zorlanmadım. Bu bana kitabı daha da sevdirdi.
Karakterlerin her biri o kadar muntazamdı ki, sürekli acaba film çekilse nasıl kim canlandırabilir diye düşünüp durdum. En sevdiğim karakter Çeto oldu, kitapta beni hep gülümsetti, en olmadık yerde bile boşvermişliği beni benden aldı.
Absürd olayların bol olduğu bir kitaptı o yüzden mantık olmadan yapamam diyenlere pek hitap etmez.

Merhabalar sevgili arkadaşlarım
Hepinize iyi bayramlar dilerim.. Hep birlikte nice bayramlar görürüz inşallah Hepinizi kocaman öpüyorum

Ramazanda kitap okuyamadım hiç.. Cumartesi günü de dershane sınavım var o yüzden matematik-geometri çalışıyorum stresliyim biraz sınıf belirleme sınavı Kitap okumayınca buraya yazmaya da utanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…