Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Seninim bitti. Kitaba başlarken yazar erkek karakteri fiziksel olarak Idris Elba'ya benzetince tüm kitap boyunca gözümde o canlandı seviyorum seni Elba

Kitap ilerledikçe karakterlerin hayat tarzlarını Grinin Elli Tonu serisine benzettim ama sonradan öğrendim ki bu bitirdiğim kitap daha önce yayınlanmış. Yani E. L. James'ciğim Maureen hanımdan etkilenmiş

Milyarder Rodrick ve eskort Lena, bir partide boy gösterdikten sonra aralarındaki tutkuyu fark ederler ve 3 haftalık bir anlaşma yaparlar; Rodrick, Lena'nın çalıştığı enstitü için bağış yapacak, Lena ise 3 hafta boyunca Rodrick'in cinsel ihtiyaçlarını karşılayacaktır. Anlaşma aşka dönüşünce de ikili mutlu bir final yaptı.

Çabuk okunan, akıcı bir kitaptı. Çevirmeden kaynaklı birkaç anlatım bozukluğu vardı ama beni o kadar rahatsız etmedi. İçeriğindeli cinsel unsurlar çok fazla fakat kitap zaten bunun üstüne kurulu olduğu için ben rahatsız olmadım.

Bizim bugün evlilik yıldönümümüz, 4 yılı devirdik sevgilimle

Baya okudum bugün beklerkene, 120. Sayfadayım, çok sevdim Hüsnü Arkan'ın anlatımını
Kuzum benim çok mutlu olun hep böyle olun :)

Baya okudum bugün beklerkene, 120. Sayfadayım, çok sevdim Hüsnü Arkan'ın anlatımını

Daha çok güzel günler görün inşallah

Muhteşem gatsby ı okuyan okumayı düşünen var mıdır?

Ben daha önce okumuştum ama tekrar okusam mı diyorum. Unuttum çünkü

nice mutlu yillariniz olsun birlikte sevginiz askiniz daim olsun.

Muhteşem gatsby ı okuyan okumayı düşünen var mıdır?
ben okumustum eski filmler tarzinda bi kitap, ben sevmistim.
kalinkaselin ben giremedim icine kitabin. Adem ve Havva' nin oykusu pek ilgimi cekmeyen bir konu galiba. Bir de baslarda kadini (Havva'yi) tariflerken feminist damarim kabardi biraz.

Körlük çok güzel bir kitap

Canım Aliye, Ruhum Filiz bitti. Sabahattin Ali, onca karaktere aşkı güzelce iliştirirken kendisi de böyle naif bir aşk yaşamalıydı zaten

Kitapta beni en çok etkileyen iki şeyden biri, ne olursa olsun Sabahattin Ali'nin eşine hoşgörüyle yaklaşıp destek olmasıydı.

Diğeri de son mektupta Nihal Atsız ile Sabahattin Ali arasında geçen bir olay. Ali'nin yazdığı bir yazı yüzünden mahkemelik olmuşlar ve bu olayı aşırı merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…