- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #11.021
Nice 4'leri görün inşallahBizim bugün evlilik yıldönümümüz, 4 yılı devirdik sevgilimle
Baya okudum bugün beklerkene, 120. Sayfadayım, çok sevdim Hüsnü Arkan'ın anlatımını
Kuzum benim çok mutlu olun hep böyle olun :)Bizim bugün evlilik yıldönümümüz, 4 yılı devirdik sevgilimle
Baya okudum bugün beklerkene, 120. Sayfadayım, çok sevdim Hüsnü Arkan'ın anlatımını
Bizim bugün evlilik yıldönümümüz, 4 yılı devirdik sevgilimle
Yillar gectikce sarap gibi daha da tatlanin basgan
EvetCanan Tan En Son Yürekler ölür bitti
Yeni kitabım FRANZ KAFKA - DÖNÜŞÜM
Bildirim topiğine mi yazıyoruz biten kitabı?
Muhteşem gatsby ı okuyan okumayı düşünen var mıdır?
nice mutlu yillariniz olsun birlikte sevginiz askiniz daim olsun.Bizim bugün evlilik yıldönümümüz, 4 yılı devirdik sevgilimle
ben okumustum eski filmler tarzinda bi kitap, ben sevmistim.Muhteşem gatsby ı okuyan okumayı düşünen var mıdır?
Merhaba kızlar
Yeni kitabım körlük... normalde okuyacağım kitabı oğluma seçtiriyordum ancak sevgilikalinkaselin öyle güzel yorumlar yapmış ki oğlumdan gizlice başladım. Daha sayfa 18 deyim ancak ışık hızıyla girdim kitabın içine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?