Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Günaydın herkese
İzindeyim çok mutluyum.Hiç bitmesin istiyorumYine de ne ara geçti 4 gün hiç anlamadım.

Ne zamandır bildirim yapamıyorum. Kör Baykuş bitti. Çember serisinin 3. kitabı Kırmızı'ya başladım. Bugün vize başvurusu için randevum var. O zamana kadar biraz okursam iyi olacak. Gerçi bayram ziyaretlerine giderken yolda okudum ama daha başlarda sayılırım.

Kör Baykuş harika bir psikolojik romandı. @minerva1988 sorduğunda ilk izlenim bunalım demiştim ama olması gereken oymuş zaten. Analizlerine bayıldım.

Merhaba kızlar
bayramınızı kutlamak için bile gelemedim temizlik, ziyaretler derken nasıl geçti zaman anlamadım. yüzüncü ad'ı bitirdim bayramdan önce ve hala yeni kitaba başlayamadım. kitaplığımda neler var bakayım gün içinde bildirim yapmak için tekrar geleceğim sevgiler benden hepinize

Merhabalar, hemen kaçıyorum. Evde her şey koliler içinde. Yerleştikten sonra ilk kitabımı elime alınca yazarım. Öpüyorum. Meali de hala bitiremedim.
ahh yaa ben mealimi yanıma almayı unuttum biliyo musun, tüm yaz annemdeyim, altını çizerek, notlar alarak vs okuyordum o yüzden başka mealden okumak da istemiyorum
Dönünce bitireceğim inşallah

Benim de az önce bitti. Aynı hisleri paylaşıyoruz.
Söylenecek çok şey var, kelimeler yetersiz..
İyi ki okumuşuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…