Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Yaa ben bunu yazıyı yeni gördüm Güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim İnanın sizler de benim için çok kıymetlisiniz.. Sizlere ve buraya olan sevgim çok ayrı.. Hiçbiriniz görmedim bile ama dostluğunuz çok kıymetli gerçekten

İyi bayramlar kızlar:)
Çırak biraz önce bitti tatillerin en sevdiğim tarafı çok geç saatlere kadar kitap okuyabilmek:)
Yine.çok maceralı bir kitaptı peşpeşe okumak güzel oldu iyiki elimde 3. Kitap yok başlayabilirdim sağım solum belli olmaz:)

Yeni kitabım bereketli topraklar üzerinde-orhan Kemal

Bu yazardan daha önce eskici ve.oğullarini okuyup çok çok çok sevmiştim bu kitabını ayrı merak ediyorum beni yaniltmayacağindan eminim:?

Hayırlı geceler ya da yeni güne merhaba,
Ince Memed 4 - Sayfa 523

Az kaldı, bugün biter inşaAllah
Serinin belki de en güzel kitabı.
Karakter tahlilleri o kadar güzelleşti, destansı anlatımlar çoğaldı, yurdum insanının kültürü, töresi öyle güzel ifade ediliyor ki ;hayran kalmamak elde değil.

Günaydın herkese mutlu bayramlar dilerim.

Köyde Dedemin Bakkalı Çırak bitti İçimdeki Müzik'e başladım ama umduğum kadar vakit bulamadım kitap okumaya.
İçimdeki Müzik beni ağlatan ender kitaplardandır. Öğrencilerimle ortak okuma yapıp tekrar okumuştum hatta. Eminim seveceksin

Teşekkür ederimm kitap hakkında hep böyle güzel yorumlar duyuyorum biran önce okumak istiyorum artık.

Sazende Şunkin bitti.
Güzel bir Japon öyküsüydü. Yanlış hatırlamıyorsam Haruki Murakami de Japondu. Eğer öyleyse bu okuduğum ikinci japoncadan çeviri kitap.
Sazende Şunkin bir öykü kitabı. İçinde 6 öykü var. Kitaba adını veren Sazende Şunkin ile Kirin öykülerini çok sevdim özellikle. Bizim kültürümüze yabancı şeyler var içerisinde. Değişik ve güzeldi bence. Tavsiye ederim

Günaydın herkese. Tatil güzeldi, yine geldik işe
Bayramda sadece gezdim ve dinlendim sanırım. Doğru düzgün hiç okumadım desem yeridir
Notre Dame'ın Kamburu zaten son bıraktığım yerlerde sürünüyor. Gömülü Şamdan'a başladım onda da ancak 30 sayfa ilerleyebildim Sakin bir gün geçirebilirim de bayram tembelliğimi kitap okuma açısından telafi edebilirim en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…