Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Hızınıza yetişemiyorum resmen vikitap da yıllar önceden kalma benim de üyeliğim var hatta bazılarını takip ediyormuşum ama hem burda hem orda ismimi değiştiricem ondan sonra güncelleyeceğim.

kızlar vikitapta serseri85 bizden mi takip etmiş şimdi gördüm listesinde bir ben varım bizden sandım

birde orange_rose kimm :)))

vardı ama yakınca odanın içi duman doldu bizde üstüne su döktük
Oy kıyamam. Siz romantik filmden romantik-komediye taşmışsınız.
N-A-R Neil Gaimancığımdan Anansi Çocukları öneriyorum o zaman sana.
Şehir ve Şehir de olabilir.
Hemen bakıyorum canım.Aaa hatta neil den Yokyer ve Yolun sonunda ki okyanusu merak etmiştim şimdi hatırladım. Okudun mu onları?

çok eskiden almıştım onu giremedim bir zaman aa bi baktım serserilik zamanlarından kalmış. evli barklı kadın olmuşum
insanın ruhu değişmez evli barklı kadın ol nooolmuşşş :)))))
bende aynısını soracaktım OKYANUSYAA maşallahın var
teşekkür ederimmmm sana da maaşallah

Maaşallah çok güzelsin gerçekten
Senden kıskanıp foto koyayım ben de dedim ama sonradan yarışmayayım dedim ve kenara çekildim efendi gibi
yerim senin kıskançlığını :) gelen böyle kıskançlık olsun başım gözüm üzerine ayrıca rabbim birlikteliğinizi daim etsin
orası foto koymaya daha müsait, en azından herkesin görmesini enğelleyebiliyorsun sanırım, ben de sizleri merak ediyorum, bir adım oldu belki sizler de koyuverirsiniz diye :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…