- 4 Ocak 2017
- 2.316
- 6.764
- 158
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #1.121
bende baktım çok hoşsun. seni daha büyük düşünüyorduminsanın ruhu değişmez evli barklı kadın ol nooolmuşşş :)))))
teşekkür ederimmmm sana da maaşallah
yerim senin kıskançlığını :) gelen böyle kıskançlık olsun başım gözüm üzerineayrıca rabbim birlikteliğinizi daim etsin
orası foto koymaya daha müsait, en azından herkesin görmesini enğelleyebiliyorsun sanırım, ben de sizleri merak ediyorum, bir adım oldu belki sizler de koyuverirsiniz diye :)))
Şaka takılıyorum canım.lolişim ile aramızda farklı bir bağ var
ama seni de çok aşırı sevdiğimizi biliyorsun tabi
bende baktım çok hoşsun. seni daha büyük düşünüyordum
İnstagramdan gördük birbirimizi biz genel olarak. Kullanıyorsan ekleyebilirim ben.insanın ruhu değişmez evli barklı kadın ol nooolmuşşş :)))))
teşekkür ederimmmm sana da maaşallah
yerim senin kıskançlığını :) gelen böyle kıskançlık olsun başım gözüm üzerineayrıca rabbim birlikteliğinizi daim etsin
orası foto koymaya daha müsait, en azından herkesin görmesini enğelleyebiliyorsun sanırım, ben de sizleri merak ediyorum, bir adım oldu belki sizler de koyuverirsiniz diye :)))
Evet haddini bilsin eşinle birlikte fotonu gördüm iyi yapmışsın canım koymaklaBenim kendi fotoğrafım vardı zaten ama kafamın tepesi gözüküyordu sadece
Şimdi değişiklik yaptım, bide bana sürekli msj atan biri var vikitapta, cevap yazmıyorum ama ısrarla atıyor, belki o da susar dedim.
teşekkür ederim :) ama büyüğüm, 30 daha nolsunbende baktım çok hoşsun. seni daha büyük düşünüyordum
Teşekkür ederimmm :)) büyük büyük mü yazdım buraya nedir
öyle mi karşılaştık mı :) kullanıyorum evetİnstagramdan gördük birbirimizi biz genel olarak. Kullanıyorsan ekleyebilirim ben.
ay sabah gördüm bende fotonu çok güzelsinbenim tatlım
olgun ve mantıklı yazdın bence....
Teşekkür ederimmm :)) büyük büyük mü yazdım buraya nedir
...
Teşekkür ederimolgun ve mantıklı yazdın bence.
teşekkür ederimmm :) güzel gözler güzel görüyor, iş bende değil canım benimay sabah gördüm bende fotonu çok güzelsin
iki günde bir sulaman gerekiyor ama tabağında asla su kalmayacak canım, onun dışında bu bitki aslında güzel narın görünüşüne inat asalak bir bitkidir, bildiğin parazittir yani. Yağmur ormanlarında ağaçları sarmaşık gibi sarıp göğe güneşe ulaşmaya çalışırKızlar orkide çiçeği olan var mı acaba? Bakımı için bana tavsiye edebileceğiniz birşeyler var mı?
Kızlar orkide çiçeği olan var mı acaba? Bakımı için bana tavsiye edebileceğiniz birşeyler var mı?
Kurtarırsın sakın atma havaya dış etkilere toleransı yüksek bir bitkidir.annem hacca giderken 5 tane orkidesini bana emanet etti, döndüğünde 5i de can çekişiyordu. Ben yorum yapamıyorum bu konuya maalesef
çok su sevmezler diye biliyorum ben o sebeple haftasonları suluyorumKızlar orkide çiçeği olan var mı acaba? Bakımı için bana tavsiye edebileceğiniz birşeyler var mı?
Kızlar orkide çiçeği olan var mı acaba? Bakımı için bana tavsiye edebileceğiniz birşeyler var mı?
Annem döndükten sonra bayağı ilgilendi zaten sanırım 1 tanesi tamamen gitti. Diğerleri filiz vermeye başladı. Çiçek de açarlar inşallah çok mutlu olacağım o zaman.Kurtarırsın sakın atma havaya dış etkilere toleransı yüksek bir bitkidir.
Ben bütün yapraklarını kesmek zorunda kalmıştım sadece kökü kalmıştı, ona rağmen bir müddet sonra ortasından yaprak çıkmaya başladı
annem hacca giderken 5 tane orkidesini bana emanet etti, döndüğünde 5i de can çekişiyordu. Ben yorum yapamıyorum bu konuya maalesef
iki günde bir sulaman gerekiyor ama tabağında asla su kalmayacak canım, onun dışında bu bitki aslında güzel narın görünüşüne inat asalak bir bitkidir, bildiğin parazittir yani. Yağmur ormanlarında ağaçları sarmaşık gibi sarıp göğe güneşe ulaşmaya çalışır
o nedenle ki ara ara yağmur hissi vermek için yapraklarına fıs fıs ile su sık
Kurtarırsın sakın atma havaya dış etkilere toleransı yüksek bir bitkidir.
Ben bütün yapraklarını kesmek zorunda kalmıştım sadece kökü kalmıştı, ona rağmen bir müddet sonra ortasından yaprak çıkmaya başladı
belli bir mevsimi varmı? şuan tek bir çiçeği tomurcuğu yok. olan tormurcukları öldürdümçok su sevmezler diye biliyorum ben o sebeple haftasonları suluyorum
sulu bırakmıyorum bi süre su içinde kalıyor ama sonra saksılarındaki suyu boşaltıyorum
ölüp ölüp diriliyo benimkiler
şimdi yine bi sürü tomurcuk vermişler
oturduğum oda güneş falan da görmüyor. oda etkili. işe mi getirsem acaba diyorumBenim de 1 orkidem var mayıstan beri. Benim çiçeklerle aram yoktur. Hiç ilgilenmedim, su vermedim. Evin her yerine koydum, mutfağa balkona attım. Çiçek açacak şimdi tomurcuk vermiş.
Demek ki benim orkide bir garip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?