- 8 Eylül 2012
- 5.006
- 7.868
- 198
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #11.581
Şimdi farkettim listede adını yanlış yazmışım geçen ay bildirimde bulunmamişsin izinli miydiniz??Yok hayir degismedi. Yalniz siz kullanici adimi yanlis yazmissiniz listeye acaba onunla ilgili bir sey mi oldu ki.
Ramazan ayi bayram diye cok yogun gectigini okuyamadigimi bu yuzden de aktif olmayacagimi yazmıştım. Kitabi bitiremedim gecen ay. Dolayısıyla bildirimini yapacagim bir sey olmadi malesef.Şimdi farkettim listede adını yanlış yazmışım geçen ay bildirimde bulunmamişsin izinli miydiniz??
Geçmişi çok sık takip edemiyorum görmedim:) yaz gelince bı rahevet çöküyo zaten sanki kışın daha bi odaklanarak okuyabiliyorum sanırım genel bı problem:)Ramazan ayi bayram diye cok yogun gectigini okuyamadigimi bu yuzden de aktif olmayacagimi yazmıştım. Kitabi bitiremedim gecen ay. Dolayısıyla bildirimini yapacagim bir sey olmadi malesef.
Evet sonu biraz fazla uzatilmisti gerçekten ama eğlenceli olduğu için okuttu kendini:)Selam kızlar
kalinkaselin un lun dun u bende bittirdim Güzeldi ama biraz yordu beni sanki belki biraz daha kısa olabilirmiş . Tabi çok daha ayrıntılı ama okurken bana biraz momo yu hatırlattı. Çeviri gerçekten çok güzeldi. Trakya ağzıyla konuşan çocuğu bende çok sevdim. İlerleyen zamanlarda diğer kitaplarını da okuyabilirim
_meLinDa_ bende tam hangi kitaba başlasam diyordum seni gördüm bende sahilde kafkaya başlayayım
ay kuzuuumm cok duygulandim ama ben.. tesekkur ederim_asmunikal_ kalinkaselin
chentiq çok sık olmasa da uğrayan bi arkadaşımız, onu çıkarmayalım geçen ay bitirememiş sadece
chentiq daha sık uğrarsan seviniriz arkadaşım, okuyamasan bile daha sık gel olur mu
iyi geceler.. sen cocuklardan nasil vakit buluyorsun inanamiyorum. Yillik kitap hedefine catladjm.İyi geceler geveze baykuşlar
Daha önce de belirttiğim gibi anaevi dinlenme(!) tesislerinde okumaya vaktim pek olmuyor
Akçasazın Ağaları-Demirciler Çarşısı Cinayeti sayfa 270
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?