Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

İyi geceler müptezeller sayfa 43'teyim gün içinde okuyamadım sabah biraz okumuştum. Devam ediyorum şimdi.
Yorumun için teşekkür ederim kitabı alışveriş sepetime ekledim bu mesajını okuduktan sonra

Günaydınlar ve iyi haftalar

Puslu Kıtalar Atlası bitti. İlk İhsan Oktay Anar kitabımdı, yazarın anlatımına bayıldım.. Keşke __giz__ ciğim gibi size güzelce kitap hakkında bilgi verebilsem ama maalesef o yetenek ben de yok O sebeple sadece muhteşem bir kitap, okumalısınız diyorum. Umarım ortak okuma yaptığım arkadaşım @kalinkaselin de bana katılıyordur bu konuda. Diğer kitaplarını da listeme ekleyip hepsini okumak istiyorum Bu kitabı okumama sebep olan @loliss ciğime de kocaman teşekkürler

Yeni kitabım @minerva1988 ciğimin güzel hediyesi, çookkk okumak istediğim kitaplardan biri olan Şanzelize Düğün Salonu

günaydın baykuşlar

Yok hayir degismedi. Yalniz siz kullanici adimi yanlis yazmissiniz listeye acaba onunla ilgili bir sey mi oldu ki.
Sen hedefini söyle hemen ekleyim seni Kalabalık olduğumuz için, bide çok çıkan olduğu için bazen karıştırabiliyorum. Teşekkür ederim

eywallah başganımmm

günaydın baykuşlar

Yok hayir degismedi. Yalniz siz kullanici adimi yanlis yazmissiniz listeye acaba onunla ilgili bir sey mi oldu ki.
Sen hedefini söyle hemen ekleyim seni Kalabalık olduğumuz için, bide çok çıkan olduğu için bazen karıştırabiliyorum. Teşekkür ederim

eywallah başganımmm

Günaydın..
Hafta sonu Mina Urgan- Bir Dinozorun Anıları ve Franz Kafka - Dönüşüm bitti. Mina Urgan'ın anlattıklarını merakla okudum ve benim için çok önemli bilgiler edindim. Anı okumayı hep sevmişimdir zaten.
Kitaplığım perşembe gelecek inşallah. İki aydır bitmeyen kitaplık yapıyorlar, bakalım. O yüzden elime geçen İvan Turgenyev - İlk aşk öyküsü geçti elime. Aşk romanlarını hiç sevmeyen ben ve İlk aşk.. Bakalım..

Günaydınlar, mutlu haftalar
Ortak kitabımız olan Huzur bitti gerçi benden başka okuyan olmadı sanırım
bende _Cassandra_ cığım sayesinde okudum teşekkür ederim canım
Daha öncede belirttiğim gibi baştan sona dolu dolu bir kitaptı konu genel itibariyle bir aşk olsa da musiki muhabbetleri, İstanbul, aydınların iç huzursuzluğu yoğun bir şekilde işlenmiş.

Yeni kitabım bir kadının yaşamından yirmi dört saat-Stefan Zweig

Günaydın
ay kuzuuumm cok duygulandim ama ben.. tesekkur ederim

iyi geceler.. sen cocuklardan nasil vakit buluyorsun inanamiyorum. Yillik kitap hedefine catladjm.
ben uyumaya gidiyorum
Aeden daha sayfa 300
söylemesi ayıp hedefimin yarısına ulaştım galiba
Gün içinde çok vaktim olmuyo zaten küçüğü sallarken ya da emzirirken okuyorum sadece
Uykudan feragat ediyorum birazcık
Ayrıca sen de az olsa bile azimle okuyosun

Hem ödünç hem de başka kitap yok mu
Söylesene o zaman, neden davet edeyim seni

Selam arkadaslar grcen hafta Erasmus Delilige Ovgu' ye baslamistim ama bayilacak gibi olunca birakip Brooke Davis' in Yanlizca Millie kitabina basladim. Bir cocugun gozunden yasadiklarini, hayati idrak edisini cok guzel betimleyerek anlatiyor. Syf 80 deyim. Erasmus'u kiş mevsimine birakiyorum.

Canim benim keyifli okumalar :)

Mutlu haftalar..
Haftasonu tatlı yoğunluklardaydım. Pek okumadım. Grinin Elli Tonuna başlamayı bir beceremedim gitti. Bugün başlayacağım inş.
Koşmasaydım Yazamazdım' a başladım bir yandan. Albenisi yok. Fakat yazarı sevdiğim için okuma gayretindeyim. minerva1988 haklıymışsın Kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…