- 8 Eylül 2012
- 5.006
- 7.868
- 198
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #11.741
Çok tatlısınız..
Gizim keremi hak ediyor. çekiliyorum aradan...
kötüler yine kazandıben kaybettim
Ah bebeğim senle iznin dibine vuracağızBiri beni de gazlasın kilo ve spor konusunda lütfen
Bildirimi de yapayım. Süper İyi Günler bitti. Kitaba bayıldım bayıldımDevamı da olabilir gibi geldi sanki ama cahil cahil konuşmayım şimdi
Perşembe cuma için izin aldım. Haftasonuyla birleşince tam 4 gün ediyor. Evimde dinlenip bol film izlemeli, kitap okumalı, uyumalı dört gün geçirmek istiyorumBu sürede de Şanzelize Düğün Salonu okuyacağım zaten
Oglum 20 aylik... 2 yasa dogru ilerliyor ..Cicoretti ig de bulamadim seni
DonukPudra oglun kac yasindaydi? Wpor topiginde etiketledin mi beni. Cidden bir toplasalim ya
g.bebek.cico canim kull. adim.Cicoretti ig de bulamadim seni
DonukPudra oglun kac yasindaydi? Wpor topiginde etiketledin mi beni. Cidden bir toplasalim ya
Ah bebeğim senle iznin dibine vuracağız
Ben de 3 gün raporluyum
rize'dekini unutuyorsun bebekKerem de gitti al işte
iyilerde bir gün kazanır yeğeeennnnnnAşk olsun ne kötülüğümü gördün, sadece sevmişim çılgınlar gibi.
nasılsın kuzum benimAh bebeğim senle iznin dibine vuracağız
Ben de 3 gün raporluyum
benimki de 26 aylik. Buyukse tuvalet egitimini nasil hallettigini soracaktilOglum 20 aylik... 2 yasa dogru ilerliyor ..
Spor sayfasina etiketledimmm.
Baykuslarin kilo verme yarisi adi
davet yolladim an itibariyle. Bol c li bi hesap. Kendimi desifre etmicim buradag.bebek.cico canim kull. adim.
Kor Adamin Bahcesi basta sarmamisti ama su an gercekten cok merak ediyorum . Yorumlarimi kitap bitimine sakliyorum syf 214e geldim.
İyiyim canım benim, en zor kısmını atlattım bana görenasılsın kuzum benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?