- 1 Kasım 2016
- 1.914
- 7.515
- 88
- 44
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #11.721
Bak çok feci darlarız doktorum:) konuyu istediğin kadar böl spor ve sağlıklı yaşam herkesin derdi :)
Oyle bi sayfa da mi varr? Valla bianda hafiza kaybi yasadim filan derim beni korkutmayinnHatta baykuslarin kilo verme sayfasina gel sen...Cicoretti bizi orda aydinlat.
Yalniz pisman olabilirsin
evet.. bir ara hırsla zayıflamak uğruna açıldıOyle bi sayfa da mi varr? Valla bianda hafiza kaybi yasadim filan derim beni korkutmayinn
Peki faydasını gören oldu mu ve devam ediyor musunuzevet.. bir ara hırsla zayıflamak uğruna açıldı
Basla birak cok yaptik acikcasi....Peki faydasını gören oldu mu ve devam ediyor musunuz
Yeni topik yeni heyecan. Etiketleyin damlayayim :)Basla birak cok yaptik acikcasi....
Kendi capimizda devam etmeye calisiyoruz
ig instagram degil mi? Ayni isimde misin ben eklerim seni... LPG cok eksik bende. Bir baslayabilsem rolantide bile giderimGunaydin kizlar dun okuyamadim hic. Bu arada bana bilditim gelmiyor 2 gundur kendim sayfaya girince gorebiliyorum. Kör Adamin Bahcesi syf 66 dayim. Bu kitap biraz yavas gidecek galiba cevirisini begenmedim. Hele abdest yerine "aptes" yazmislar. Nerde editor nerde bu insanlik diyesim geldi. Mail aticam gicik oldum.
Tesekkur ederim canim. 4 yili buldu sanirim spor hayatim.
iki hafta benim de gazim yoktu ama su an bol bol vites atabiliriz beraber.
gel hemen sen de.
benim ig hesabim hepinize acik kizlar. Ama pek antrenman vs paylasmiyorum gene de yonlendiririm.
biz macfit konutkentteyiz su an .pilates senin icin cok uygun su donem. Fitnessi da cok zorlamadan yapiyorsundur sanirim.
Konuyu cok bolmek istemiyorum kisacik bi kac birsey yaziyim kizlar antrenman, beslenme vs. ile ilgili fikir almak isterseniz ben buradayim. Kaslanmaktan asla korkmayin cunku inanin erkek gibi olmuyoruz. Onemli olan ne istediginiz ve bunun icin ne yapmaya hazir oldugunuz. Gerisi ter ve mutluluk. Beles LPG tesisime hosgeldiniz
Ayy darlamayin. Once ufak ufak alistiralimBak çok feci darlarız doktorum:) konuyu istediğin kadar böl spor ve sağlıklı yaşam herkesin derdi :)
ben bilmiyorum orayi. Etiket rica edeyim. Tabi aktifseniz.Hatta baykuslarin kilo verme sayfasina gel sen...Cicoretti bizi orda aydinlat.
Yalniz pisman olabilirsin
evet canim instagram ama hesabimda sporla akali pek birsey yok. Evlenmeden once kuagor makyoz filan bakayim diue acmistimig instagram degil mi? Ayni isimde misin ben eklerim seni... LPG cok eksik bende. Bir baslayabilsem rolantide bile giderimantreman konusunda bilgi almak isterim tabi. Basvurularimiz nereye .
Ayy darlamayin. Once ufak ufak alistiralim
ben bilmiyorum orayi. Etiket rica edeyim. Tabi aktifseniz.yoksa hic isim olmaz
giz diye yazmasan. Hafiften catmala durumlari vardi. Elalemin kaynanalarina bak diye. O kadar dumur oldumki suratımdan tablo yapilabbilirdjEki Görüntüle 2019805
Bugun bana bir adet gamzeli guzellik supriz yapti...cok ama cok mutlu oldummm..
Notuna ayri bayildim ve kahkaha attim
Canimsinnn... Iyi ki tanimisimmmm..
__giz__
Eki Görüntüle 2019805
__giz__
giz diye yazmasan. Hafiften catmala durumlari vardi. Elalemin kaynanalarina bak diye. O kadar dumur oldumki suratımdan tablo yapilabbilirdj
Yeryerim seni.. Canim sevdicekimm..Seni mutlu edip güldürebildiysem ne mutlu bana kuzum benim.
Keyifle oku, inşallah beğenirsin.
Küçük Prens'ime de iyi bak, en kısa zamanda karpuzumu ve yeşil boyalarımı alıp istemeye geleceğim.
Eki Görüntüle 2019805
__giz__
Seni mutlu edip güldürebildiysem ne mutlu bana kuzum benim.
Keyifle oku, inşallah beğenirsin.
Küçük Prens'ime de iyi bak, en kısa zamanda karpuzumu ve yeşil boyalarımı alıp istemeye geleceğim.
Spor mu ? Kaş mı? Taş mı? Help me !!!!Biri kas ve spor mu dedi
Ben de istiyorummmmm
Kerem de gitti al işteÇok tatlısınız..
Gizim keremi hak ediyor. çekiliyorum aradan...
kötüler yine kazandıben kaybettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?