Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Ve dağlar yankılandı bitti. Açıkçası kitabı sevmedim. İlk kitaptan itibaren kötüye doğru devam etmiş yazar. Sırf diğer kitapların hatrına alıp okudum. Konular birbirinden kopuk, kitabın konusu olan kahramanlardan sadece kız kardeşin yaşamı biraz anlatılmış abiye ne olmuş nasıl büyümüş ayrıntı yok ya da ben göremedim. Şimdiki kitabım genç bir yazar olan arkadaşım var ilk kitabını çıkatmıştı bana da imzalı olarak gönderdi onu okuyacağım. Kristal Serseriler

ig instagram degil mi? Ayni isimde misin ben eklerim seni... LPG cok eksik bende. Bir baslayabilsem rolantide bile giderim antreman konusunda bilgi almak isterim tabi. Basvurularimiz nereye .

Bak çok feci darlarız doktorum:) konuyu istediğin kadar böl spor ve sağlıklı yaşam herkesin derdi :)
Ayy darlamayin. Once ufak ufak alistiralim
Hatta baykuslarin kilo verme sayfasina gel sen... Cicoretti bizi orda aydinlat.

Yalniz pisman olabilirsin
ben bilmiyorum orayi. Etiket rica edeyim. Tabi aktifseniz. yoksa hic isim olmaz

Merhaba Hanımlar
Dostoyevski Kumarbaz bitti. İlk 50 sayfada biraz sıkılsam da devamı akıp gitti kitabın. Bir kumarbazın psikolojisini oldukça iyi işlemiş Dostoyevski, hatta bana Stefan Zweig'i anımsattı, daha önce Satranç ve Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu'nu okumuştum. Kendimi kitabın içinde hissetmiştim. Kim bilir belki ilham almıştır Zweig Dostoyevski'den :)

Yeni kitabım Sait Faik Abasıyanık Son Kuşlar henüz başlamadım, akşam dışarı çıkacağım ve kitap yarına kalacak büyük ihtimalle :) sevgiler benden hepinize

evet canim instagram ama hesabimda sporla akali pek birsey yok. Evlenmeden once kuagor makyoz filan bakayim diue acmistim simdi baska seyler var ama hesabimin kilidi sizlere acik taniki. Su baslik neredeyse ben ordan gaz dolumu yapalim birbirimize derim DonukPudra
Ay hazir smiley varken ip atlamak cok guzel bisey belirteyim

Biri beni de gazlasın kilo ve spor konusunda lütfen
Bildirimi de yapayım. Süper İyi Günler bitti. Kitaba bayıldım bayıldım Devamı da olabilir gibi geldi sanki ama cahil cahil konuşmayım şimdi
Perşembe cuma için izin aldım. Haftasonuyla birleşince tam 4 gün ediyor. Evimde dinlenip bol film izlemeli, kitap okumalı, uyumalı dört gün geçirmek istiyorum Bu sürede de Şanzelize Düğün Salonu okuyacağım zaten

Eki Görüntüle 2019805

Bugun bana bir adet gamzeli guzellik supriz yapti...cok ama cok mutlu oldummm..
Notuna ayri bayildim ve kahkaha attim
Canimsinnn... Iyi ki tanimisimmmm..
__giz__

Seni mutlu edip güldürebildiysem ne mutlu bana kuzum benim.
Keyifle oku, inşallah beğenirsin.
Küçük Prens'ime de iyi bak, en kısa zamanda karpuzumu ve yeşil boyalarımı alıp istemeye geleceğim.

giz diye yazmasan. Hafiften catmala durumlari vardi. Elalemin kaynanalarina bak diye. O kadar dumur oldumki suratımdan tablo yapilabbilirdj

Küçük Prens'ime de iyi bak, en kısa zamanda karpuzumu ve yeşil boyalarımı alıp istemeye geleceğim.
Yeryerim seni.. Canim sevdicekimm..

Bekliyoruz anali ogullu... yemyesil

Eki Görüntüle 2019805

Bugun bana bir adet gamzeli guzellik supriz yapti...cok ama cok mutlu oldummm..
Notuna ayri bayildim ve kahkaha attim
Canimsinnn... Iyi ki tanimisimmmm..
__giz__

Çok tatlısınız..
Gizim keremi hak ediyor. çekiliyorum aradan...
kötüler yine kazandı ben kaybettim

Dün puslu kıtalar atlası bitti çooook güzeldi bayıldım konu bı kere çok sağlam ve öyle yerleri dönüp dolaşıp final yapıyor ki keşke 230 değil 800-900 sayfa falan olsaydı yazar yazsaydın ben okudum yazarın diğer kitapları iyi ki elimde var ağustosta bı tanesini daha okuycam:)

Yeni kitabım Sarah jio - gündüz sefası
Araya bir çerez girsin dedim bundan sonra sağlam bir klasik okumayı düşünüyorum:)
Sayfa:73 zaten 350 sayfa yarın biter zannimca.cok hızlı ilerliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…