- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #11.701
Bi nabız yoklayayım bakayım... beni unutmadınız di mi Canlar... ben haliyle okuyamıyorum... öpüyorum hepicinizi
Değil mi ama... bu da farklı bir tecrübe...sağol canım. Döneceğiz artık 2 güne kadar. Kafkanın evini, müzesini gördüm. Çok farklı bir duyguydu benim için
Sen de okuyorsun suan aslinda.. Gittigin yerleri. Keyifle takip ediyorum.
Kuklasureyya ig'de bir mezarlik paylasmis gordun mu... Aklimdan seni gecirdim hatta Papatya acaba oraya gidecek mi diye. Ben de cok merak ettim.Değil mi ama... bu da farklı bir tecrübe...sağol canım. Döneceğiz artık 2 güne kadar. Kafkanın evini, müzesini gördüm. Çok farklı bir duyguydu benim için
Malesef oraya gidemedik. Uzak kalıyor buralara...ben de gördüm ve çok merak ettim aslında...Kuklasureyya ig'de bir mezarlik paylasmis gordun mu... Aklimdan seni gecirdim hatta Papatya acaba oraya gidecek mi diye. Ben de cok merak ettim.
Kafkains bir gun bana da nasip olur.
Ben dilimle savunuyorum:))
Biz ikimi variz sadece sevdicek
Hos benim agirligim dengeler benceizmir agirlikta
Tesekkur ederim canim. 4 yili buldu sanirim spor hayatim.Canımsın düzenli sporu dün baya fark ettim . Ne güzel kaslar onlar öyle ya maşallah:)
iki hafta benim de gazim yoktu ama su an bol bol vites atabiliriz beraber.Beni sevdiğini biliyordum yuffi yuffi yuffi
Kaslarına hayran kaldım tabi. Sevdicekim ile yaniDonukPudra m ile bize gaz versene Biz de taş olcaz da
gel hemen sen de.Biri kas ve spor mu dedi
Ben de istiyorummmmm
benim ig hesabim hepinize acik kizlar. Ama pek antrenman vs paylasmiyorum gene de yonlendiririm.seneyi bekle. ayın geldiğinde alıcam kitabınıya ben napiiimm.. 4 sene 29 da takılı kaldım. baktım bişi olmuytor birden 33 e girdim. Hatta laf aramızda 34 olacağım bir kaç ay soraaaa
NOT:Cicoretti şey kem küm.. kaslara ben de bakabilir miyim acabaaa... spor yapmam kilo vermem kaslanmam lazım. nerede toplaşıyorsak beni de yazın
biz macfit konutkentteyiz su an .pilates senin icin cok uygun su donem. Fitnessi da cok zorlamadan yapiyorsundur sanirim.Cicoretti hangi spor salonuna gidiyorsun.
Ben de spora gidiyorum 1,5 aydır. Kilo alımımı minimuma indirmem lazım. Ayrıca kol ve sırt çalışıyorum.
Pilates ve fitnes yapıyorum.
Kitabımı da iki gündür okuyamıyorum
benim ig hesabim hepinize acik kizlar. Ama pek antrenman vs paylasmiyorum gene de yonlendiririm.
biz macfit konutkentteyiz su an .pilates senin icin cok uygun su donem. Fitnessi da cok zorlamadan yapiyorsundur sanirim.
Konuyu cok bolmek istemiyorum kisacik bi kac birsey yaziyim kizlar antrenman, beslenme vs. ile ilgili fikir almak isterseniz ben buradayim. Kaslanmaktan asla korkmayin cunku inanin erkek gibi olmuyoruz. Onemli olan ne istediginiz ve bunun icin ne yapmaya hazir oldugunuz. Gerisi ter ve mutluluk. Beles LPG tesisime hosgeldiniz
Bak çok feci darlarız doktorum:) konuyu istediğin kadar böl spor ve sağlıklı yaşam herkesin derdi :)Gunaydin kizlar dun okuyamadim hic. Bu arada bana bilditim gelmiyor 2 gundur kendim sayfaya girince gorebiliyorum. Kör Adamin Bahcesi syf 66 dayim. Bu kitap biraz yavas gidecek galiba cevirisini begenmedim. Hele abdest yerine "aptes" yazmislar. Nerde editor nerde bu insanlik diyesim geldi. Mail aticam gicik oldum.
Tesekkur ederim canim. 4 yili buldu sanirim spor hayatim.
iki hafta benim de gazim yoktu ama su an bol bol vites atabiliriz beraber.
gel hemen sen de.
benim ig hesabim hepinize acik kizlar. Ama pek antrenman vs paylasmiyorum gene de yonlendiririm.
biz macfit konutkentteyiz su an .pilates senin icin cok uygun su donem. Fitnessi da cok zorlamadan yapiyorsundur sanirim.
Konuyu cok bolmek istemiyorum kisacik bi kac birsey yaziyim kizlar antrenman, beslenme vs. ile ilgili fikir almak isterseniz ben buradayim. Kaslanmaktan asla korkmayin cunku inanin erkek gibi olmuyoruz. Onemli olan ne istediginiz ve bunun icin ne yapmaya hazir oldugunuz. Gerisi ter ve mutluluk. Beles LPG tesisime hosgeldiniz
Hatta baykuslarin kilo verme sayfasina gel sen...Bak çok feci darlarız doktorum:) konuyu istediğin kadar böl spor ve sağlıklı yaşam herkesin derdi :)
Çok mantıklı ya bence bizi engelleyecek yakinda:)Hatta baykuslarin kilo verme sayfasina gel sen...Cicoretti bizi orda aydinlat.
Yalniz pisman olabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?