Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Sen de okuyorsun suan aslinda.. Gittigin yerleri. Keyifle takip ediyorum.
Değil mi ama... bu da farklı bir tecrübe...sağol canım. Döneceğiz artık 2 güne kadar. Kafkanın evini, müzesini gördüm. Çok farklı bir duyguydu benim için

Değil mi ama... bu da farklı bir tecrübe...sağol canım. Döneceğiz artık 2 güne kadar. Kafkanın evini, müzesini gördüm. Çok farklı bir duyguydu benim için
Kuklasureyya ig'de bir mezarlik paylasmis gordun mu... Aklimdan seni gecirdim hatta Papatya acaba oraya gidecek mi diye. Ben de cok merak ettim.

Kafka ins bir gun bana da nasip olur.

Kuklasureyya ig'de bir mezarlik paylasmis gordun mu... Aklimdan seni gecirdim hatta Papatya acaba oraya gidecek mi diye. Ben de cok merak ettim.

Kafka ins bir gun bana da nasip olur.
Malesef oraya gidemedik. Uzak kalıyor buralara...ben de gördüm ve çok merak ettim aslında...
İnşallah nasip olur canım

Gunaydin kizlar dun okuyamadim hic. Bu arada bana bilditim gelmiyor 2 gundur kendim sayfaya girince gorebiliyorum. Kör Adamin Bahcesi syf 66 dayim. Bu kitap biraz yavas gidecek galiba cevirisini begenmedim. Hele abdest yerine "aptes" yazmislar. Nerde editor nerde bu insanlik diyesim geldi. Mail aticam gicik oldum.

Canımsın düzenli sporu dün baya fark ettim . Ne güzel kaslar onlar öyle ya maşallah:)
Tesekkur ederim canim. 4 yili buldu sanirim spor hayatim.

Beni sevdiğini biliyordum yuffi yuffi yuffi
Kaslarına hayran kaldım tabi. Sevdicekim ile yani DonukPudra m ile bize gaz versene Biz de taş olcaz da
iki hafta benim de gazim yoktu ama su an bol bol vites atabiliriz beraber.

Biri kas ve spor mu dedi
Ben de istiyorummmmm
gel hemen sen de.

benim ig hesabim hepinize acik kizlar. Ama pek antrenman vs paylasmiyorum gene de yonlendiririm.

biz macfit konutkentteyiz su an .pilates senin icin cok uygun su donem. Fitnessi da cok zorlamadan yapiyorsundur sanirim.
Konuyu cok bolmek istemiyorum kisacik bi kac birsey yaziyim kizlar antrenman, beslenme vs. ile ilgili fikir almak isterseniz ben buradayim. Kaslanmaktan asla korkmayin cunku inanin erkek gibi olmuyoruz. Onemli olan ne istediginiz ve bunun icin ne yapmaya hazir oldugunuz. Gerisi ter ve mutluluk. Beles LPG tesisime hosgeldiniz

günaydın

ben de macfit izmir point bornova şubesine gidiyorum
pek düzenli gidemesem de.
doğum kilolarından kurtulmam lazım. doğum sonrası daha doğrusu çok dengesiz beslendim

Bak çok feci darlarız doktorum:) konuyu istediğin kadar böl spor ve sağlıklı yaşam herkesin derdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…