Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Mutlu haftalar.
Baykuşlarım sizden izin istiyorum. Sohbete pek gelemeyeceğim muhtemelen ay sonu toplu bildirimde bulunacağım. elbette kitap okumayı başarırsam
Ay sonu işten ayrılıyorum sonunda. Sonrasında aranmamak için var olan işleri bitirmeye çabalıyorum.
Önümüzdeki ay da evimizi kurma yerleştirme telaşında olacağım. Bir de aile ziyareti derken 3 şehir arasında mekik dokuyacağım. Pek fırsatım olmaz buraya uğramak için. Peşinen iznimi alayım.
Sizleri seviyorum.

Selam baykuşlar,

Sineklerin Tanrısı 131. Sayfadayım.
Bu aralar okuyamıyorum, çok yoğun geçiyor günlerim. Önümüzdeki hafta rahatlamış olacağım inşallah, o zamana kadar uğrayamayabilirim. Şimdiden belirteyim.

N-A-R çok çok kolay gelsin sevdicek. Ben huni takıp dolanacağım yakında, zihin yorgunluğu bana ağır geldi.

Günaydın kızlarrr içinizde en yavaş okuyanınız benim heralde ya da vakit bulup okuyamayanınız Nar Agacı son 100 sayfa hafta sonu okudum ama bitmedi bitçek inşallah

Bu üçüncü olacak sanırım yazıyorum ay sonu tatile gideceğim için kitap tavsiyesi istedim kimse görmedi galiba bunu DA görmezseniz bir daha istemeyeceğim tavsiye tatilde sıkmayacak su gibi akıp gidecek kitap tavsiyesi istiyorum sizden

Hangi tür kitaplar sevdiğinize göre değişir aslında verilecek tavsiyeler..
Şanzelize Düğün Salonu, Puslu Kıtalar Atlası bu ay içerisinde okuduğum ve bana göre su gibi giden kitaplar. Ama siz beğenir misiniz, tarzınız ne bilemedim tam

Sevdicek keşke benim görümcem olsan Yanıma yoldaş olsan bi işimin elinden tutanım olaydınnnnn
Kolay gelsin size de az kaldı. Büyük boşluğa düşeceksin sonra

Sevdicek keşke benim görümcem olsan Yanıma yoldaş olsan bi işimin elinden tutanım olaydınnnnn
Kolay gelsin size de az kaldı. Büyük boşluğa düşeceksin sonra

Oyy yerim seni. Keşke aynı şehirde olabilseydik.
Ahaha bence senin görümce de fena tutmaz senin elinden.
Bu hafta biter, balayına çıkar benim kafa da.

tatil kitabı olarak bence sophie kinsella kitapları okuyabilirsin, yada ekin atalar yada arzum uzun bence tatilde iyi gidecek yazalar

Roman tarzı ama içinde bana da bişeyler katacak hem bilgilenrbilecegim beni gerçek hikayeler cok ilgimi çeker mesela yaşanmış olaylar gibi beni sıkmayacak türden kitapları seviyorum

Roman tarzı ama içinde bana da bişeyler katacak hem bilgilenrbilecegim beni gerçek hikayeler cok ilgimi çeker mesela yaşanmış olaylar gibi beni sıkmayacak türden kitapları seviyorum

Sıkmayacak türden, gerçek olaylara yakın, sürükleyici, kendi okuduklarım arasından birkaç tane önerebilirim sanırım..
Beni Bulun
Abim Deniz
Algernon'a Çiçekler
La Sonsuzluk Hecesi
Süper İyi Günler
Mihmandar
Fedailerin Kalesi Alamut
Semerkant
Kış Bahçesi
Puslu Kıtalar Atlası
Serenad

İlk anda aklıma gelenler bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…