- 24 Mart 2010
- 452
- 2.297
- 313
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #11.861
Allah tamamına erdirsinEvet bebek olayları, çarşamba önemli bi işlemim vardı birazcık zor geçti 3 gün rapor almıştım canım, haftasonu da girince 5 gün dinlenmiş oldum çok şükür
Her şey de yolunda
Günaydın kızlarrr içinizde en yavaş okuyanınız benim heralde ya da vakit bulup okuyamayanınız Nar Agacı son 100 sayfa hafta sonu okudum ama bitmedi bitçek inşallah
Bu üçüncü olacak sanırım yazıyorum ay sonu tatile gideceğim için kitap tavsiyesi istedim kimse görmedi galiba bunu DA görmezseniz bir daha istemeyeceğim tavsiyetatilde sıkmayacak su gibi akıp gidecek kitap tavsiyesi istiyorum sizden
Sevdicek keşke benim görümcem olsanSelam baykuşlar,
Sineklerin Tanrısı 131. Sayfadayım.
Bu aralar okuyamıyorum, çok yoğun geçiyor günlerim. Önümüzdeki hafta rahatlamış olacağım inşallah, o zamana kadar uğrayamayabilirim. Şimdiden belirteyim.
N-A-R çok çok kolay gelsin sevdicek. Ben huni takıp dolanacağım yakında, zihin yorgunluğu bana ağır geldi.
Sevdicek keşke benim görümcem olsanYanıma yoldaş olsan bi işimin elinden tutanım olaydınnnnn
Kolay gelsin size de az kaldı. Büyük boşluğa düşeceksin sonra
tatil kitabı olarak bence sophie kinsella kitapları okuyabilirsin, yada ekin atalar yada arzum uzun bence tatilde iyi gidecek yazalarGünaydın kızlarrr içinizde en yavaş okuyanınız benim heralde ya da vakit bulup okuyamayanınız Nar Agacı son 100 sayfa hafta sonu okudum ama bitmedi bitçek inşallah
Bu üçüncü olacak sanırım yazıyorum ay sonu tatile gideceğim için kitap tavsiyesi istedim kimse görmedi galiba bunu DA görmezseniz bir daha istemeyeceğim tavsiyetatilde sıkmayacak su gibi akıp gidecek kitap tavsiyesi istiyorum sizden
İyiydi kuzum, deniz kenarında oturduk ama denize giremedik. Çok dalgalı ve kirliydi. Gözlerimizi şenlendirmiş olduk sadece
Olsun kuzum, sadece seyretmek bile huzur veriyor insana.
İş stresini dalgalara bırakmışsındır, ohh mis.
Roman tarzı ama içinde bana da bişeyler katacak hem bilgilenrbilecegim beni gerçek hikayeler cok ilgimi çeker mesela yaşanmış olaylar gibi beni sıkmayacak türden kitapları seviyorumHangi tür kitaplar sevdiğinize göre değişir aslında verilecek tavsiyeler..
Şanzelize Düğün Salonu, Puslu Kıtalar Atlası bu ay içerisinde okuduğum ve bana göre su gibi giden kitaplar. Ama siz beğenir misiniz, tarzınız ne bilemedim tam
Roman tarzı ama içinde bana da bişeyler katacak hem bilgilenrbilecegim beni gerçek hikayeler cok ilgimi çeker mesela yaşanmış olaylar gibi beni sıkmayacak türden kitapları seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?