Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Selam Kızlar 2 haftadır yoktum tatil bitti rutin hayata bugün itibarıyla dönüş yaptım geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir ve her şey yolundadır.

İzine gitmeden önce 1Q84 250. sayfada bırakmıştım ona devam edeceğim
İzindeyken de Sarah Jio - Mart Menekşelerini bitirdim
Uğur Koşar - Allah de ötesini bırak 3o lu sayfalardayım.

Selam kızlar. Bildirim yapayım hemen. Yarasa syf 307.

Bu arada bilen varsa, cevap verirse sevinirim. İş Bankası'nın Modern Klasikler serisinin tüm listesini bilen var mı? Araştırdım ama forum sitelerinden de bir şey çıkmadı.

heeeellllllöööööööööö
buraya bi sürü zahmet çekmiş (hala da çekiyom) ama buna rağmen her şey gönlüne göre ilerlediği için mutlu olan bir özgiş çizelim ahan da çizdim bu

işler bi güzel birikmiş, demek burası bana çok muhtaç, 3 gün gelmedim çıldırmış mahkemeler valla
neyse anca oturdum şimdi
hiç istediğim gibi okuyamadım, sahilde kafka daha 276 dayım, bakalım biraz hızlanabilirim artık diye umuyorum

Kitapların arkasında tüm liste vardı yanlış hatırlamıyorsam. Akşam eve gidince bakar emin olurum tabi, ezbere de konuşuyor olabilirim şuan

Eckhart TOLLE Hayatla Butunlesmek bitti. 169 sayfalik kitap normal bir sekilde basilsaydi 50 sayfa etmez. Bir sayfa sadece 4-5 satirlik bir paragraftan olusuyor, bolum bitince 2-3 sayfa bos birakilmis filan. Hatta farkli bolumlerde birebir tekrara girmis. Ben anlamadim bu kitap niye yazilmis ya da basilmis? Acaba diyorum Eckhart' in bazi yazi ve sozlerinden derleme miydi? Neticede Eckhart' a cok saygi duyan ve ogretilerinden cok fayda gormus birisi olarak kendimi vererek okudum ama Simdi' nin Gucu ve Varolmanin Gucu' nu tekrar okumayi tercih ederdim.

Çok teşekkür ederim abim Bugun Fedailerin kalesi Alamut u okuyordu o DA tavsiye etti Serenad kış bahçesi beni bulun okudum diğerlerine bakacağım teşekkür ederim

Kumral Ada- Mavi Tuna, Saatleri Ayarlama Enstitüsü, İncir Kuşları, Seranad, Kardeşimin Hikayesi, Alper Canıgüz Kitapları, yakın zamanda okuduğum ve keyif aldığım kitaplardan bir kaçı
Kumral ada mavi Tuna cok beğenerek okumuştum kardeşimin hikayesini de merak ediyorum çok teşekkür ederim tavsiye için

Aeden 613 ve nihayet bitti. Kendini tekrar eden uzun cumlelerin icinde boguldugumu hissettim resmen. Diger kitaplari cikarttiginda da mecbur alip okuyacagim. Ayni dusunceyi farkli cumlelerle soyluyor ya. Hadi hayirlisi diyelim.

Yeni kitabım : golge etkisi

Bitirince yorumunu öğrenebilir miyim
Bu kitabı çok merak ediyorum
yorumumu yapmistim bi ust mesajda. Daha da ayrinti dilersen girerim. Ama spoiler olabilir. Bu arada seninle Ďenge topiginde ya da erken kalkma topiginde karsilasmis olabilir miyiz acaba? nick tanidik ama emin olamadim. Bir de onceki yazilar da kendini tanitmissin anladigim kadariyla ama ben o mesaji bulamadim.

sahilde kafkayo okumadim ama mesajini okudum. Merak kediyi oldururu cocugu babasi mi kesiyor yani lime lime m8 ediyor 1q84 te pararlel evren burada paralel evren havada seyler... hala ikisine ne oldu kiz nasil gamile kaldi kafamda deli sorular

az zilli değildir heee
sadece zili olsa gene iyi.. ben kocasina hayret ettimdi.....

Sevdicek keşke benim görümcem olsan Yanıma yoldaş olsan bi işimin elinden tutanım olaydınnnnn
Kolay gelsin size de az kaldı. Büyük boşluğa düşeceksin sonra
pek tanisamamakla birlikte sanirim ankaradaydin. Istersen senin gorumcen olur bi isin ucundan tutarim

İyi geceler gece kuşları
Demirciler Çarşısı Cinayeti bitti

Birçok Yaşar Kemal kitabı gibi ağalar,beyler,köylüler vardı ama bu kez köylünün değil beylerin çilesini işlenmişti
Kan davası, toprak kavgası, yaşam ve ölüm arasında gel gitler...
Sonunda da aaa oldu mu bu şimdi dedirdi, kim öldü bilemedim eylülde ikinci kitabı okuyana kadar çatlamam inşallah meraktan

selam hanımlar, aranıza katılabilir miyim
ben de kitap okumayı çok sevip vakit ayıramayanlardanım
aslında isteyince illa ayrılır ama işte klasik bahaneler
konunuz bayağı iştah açıcı görünüyor buradan bakınca
belki size takılırsam ya huyundan ya suyundan hesabı ben de tekrar başlarım diye düşündüm
iyi mi düşünmüşüm

kız Allah seni ne etmesin, sahilde kafka okuyorum, donukpudranın spoilerdan kaçtım ama seninkine yakalandım, ilk cümleyi görür görmez kapadım

yaa ben seni anımsıyorum, hatırlıyorum ama tam olarak nerden hatırladığımı bilmiyorum
aLLeGRia diye bi üye hatırlar mısın, eskiden ben oydum

aramıza hoş geldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…