- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.156
- 698
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #11.881
Selam kızlar. Bildirim yapayım hemen. Yarasa syf 307.
Bu arada bilen varsa, cevap verirse sevinirim. İş Bankası'nın Modern Klasikler serisinin tüm listesini bilen var mı? Araştırdım ama forum sitelerinden de bir şey çıkmadı.
Kitapların arkasında tüm liste vardı yanlış hatırlamıyorsam. Akşam eve gidince bakar emin olurum tabi, ezbere de konuşuyor olabilirim şuan
Çok teşekkür ederim abim Bugun Fedailerin kalesi Alamut u okuyordu o DA tavsiye etti Serenad kış bahçesi beni bulun okudum diğerlerine bakacağım teşekkür ederimSıkmayacak türden, gerçek olaylara yakın, sürükleyici, kendi okuduklarım arasından birkaç tane önerebilirim sanırım..
Beni Bulun
Abim Deniz
Algernon'a Çiçekler
La Sonsuzluk Hecesi
Süper İyi Günler
Mihmandar
Fedailerin Kalesi Alamut
Semerkant
Kış Bahçesi
Puslu Kıtalar Atlası
Serenad
İlk anda aklıma gelenler bunlar.
Kumral ada mavi Tuna cok beğenerek okumuştum kardeşimin hikayesini de merak ediyorum çok teşekkür ederim tavsiye içinKumral Ada- Mavi Tuna, Saatleri Ayarlama Enstitüsü, İncir Kuşları, Seranad, Kardeşimin Hikayesi, Alper Canıgüz Kitapları, yakın zamanda okuduğum ve keyif aldığım kitaplardan bir kaçı
yorumumu yapmistim bi ust mesajda. Daha da ayrinti dilersen girerim. Ama spoiler olabilir. Bu arada seninle Ďenge topiginde ya da erken kalkma topiginde karsilasmis olabilir miyiz acaba?Bitirince yorumunu öğrenebilir miyim
Bu kitabı çok merak ediyorum
sahilde kafkayo okumadim ama mesajini okudum. Merak kediyi oldururuSpoiler icerir ..
Sahilde kafka okumayanlar lutfen okumasin..
Aynen kitapta havada kalanlar vardi yine 1q84 de okuyunca artik tarzi bu diyorum :))
Bence evet babasi kesiyordu. Cunku paralel evren akisi var ya yine ordan sebep ben oyle tahmin yuruttum. Bakalim diger okuyanlar bitirince ne diyecek.
Ve iyi ki ben de 1q84ten once okumusum dedim 2sini de okuyunca
sadece zili olsa gene iyi.. ben kocasina hayret ettimdi.....az zilli değildir heee
pek tanisamamakla birlikte sanirim ankaradaydin. Istersen senin gorumcen olur bi isin ucundan tutarimSevdicek keşke benim görümcem olsanYanıma yoldaş olsan bi işimin elinden tutanım olaydınnnnn
Kolay gelsin size de az kaldı. Büyük boşluğa düşeceksin sonra
yorumumu yapmistim bi ust mesajda. Daha da ayrinti dilersen girerim. Ama spoiler olabilir. Bu arada seninle Ďenge topiginde ya da erken kalkma topiginde karsilasmis olabilir miyiz acaba?nick tanidik ama emin olamadim. Bir de onceki yazilar da kendini tanitmissin anladigim kadariyla ama ben o mesaji bulamadim.
sahilde kafkayo okumadim ama mesajini okudum. Merak kediyi oldururucocugu babasi mi kesiyor yani lime lime m8 ediyor 1q84 te pararlel evren burada paralel evren havada seyler... hala ikisine ne oldu kiz nasil gamile kaldi kafamda deli sorular
sadece zili olsa gene iyi.. ben kocasina hayret ettimdi.....
pek tanisamamakla birlikte sanirim ankaradaydin. Istersen senin gorumcen olur bi isin ucundan tutarim
yaa ben seni anımsıyorum, hatırlıyorum ama tam olarak nerden hatırladığımı bilmiyorumselam hanımlar, aranıza katılabilir miyim
ben de kitap okumayı çok sevip vakit ayıramayanlardanım
aslında isteyince illa ayrılır ama işte klasik bahaneler
konunuz bayağı iştah açıcı görünüyor buradan bakınca
belki size takılırsam ya huyundan ya suyundan hesabı ben de tekrar başlarım diye düşündüm
iyi mi düşünmüşüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?