Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Gunaydin canlar,
N-A-R canim Allah kolaylik versin yardim edebilecegim birsey varsa lutfen soyle siteleri defalarca tavaf etmis biri olarak belki bi yardimim dokunur :))) ben cok zorlanmistim hele ustalarla ugrasirken.
hosgeldin iyi dusunmussun tabi ama bir kac kez bildirim yapip gitmezsin umarim cunku bu topik cok guzellll
Yeni kitabim Thomas BERNHARD - Kirec Ocagi insallah bu sefer baslayacagim.
1q84 benim okudugum ilk Murakami kitabiydi ve hic begenmedigim icin sanirim son olacak. Belki okunmasi gereken bir yazar bilemiyorum ama o kadar cok yazar o kadar cok merak ettigim kitap arasinda Murakami olmasa da olur diyorum ben.
_meLinDa_ ses goruntu vs yok ama enerjinde ciddi bir artis varmis gibi hissettim ben basganim. Oylesin degil mi?

evet çok şükür her şey yolunda gidiyo o sebeple moralim de gayet iyi canım benim

Spoiler icerir.... Sahide Kafka Ve 1Q84 okuyanlar okumasin...
Spoiler
Spoiler
Spoilerr

[QUOTE="chentiq, post: 52123167, member: 296077]

sahilde kafkayo okumadim ama mesajini okudum. Merak kediyi oldururu cocugu babasi mi kesiyor yani lime lime m8 ediyor 1q84 te pararlel evren burada paralel evren havada seyler... hala ikisine ne oldu kiz nasil gamile kaldi kafamda deli sorular

sadece zili olsa gene iyi.. ben kocasina hayret ettimdi.....

pek tanisamamakla birlikte sanirim ankaradaydin. Istersen senin gorumcen olur bi isin ucundan tutarim[/QUOTE]

Spoiler sahilde Kafka ve 1q84
Spoiler
Spoiler
**
Anladigim kadariyla okumayacaksin sahilde kafkayi babasi cocugunu oldurmuyor. hayirrr..
Aynen tarzi bu havada kaliyor birseyler.
1Q84 te kiz hamile nasil kaliyor. Yol aciliyor ya o ara. Tasiyici verici olayi. Tengo fukaeri ile iken aslinda fukaeri orda anome ile tengoyu baglayan yol araciligini goruyor .

çocuksuz bir iş gününden günaydınlar
dün çocuklar hem ruhen hem bedenen bitirdiler beni bir daha da ne olursa olsun iş yerine çocuk getirmeye töbe, bir kez daha ne kadar yaramaz oldukları tescillendi. neva aralıksız 10 dakika bağırdı, 6 katın bütün çalışanlarını noluyooo diyerekten ayağa dikti, birbirlerini dövdüler, neva yemekten sonra elimi bırakıp yol boyunca koştu(sanırsın çocuk ilk kez dışarı çıkıyor) beni de peşinden koşturdu telefonumu yere düşürdüm, millete rezil oldum. eren 5 dakika nevanın istediği çizgi filmi açtım diye nerdeyse bilgisayarı kıracaktı. daha ne anlatsam bilemedim anlatırken yine yoruldum. eve gelip yemeği yiyince çocukları babalarına atıp kendimi de kitapla balkona attım o kadar ki neva uyumuş haberim olmadı.

bu kadar yorgunluğa aylak adama devam edemedim meriç mekik al sana aşk kitabına başladım 48 sayfa okudum rahatladım yine çok gülmeli kafa dağıtmalı bir kitap, yanıma aylak adam aldım vaktim olursa onu okuyacağım

Okurken yoruldum resmen çok zorlu bir gün olmuş senin için dilerim bir daha gerek kalmaz ama rezil olmamışsındır öyle düşünme

Spoiler sahilde Kafka ve 1q84
Spoiler
Spoiler
**
Anladigim kadariyla okumayacaksin sahilde kafkayi babasi cocugunu oldurmuyor. hayirrr..
Aynen tarzi bu havada kaliyor birseyler.
1Q84 te kiz hamile nasil kaliyor. Yol aciliyor ya o ara. Tasiyici verici olayi. Tengo fukaeri ile iken aslinda fukaeri orda anome ile tengoyu baglayan yol araciligini goruyor .[/QUOTE]

Okumuyorum seni

İstemsizce güldüm kuzum ya
Çocuk onlar, azıcık şımarmak istemişler demek ki

Okurken yoruldum resmen çok zorlu bir gün olmuş senin için dilerim bir daha gerek kalmaz ama rezil olmamışsındır öyle düşünme
iş yerinde değilse de dışarıda baya baya rezil oldum ya

İstemsizce güldüm kuzum ya
Çocuk onlar, azıcık şımarmak istemişler demek ki

ya dışarıdan biri bizi çekseymiş baya komik olurmuş ama puccanında dediği gibi yaşarken hiç komik değildi

bide bu sabah yeni doğum yapmış bir arkadaş var ona dedim ki bak gördün ne kadar mutluyum hemen sende ikinciyi yap

Demek ki neymiş, 2 çocuk yapmıyormuşuz, tek çocuk gayet de yeterliymiş

Demek ki neymiş, 2 çocuk yapmıyormuşuz, tek çocuk gayet de yeterliymiş
yok öyle de demeyelim de, iş yerine götürmemekte fayda var

nerden baksan gece uyuyunca yine gittim sevdim çocukları
hayır uyurken baksam melek, uyanınca canavar ötesi nasıl bir değişimdir bu

yok öyle de demeyelim de, iş yerine götürmemekte fayda var

nerden baksan gece uyuyunca yine gittim sevdim çocukları
hayır uyurken baksam melek, uyanınca canavar ötesi nasıl bir değişimdir bu

Daha küçükler, bir de iki tane olunca birbirlerini de gaza getirmişlerdir
Maşallah onlara, büyüdükçe durulurlar zaten

Cocuk yapmaktan korkuyorum :)))))
Bu Kirec Ocagi kafami bi tuhaf yapti 31. Syfdayim surekli 3. Agizdan mus mis diye ilerliyor. Bi tane baska sekilde biten cumle yok.

Cocuk yapmaktan korkuyorum :)))))
Bu Kirec Ocagi kafami bi tuhaf yapti 31. Syfdayim surekli 3. Agizdan mus mis diye ilerliyor. Bi tane baska sekilde biten cumle yok.
ay şimdi kendimi kötü hissettim
ama bilesin ki benimkiler istisna yoksa ben çok biliyorum uslu çocuklar, bizim ailede genetik sanırım bi benim bi kuzenin böyle yaramaz onun dışında tanıdığım bütün çocuklar baya baya uslu

Demeyeydin öle iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…