- 10 Eylül 2012
- 5.904
- 3.930
- 448
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #11.901
hosgeldin iyi dusunmussun tabi ama bir kac kez bildirim yapip gitmezsin umarim cunku bu topik cok guzellllselam hanımlar, aranıza katılabilir miyim
ben de kitap okumayı çok sevip vakit ayıramayanlardanım
aslında isteyince illa ayrılır ama işte klasik bahaneler
konunuz bayağı iştah açıcı görünüyor buradan bakınca
belki size takılırsam ya huyundan ya suyundan hesabı ben de tekrar başlarım diye düşündüm
iyi mi düşünmüşüm
Gunaydin canlar,
N-A-R canim Allah kolaylik versin yardim edebilecegim birsey varsa lutfen soyle siteleri defalarca tavaf etmis biri olarak belki bi yardimim dokunur :))) ben cok zorlanmistim hele ustalarla ugrasirken.
hosgeldin iyi dusunmussun tabi ama bir kac kez bildirim yapip gitmezsin umarim cunku bu topik cok guzellll
Yeni kitabim Thomas BERNHARD - Kirec Ocagi insallah bu sefer baslayacagim.
1q84 benim okudugum ilk Murakami kitabiydi ve hic begenmedigim icin sanirim son olacak. Belki okunmasi gereken bir yazar bilemiyorum ama o kadar cok yazar o kadar cok merak ettigim kitap arasinda Murakami olmasa da olur diyorum ben.
_meLinDa_ ses goruntu vs yok ama enerjinde ciddi bir artis varmis gibi hissettim ben basganim. Oylesin degil mi?
çocuksuz bir iş gününden günaydınlar
dün çocuklar hem ruhen hem bedenen bitirdiler beni bir daha da ne olursa olsun iş yerine çocuk getirmeye töbe, bir kez daha ne kadar yaramaz oldukları tescillendi. neva aralıksız 10 dakika bağırdı, 6 katın bütün çalışanlarını noluyooo diyerekten ayağa dikti, birbirlerini dövdüler , neva yemekten sonra elimi bırakıp yol boyunca koştu(sanırsın çocuk ilk kez dışarı çıkıyor) beni de peşinden koşturdu telefonumu yere düşürdüm, millete rezil oldum . eren 5 dakika nevanın istediği çizgi filmi açtım diye nerdeyse bilgisayarı kıracaktı . daha ne anlatsam bilemedim anlatırken yine yoruldum. eve gelip yemeği yiyince çocukları babalarına atıp kendimi de kitapla balkona attım o kadar ki neva uyumuş haberim olmadı.
bu kadar yorgunluğa aylak adama devam edemedim meriç mekik al sana aşk kitabına başladım 48 sayfa okudum rahatladım yine çok gülmeli kafa dağıtmalı bir kitap, yanıma aylak adam aldım vaktim olursa onu okuyacağım
Spoiler icerir.... Sahide Kafka Ve 1Q84 okuyanlar okumasin...
Spoiler
Spoiler
Spoilerr
[QUOTE="chentiq, post: 52123167, member: 296077]
sahilde kafkayo okumadim ama mesajini okudum. Merak kediyi oldururucocugu babasi mi kesiyor yani lime lime m8 ediyor 1q84 te pararlel evren burada paralel evren havada seyler... hala ikisine ne oldu kiz nasil gamile kaldi kafamda deli sorular
sadece zili olsa gene iyi.. ben kocasina hayret ettimdi.....
pek tanisamamakla birlikte sanirim ankaradaydin. Istersen senin gorumcen olur bi isin ucundan tutarim
çocuksuz bir iş gününden günaydınlar
dün çocuklar hem ruhen hem bedenen bitirdiler beni bir daha da ne olursa olsun iş yerine çocuk getirmeye töbe, bir kez daha ne kadar yaramaz oldukları tescillendi. neva aralıksız 10 dakika bağırdı, 6 katın bütün çalışanlarını noluyooo diyerekten ayağa dikti, birbirlerini dövdüler , neva yemekten sonra elimi bırakıp yol boyunca koştu(sanırsın çocuk ilk kez dışarı çıkıyor) beni de peşinden koşturdu telefonumu yere düşürdüm, millete rezil oldum . eren 5 dakika nevanın istediği çizgi filmi açtım diye nerdeyse bilgisayarı kıracaktı . daha ne anlatsam bilemedim anlatırken yine yoruldum. eve gelip yemeği yiyince çocukları babalarına atıp kendimi de kitapla balkona attım o kadar ki neva uyumuş haberim olmadı.
bu kadar yorgunluğa aylak adama devam edemedim meriç mekik al sana aşk kitabına başladım 48 sayfa okudum rahatladım yine çok gülmeli kafa dağıtmalı bir kitap, yanıma aylak adam aldım vaktim olursa onu okuyacağım
iş yerinde değilse de dışarıda baya baya rezil oldum yaOkurken yoruldum resmençok zorlu bir gün olmuş senin için dilerim bir daha gerek kalmaz ama rezil olmamışsındır öyle düşünme
İstemsizce güldüm kuzum ya
Çocuk onlar, azıcık şımarmak istemişler demek ki
ya dışarıdan biri bizi çekseymiş baya komik olurmuş ama puccanında dediği gibi yaşarken hiç komik değildi
bide bu sabah yeni doğum yapmış bir arkadaş var ona dedim ki bak gördün ne kadar mutluyum hemen sende ikinciyi yap
yok öyle de demeyelim de, iş yerine götürmemekte fayda varDemek ki neymiş, 2 çocuk yapmıyormuşuz, tek çocuk gayet de yeterliymiş
yok öyle de demeyelim de, iş yerine götürmemekte fayda var
nerden baksan gece uyuyunca yine gittim sevdim çocukları
hayır uyurken baksam melek, uyanınca canavar ötesi nasıl bir değişimdir bu
inşallah ama bu inatları pek geçecek gibi değil karakter olmuş artıkDaha küçükler, bir de iki tane olunca birbirlerini de gaza getirmişlerdir
Maşallah onlara, büyüdükçe durulurlar zaten
inşallah ama bu inatları pek geçecek gibi değil karakter olmuş artık
ay şimdi kendimi kötü hissettimCocuk yapmaktan korkuyorum :)))))
Bu Kirec Ocagi kafami bi tuhaf yapti 31. Syfdayim surekli 3. Agizdan mus mis diye ilerliyor. Bi tane baska sekilde biten cumle yok.
Demeyeydin öle iyiydiiş yerinde değilse de dışarıda baya baya rezil oldum ya
ya dışarıdan biri bizi çekseymiş baya komik olurmuş ama puccanında dediği gibi yaşarken hiç komik değildi
bide bu sabah yeni doğum yapmış bir arkadaş var ona dedim ki bak gördün ne kadar mutluyum hemen sende ikinciyi yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?