- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #11.941
ağustosta canım, bi aksilik olmazsa ağustos sonu elimde olurO zaman bunun için bir ortak okuma ayarlayalım bir gün. Melinda gün sırası sana ne zaman geliyor?
Tam uyuyakalmalık haftalar
Agustos sonu senindir
uyanığa bak işin sırrını istiyo, kitap çıkarcam ben alır okursunSenin ufaklık çok uslu maşallah, Miray da tam hanım abla. Çocuklara sakinleştirici mi veriyorsun napıyorsunn
heves etti demek çocuk, bi kahve söyleyeydin annesihadi benim iş yerim sıkıcı da canım boyama getirdim, çizgi film getirdim, oyuncak getirdim youtube açık, bide tetris var , bol miktarda kağıt ve kaşe oyalansınlar diye tabiki yetmedi.
bide o değil de eren her sabah benimle kalkıp benden önce evden çıkıyordu işe gelicem diye, eve zor sokuyorduk hala diyo ki anneme tuzak kurucam annemi eve kilitleyip işyerine kendim gitcemne yapacaksa artık... diyorum oğlum nesini seviyon işyerinin terası var diyo, duyanda teras da çay içip keyif yapıyo sanır
uyanığa bak işin sırrını istiyo, kitap çıkarcam ben alır okursun
heves etti demek çocuk, bi kahve söyleyeydin annesi
uyanığa bak işin sırrını istiyo, kitap çıkarcam ben alır okursun
heves etti demek çocuk, bi kahve söyleyeydin annesi
Ben de usluydum ama esim cok yaramazmis gelecegini ogrendiklerinde evde ne var ne yok kaldirirlarmis ortadan :))))))ay şimdi kendimi kötü hissettim
ama bilesin ki benimkiler istisna yoksa ben çok biliyorum uslu çocuklar, bizim ailede genetik sanırım bi benim bi kuzenin böyle yaramaz onun dışında tanıdığım bütün çocuklar baya baya uslu
Selam kızlar
Otostopçunun Galaksi Rehberi ni okuyacak olan var mı?
Bende var kocaman tek cilt. Biraz okuyup birakmistim, ortak okumaya katilirim yoksa okuyacagim yok benimben o kitap için ölüyorum ama sevgili gün arkadaşı bebeklerim bana alırlar diye uslu uslu bekliyorum
Bende var kocaman tek cilt. Biraz okuyup birakmistim, ortak okumaya katilirim yoksa okuyacagim yok benim
Şu zamanlarda uyku basması normal gibi Selamlaaar. Sonunda kitabimi bitirdim. Ne zaman kitap okumaya baslasam ikinci ucuncu sayfada uyku bastirip uyuyakaldigim icin zor oldu biraz
Yeni kitabima karar vermedim daha.
ay gecmis olsunnn yagmur goruntulerini gorunce cok sasirmistim.Yağmurun bu kadar yağacağını tahmin etmediğim için oturma odasının camını gece açık bırakmıştım. Sabah yağmur sesine uyanınca odaya koştum odanın yarısı su. Su basmış 3. Kattaki evimiAllah tan halılar serili değildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?