Kitap Severlerin Buluşma Noktası ♥

Demeyeydin öle iyiydi
yukarıda ki mesajıma dikkat çekmek istiyorum çok uslu çocuklarda var biz ailecek biraz sinirliyiz o sebeple benimkinler yaramaz olmuş olabilir, seninki inşallah uslu bebek olur hiç üzmez annesini

Cakal
Olcak sey degil.

Selam
Alper Canıgüz Kan ve Gül'e başladım, ortak okuyacaktık ama kusura bakmayın kızlar yanımda olan en okunası kitap buydu
ahahah kız Allah seni iyi etsin
Ben de bir kez miray'ı okula götürmüştüm sabah sınıfın birine beraber girdik akşam çıkışta hocam biz eve gidiyoruz diye getirdiler
Şaka tabi o kadar değildi ama çocuklarla oynamıştı bayağı, senin işyerin sıkıcıysa yavrular ne yapsın
Demek ki neymiş, 2 çocuk yapmıyormuşuz, tek çocuk gayet de yeterliymiş

bak ya hemen kendine pay çıkard, sen benim uslu(!) bebelerimi örnek al

Senin ufaklık çok uslu maşallah, Miray da tam hanım abla. Çocuklara sakinleştirici mi veriyorsun napıyorsunn

hadi benim iş yerim sıkıcı da canım boyama getirdim, çizgi film getirdim, oyuncak getirdim youtube açık, bide tetris var , bol miktarda kağıt ve kaşe oyalansınlar diye tabiki yetmedi.
bide o değil de eren her sabah benimle kalkıp benden önce evden çıkıyordu işe gelicem diye, eve zor sokuyorduk hala diyo ki anneme tuzak kurucam annemi eve kilitleyip işyerine kendim gitcemne yapacaksa artık... diyorum oğlum nesini seviyon işyerinin terası var diyo, duyanda teras da çay içip keyif yapıyo sanır

inşallah ama bu inatları pek geçecek gibi değil karakter olmuş artık

cocuklarla epey güzel bir macera yasamissin , adi üstünde cocuk iste ,nerde ne yapacagini kestiremiyorsun
yaslari kac bilemiyorum ama 3-4-5 yaslarinda cok inatci oluyorlar ama zamanla düzelirler insaAllah
Allah yardimcin olsun

kusura bakma bir önceki mesaj gözümden kacmis
seninle ilk defa burada karsilastim
birbirimize dua ,ayet okuyalim topiklerine katildim ama bahsettigin topikleri de merak ettim

chentiq

bu arada bildirim yapayim
Sairin Romani
sayfa-298

cocuklarla epey güzel bir macera yasamissin , adi üstünde cocuk iste ,nerde ne yapacagini kestiremiyorsun
yaslari kac bilemiyorum ama 3-4-5 yaslarinda cok inatci oluyorlar ama zamanla düzelirler insaAllah
Allah yardimcin olsun
amin canım,biri 4 biri 6 inşallah büyüdükçe düzelirler

Kolayliklar diliyorum canim. Her sey gonlunce olsun hic aksilik cikmasin insallah
Hosgeldin
ben o kitap için ölüyorum ama sevgili gün arkadaşı bebeklerim bana alırlar diye uslu uslu bekliyorum

+1

ben o kitap için ölüyorum ama sevgili gün arkadaşı bebeklerim bana alırlar diye uslu uslu bekliyorum

ben ben ben çok istiyorum ama biraz zaman var

O zaman bunun için bir ortak okuma ayarlayalım bir gün. Melinda gün sırası sana ne zaman geliyor?

Selamlaaar. Sonunda kitabimi bitirdim. Ne zaman kitap okumaya baslasam ikinci ucuncu sayfada uyku bastirip uyuyakaldigim icin zor oldu biraz

Yeni kitabima karar vermedim daha.

Tam uyuyakalmalık haftalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…