- 17 Ocak 2011
- 2.396
- 5.947
- 158
- Konu Sahibi _asmunikal_
-
- #11.921
ay şimdi kendimi kötü hissettim
ama bilesin ki benimkiler istisna yoksa ben çok biliyorum uslu çocuklar, bizim ailede genetik sanırım bi benim bi kuzenin böyle yaramaz onun dışında tanıdığım bütün çocuklar baya baya uslu
yukarıda ki mesajıma dikkat çekmek istiyorum çok uslu çocuklarda var biz ailecek biraz sinirliyiz o sebeple benimkinler yaramaz olmuş olabilir, seninki inşallah uslu bebek olur hiç üzmez annesiniDemeyeydin öle iyiydi
sağol canım_Cassandra_ ne diyim geçmiş olsun:) Analık zor:)
Cakaliş yerinde değilse de dışarıda baya baya rezil oldum ya
ya dışarıdan biri bizi çekseymiş baya komik olurmuş ama puccanında dediği gibi yaşarken hiç komik değildi
bide bu sabah yeni doğum yapmış bir arkadaş var ona dedim ki bak gördün ne kadar mutluyum hemen sende ikinciyi yap
ahahah kız Allah seni iyi etsinçocuksuz bir iş gününden günaydınlar
dün çocuklar hem ruhen hem bedenen bitirdiler beni bir daha da ne olursa olsun iş yerine çocuk getirmeye töbe, bir kez daha ne kadar yaramaz oldukları tescillendi. neva aralıksız 10 dakika bağırdı, 6 katın bütün çalışanlarını noluyooo diyerekten ayağa dikti, birbirlerini dövdüler , neva yemekten sonra elimi bırakıp yol boyunca koştu(sanırsın çocuk ilk kez dışarı çıkıyor) beni de peşinden koşturdu telefonumu yere düşürdüm, millete rezil oldum . eren 5 dakika nevanın istediği çizgi filmi açtım diye nerdeyse bilgisayarı kıracaktı . daha ne anlatsam bilemedim anlatırken yine yoruldum. eve gelip yemeği yiyince çocukları babalarına atıp kendimi de kitapla balkona attım o kadar ki neva uyumuş haberim olmadı.
bu kadar yorgunluğa aylak adama devam edemedim meriç mekik al sana aşk kitabına başladım 48 sayfa okudum rahatladım yine çok gülmeli kafa dağıtmalı bir kitap, yanıma aylak adam aldım vaktim olursa onu okuyacağım
Demek ki neymiş, 2 çocuk yapmıyormuşuz, tek çocuk gayet de yeterliymiş
Selam
Alper Canıgüz Kan ve Gül'e başladım, ortak okuyacaktık ama kusura bakmayın kızlar yanımda olan en okunası kitap buydu
ahahah kız Allah seni iyi etsin
Ben de bir kez miray'ı okula götürmüştüm sabah sınıfın birine beraber girdik akşam çıkışta hocam biz eve gidiyoruz diye getirdiler
Şaka tabi o kadar değildi ama çocuklarla oynamıştı bayağı, senin işyerin sıkıcıysa yavrular ne yapsın
bak ya hemen kendine pay çıkard, sen benim uslu(!) bebelerimi örnek al
hadi benim iş yerim sıkıcı da canım boyama getirdim, çizgi film getirdim, oyuncak getirdim youtube açık, bide tetris var , bol miktarda kağıt ve kaşe oyalansınlar diye tabiki yetmedi.Selam
Alper Canıgüz Kan ve Gül'e başladım, ortak okuyacaktık ama kusura bakmayın kızlar yanımda olan en okunası kitap buydu
ahahah kız Allah seni iyi etsin
Ben de bir kez miray'ı okula götürmüştüm sabah sınıfın birine beraber girdik akşam çıkışta hocam biz eve gidiyoruz diye getirdiler
Şaka tabi o kadar değildi ama çocuklarla oynamıştı bayağı, senin işyerin sıkıcıysa yavrular ne yapsın
ben o kitap için ölüyorum ama sevgili gün arkadaşı bebeklerim bana alırlar diye uslu uslu bekliyorumSelam kızlar
Otostopçunun Galaksi Rehberi ni okuyacak olan var mı?
inşallah ama bu inatları pek geçecek gibi değil karakter olmuş artık
Yok sanaben o kitap için ölüyorum ama sevgili gün arkadaşı bebeklerim bana alırlar diye uslu uslu bekliyorum
kusura bakma bir önceki mesaj gözümden kacmisyorumumu yapmistim bi ust mesajda. Daha da ayrinti dilersen girerim. Ama spoiler olabilir. Bu arada seninle Ďenge topiginde ya da erken kalkma topiginde karsilasmis olabilir miyiz acaba?nick tanidik ama emin olamadim. Bir de onceki yazilar da kendini tanitmissin anladigim kadariyla ama ben o mesaji bulamadim.
merhaba sevgili baykuslar,
bir ara herkes kendini tanitmisti, ben ancak firsat bulabildim uzun yazmaya
ben 37 yasinda,
4 kiz annesi,
10 yildan fazla bir zamandir Almanya`da yasayan,
buraya geldikten sonra ailesinin ve memleketinin degerini anlayan,
bir kitap sevdalisiyim
Türkiye`de Isletme mezunuyum.Mali müsavirlik icin staj sinavlarina hazirlanirken, bir de baktim nisan,dügün derken kendimi burada buldum
@_amelia_
@_meLinDa_
@_bloom_
@mybrightside
@chentiq
@loliss
@The Black Pearl
@Cicoretti
@_Cassandra_
@__giz__
@minerva1988
@cesmi_naz
@melekeskisi
@N-A-R
@yezdaasya
@Mavisu27
@kalinkaselin
@DonukPudra
@TUNA80
@areser
@Geveze_kelebek
@Papatya
elenaferrante
@.........
ve ismini yazamadigim diger sevgili kitap asigi hanimlar,
hepinizi tanidigima cok memnun oldum
Sairin Romani
sayfa -176
ben ben ben çok istiyorum ama biraz zaman varSelam kızlar
Otostopçunun Galaksi Rehberi ni okuyacak olan var mı?
amin canım,biri 4 biri 6 inşallah büyüdükçe düzelirlercocuklarla epey güzel bir macera yasamissin , adi üstünde cocuk iste ,nerde ne yapacagini kestiremiyorsun
yaslari kac bilemiyorum ama 3-4-5 yaslarinda cok inatci oluyorlar ama zamanla düzelirler insaAllah
Allah yardimcin olsun
Kolayliklar diliyorum canim. Her sey gonlunce olsun hic aksilik cikmasin insallahMutlu haftalar.
Baykuşlarım sizden izin istiyorum. Sohbete pek gelemeyeceğim muhtemelen ay sonu toplu bildirimde bulunacağım. elbette kitap okumayı başarırsam
Ay sonu işten ayrılıyorum sonunda.Sonrasında aranmamak için var olan işleri bitirmeye çabalıyorum.
Önümüzdeki ay da evimizi kurma yerleştirme telaşında olacağım. Bir de aile ziyareti derken 3 şehir arasında mekik dokuyacağım. Pek fırsatım olmaz buraya uğramak için. Peşinen iznimi alayım.
Sizleri seviyorum.
Hosgeldinselam hanımlar, aranıza katılabilir miyim
ben de kitap okumayı çok sevip vakit ayıramayanlardanım
aslında isteyince illa ayrılır ama işte klasik bahaneler
konunuz bayağı iştah açıcı görünüyor buradan bakınca
belki size takılırsam ya huyundan ya suyundan hesabı ben de tekrar başlarım diye düşündüm
iyi mi düşünmüşüm
ben o kitap için ölüyorum ama sevgili gün arkadaşı bebeklerim bana alırlar diye uslu uslu bekliyorum
ben o kitap için ölüyorum ama sevgili gün arkadaşı bebeklerim bana alırlar diye uslu uslu bekliyorum
ben ben ben çok istiyorum ama biraz zaman var
Selamlaaar. Sonunda kitabimi bitirdim. Ne zaman kitap okumaya baslasam ikinci ucuncu sayfada uyku bastirip uyuyakaldigim icin zor oldu biraz
Yeni kitabima karar vermedim daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?